Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Deci mi-am cumpărat 2 peruși, în fine.Pe piciorușe au niște zgarieturi mici albe, nu foarte vizibile.Asa e la pasari sau au râie? Nu sunt gălbui sau ceva. Ajutor
Mi-am cumpărat doi peruși.Acum i-am adus de o jumătate de oră.Ei fac cumva din cioc ca și cum ar vorbi.Nu pot ciripi? Nu vor ciripi niciodată?
Buna dragilor! Cainele meu a facut capuse si nu stiu ce sa fac. Am luat o pudra de la veterinar cu care sa il dau, insa nu scapa decat pentru scurt timp de ele. Daca stiti ceva care sa functioneze v- ...? (mai mult)
Am nevoie de un nume de porc domestic. Aveti ceva idei? Altele in afara de Ghita si Ignat.
Hello, eu sunt un adolescent de 16 ani pasionat de filmmaking si sunt doritor sa colaborez cu adolescenti de varsta mea. Daca este cineva interesat, trimiteti- mi instaul sau facebookul sa vorbim. Daca...? (mai mult)
Hei! Cainele meu de 8 luni are o mica problema de ieri...i- a fost puțin rău și a mâncat iarba, iar astăzi tot la fel mânca iarba dar...i- a venit să vomite (dar nu a vomitat)ca și un om, parca...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar sampon special pentru caini? De la farmacie?
Pisica mea a făcut pui acum o oră și acum i-au curs câteva picături de sânge. E normal?
E adevărat că nu e bine sa le dai lapte la pisici? Credeam că numai lapte beau, un prieten a zis că le deranjează stomacul și pot avea diarie și alte probleme de la el.
De cate ori poate să nască o pisica într-o viață? De cate ori e sănătos să nască?
Cat costa sa te plimbi cu barca in ior?
Am 25 de ani si vreau sa invat sa merg pe patine cu rotile, nu ma mers niciodata pana acum, insa mereu mi- au placut si sunt pasionat! As dori sa primesc niste sfaturi de inceput cum sa imi tin...? (mai mult)
Am o pisică care isi mută puiutii ', problemă e că o găsesc mereu în casă, nu o vreau în casă. În magazia în care am pus- o, i- am facut un culcuș îi las ușă deschisă, are mâncare...? (mai mult)
Maine imi voi cumpara doi peruși(masculi)eu stau la bloc, vor face atât de multă gălăgie încât să se audă în apartamentul vecinilor?
Cainele meu de 7- 8 luni are niste, , probleme", de azi dimineață a început să se simtă rău, adică prefera sa stea pe jos, dar se mai și plimba, își mișcă gura ciudat și mănâncă iarba...? (mai mult)
Hei! Câinele meu de aproape 8 luni se comporta ciudat, de azi dimineață. Prefera sa stea (posibil că e și cald afara)dar se mai și plimba, problema e că are niste gesturi ciudate cu gura și l-...? (mai mult)
Eu am un pitbull, am fost astăzi cu el la vet. deoarece avea probleme cu lăbuța și îl durea foarte tare. El e foarte cuminte. Și azi când îi umblă veterinarul la lăbuța a început să facă...? (mai mult)
Acum câteva zile mi- a murit un câine de parvovirus, nu auzisem de existenta acestei boli nici de existenta unui vaccin pentru aceasta, problema este ca am citit pe google ca acest virus rezista...? (mai mult)
Hei! Câinele meu de vreo 7- 8 luni are o problema cu mine.Cand nu ii convine ceva da sa muste (ba chiar m- a fugărit prin curte pentru a mă musca.)De obicei când mănâncă și mă apropii de el și...? (mai mult)
prietena mea și- a l- au un hamster dwarf (n- am idee de care e doar că știu că nu e sirian) astăzi și la pus într- o cușcă de plastic cu grating de metal inloc de capac, de 1290.32...? (mai mult)
Https://s.amsu.ng/AMRm2YPlrk5N In acest link se afla o poza cu o pisicuța. Vreau să știu daca are vreo problema la ochisor(daca va pricepeti) și daca este british shorthair, daca da, cum se numeste...? (mai mult)
Hei! Tocmai ce am intrat în casa și am pus întrebarea asta.Am fost afară și am încercat să îl învăț pe Nero(cainele meu)sa stea in lesa și i- am dat o bucată mică de cârnăcior la grătar...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma! Credeti ca "Andy Loo" este un nume bun pentru un caine de rasa pug/mops? Da sunt un fan Exploit dar ar fi cam ciudat sa numesc cainele Exploit. Daca aveti sugestii mai bune legate de...? (mai mult)
Știu ca suna ciudat ce voi zice... Deci câinele meu sta la umbra(dar tot pare ca ii este cald) am încercat sa ii fac aer cu o bucata de plastic dar nu pare ai plăcea, ce as putea face?
Stie cineva cati pui face un sobolan sau de cate ori poate naste femela intr-un an?????
Eu dupa scoala vreau sa ma angajez undeva! Eu sunt in clasa a 11 si trebuie sa trec a 12a si am 18 ani! Eu nu cred ca o sa iau bacul ca sunt varza la scoala, ca eu de abia trec clasa! Pot gasi...? (mai mult)
Ieri a murit cățelușul meu si nu pot trece peste asta și aș vrea să-mi iau altul cât mai curând. Aveți idee de unde pot lua un Yorkshire din Constanța? Sau canise
Mi- a născut pisica 5 pui și nu știu ce sa fac cu ei. Vreau sa ii dau cuiva care iubeste animalele și are grija de ele 'dar nu am găsit pe nimeni. Nu am nici cea mai vagă idee ce sa fac cu ei,...? (mai mult)
am un perus si o zebra australiana in aceeasi camera si zebra canta toata ziua iar perusul a invatat sa faca ca zebra australiana.Sa mut zebra in