Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cand curat acvariul trebuie sa scot si pestii? Sau pot face asta in timp ce ei sunt in continuare in acvariu?
A facut sau face cineva de pe aici carving? Cum ati invatat? V-ati ajutat de tutoriale, v-a ajutat cineva?
vreau sa imi iau un labrador pui si sa il cresc eu, sa il "dresez" eu cum s- ar zice...labradorul este foarte destept din cate am inteles, poate salva vieti, asculta la comenzi... poate ...? (mai mult)
Daca am 1.90 ce bicicleta mi se potriveste? Ce dimensiune la roti, cadru etc? Nu ma pricep si e prima mea bicicleta. Ajutor!
Salut, la cât se estimează prețul PlayStation 5 și când va fi lansarea?
Ceva seturi de caligrafie, nu tare scumpe si ceva mai bune, ce-mi recomandati? Puteti pune ceva siteuri? mersi
Ce sa iau pentru o broasca testoasa, un terariu sau un acvariu? Cat de mare trebuie sa fie? Multumesc
Am un acvariu, e primul meu acvariu si e pentru prima oara cand ma ocup eu de el. Cand curat acvariul, trebuie sa ii schimb neaparat apa?
Ce activitati aveti pe langa munca? Cum va petreceti timpul?
Am incercat sa las perușii afară din colivie.Acum stau pe suportul de la perdea și nu-i mai pot prinde...ce să fac?
Am și eu o întrebare. Pisica mea a fătat cu ceva timp in urma și ieri i- am dat unei persoane care ii dorea. Pisica mea miauna continuu, probabil pentru ca nu ii găsește. Întrebarea e pisicile...? (mai mult)
Sunt de la tara, am un catelus care sta afara, e micut si bolnav, nu mananca si nu bea nimic, e asa de cateva zile. Geme de parca il doare ceva, ce pot sa- i fac sa- l ajut ca sa- si revina?...? (mai mult)
Am cateva intrebari despre pasta polimerica fimo. 1.Pentru bijuterii care e mai buna, fimo clasic sau fimo soft? 2. Trebuie pastrata in ambalaj pentru a nu se usca? 3. Cum se coace intr-...? (mai mult)
As vrea sa îmi iau un Husky. Îmi puteți spune câte ceva despre rasa, va rog? Ce ar trebui sa cumpăr pentru el?
Îmi puteți da, va rog, câteva exemple de nume de caini? Nu știu dacă o sa iau o femela sau un mascul, deci as vrea pentru ambele categorii.
Am un hamster Roborovski de cam 3 luni, țin sa menționez ca l- am luat destul de măricel, nu chiar pui, iar cam o săptămână jumătate nu am avut posibilitatea sa ii fac curat, iar când...? (mai mult)
Salut, merită să îmi deschid o mini afacerea cu perusi standard?
Pisicile mananca melci?
Am un câine, de 8 luni.Si...nu l- am obișnuit de mic cu lesa/zgarda...și am o mare problemă. Dupa ce ii prind lesa de zgarda nu se mai mișcă, sta pe loc non- stop.Ce pot face? Am nevoie ...? (mai mult)
Szervusztok, am un bishon de 7 luni și i-a căzut un dinte(cred că molar), este perioada în care își schimbă dinții?
Cu ce ajuta clohoxidina din samponul pentru caini?
De ce nu e bine sa hranesti ursii din paduri?
Ce pipete antiparazitare recomandați? Parakill este bun?
Bună, urmează să îmi iau un cățel Shih- Tzu. De curând am citi că e caine de casă. Eu locuiesc la casă doar că din motive personale, îl pot ține doar afară. Îi vom face vaccinurile tot,...? (mai mult)
Bună seara, câinele meu se tot linge excesiv în zona intima, pare ca are o buba sau un fel de umflatura acolo, țin să menționez că nu e castrat și a avut pui odată. Îmi puteți spune ce i-...? (mai mult)
Ce pot sa fac cainelui meu? E mascul si mereu incepe sa- mi călăreasca piciorul. Nu stiu ce ii fac, a devenit enervant sa tot il bat si cert deoarece nu se potoleste. Nu vreau sa il castrez,...? (mai mult)
Astazi este una dintre cele mai triste zile din viata mea. Mi- a scapat papagalita, era foarte foarta cuminte si o iubeam si inca o iubesc chiar mai mult decat mine. Ultima data cand am auzit-...? (mai mult)
La țară în coteț au dispărut 10 pui(cumpărați noi).S-a ros un colț la poartă, dar puii nu sunt deloc în coteț.A fost dihor sau ce? Cum scap de dihor? Unde s-ar ascunde?
Care este cea mai eficienta metoda de deparazitare pentru caini? Zgarda sau pipetele? Puteti sa imi recomandati cateva astfel de produse eficiente? Cainele meu are 10 kg si sta mult prin curte.
Daca ii iau un papagal la perusul meu o sa faca multa galagie?
Hei TPU :) Eu stau la un apartament cu 2 camere, e destul de mare nu am ce zice si balconul este destul de mare, nu este decomandat...dar nu despre asta e vorba, vreau sa- mi iau un caine husky deoarece...? (mai mult)
Vă este frică de câinii de talie mare? Mie da, mai ales cei "musculoși" sunt și mai fioroși, și îmi inspiră frică :)) Oare nu există riscul, fie el chiar și mic, ca fiind stăpânul lor...? (mai mult)
Recent am avut o revelatie. Am o intrebare, pentru cunoscatori: găinile pot să râgâie sau să aibă gaze (pârțuri)? Va rog numai raspunsuri serioase, este o intrebare existentiala. Dau...? (mai mult)
Astazi vecinul meu, extrem de redus mintal, a batut o pisica, pisicii i- a curs sange din nas si acum tine ochii inchisi, refuza sa ii deschida si pare sa ii aiba putin umflati, este ceva grav sau...? (mai mult)
Am niste pui si sunt marisori, 400, 500 de grame si nu am facut nici un vaccin.Sun veterinaru si zice ca nu desface un vaccin, numa pentru mine, ma tem sa nu moara ca intr- un sat vecin, au murit ...? (mai mult)
Am un pui de rottweiler de doua luni fix. Si cand il scot afara nu vrea sa mearga in lesă. Adica rareori merge dupa mine. Doar cand vrea. Eu ma intreb poate e de la caldura ca stiu ca ei nu suporta...? (mai mult)
Perusica mea a facut un pui, m-a luat prin susprindere. Nu stiu cum sa am grija de un pui. Ce ar trebui sa fac? Ma ajutati, nu vreau sa moara ca nu am avut grija de el.
Mi-am luat un hamster femela acum ceva timp, iar ieri am primit un baietel. I-as putea imperechea? Ce as putea face ca sa am puiuti? Se imperecheaza singuri sau trebuie sa fac eu ceva?
Cum sunt melcii aia fara cochilie, limacsi am inteles ca se numesc? Se nasc asa sau isi pierd cochilia cu timpul?
am un rotwiller in varsta de 1 an, eu ies cu el la plimbare deoarece la mine pe strada sunt foarte multi caini, care musca (ies cu el cu botnita deoarece ataca alti caini care vin sa il muste)...? (mai mult)
Mi-am cumpărat o perie clasica pentru a lua parul de pe câini, faza e că dau până e plina, cum as putea da parul jos? Il dau cu mana dar tot ramane
De mai putin de o saptamana prietena mea si- a luat primul hamster, un hamster pitic. Pana acum s- a purtat normal (nu iese des din cuib, nu mananca si bea de fata cu oamenii) dar azi a refuzat...? (mai mult)
La țară la mine când am fost într- o noapte când am stat am auzit zgomote din pod și bunica mi- a zis într- o altă zi că toată noaptea nu a putut să doarme din cauza zgomote lor din pod, iar...? (mai mult)
Voi ce ziceti de pastilele Bravecto? Pentru Deparazitare caini. E adevarat ca sunt toxice la ficat? Cu trecerea anilor. Exista si zgarda FORESTO, stiu, dar pentru om, nu e toxica, daca ...? (mai mult)
Cum imi pot invata perusul sa vorbeasca cateva cuvinte?
Bună, TPU! Am un cățel în vârstă de 8 luni, de talie mare, are în jur de 30 kg. Ne- au fost recomandate tabletele de calciu. Este vreo diferență între calciul pentru câini și cel pentru ...? (mai mult)
Câinelui meu i-au apărut în fund de pungi cu puroi pe piele, acum 2 zile am fost cu el la pasune. Poate să fie din cauza la căldură sau urzici?
Hei! I-am luat cainelui meu niște jucării și s-au jucat primele zile după le-a lăsat și nu s-a mai apropiat de ele
Am un caine yorkshire terrier, am iesit putin afara si cand m- am intors era pe masa si manca oase, le- am scos din gura cat am putut de repede, pana acum nu pare sa aiba ceva, efectele, ...? (mai mult)
Este adevarat că, carnea de coțofană este ortravitoare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.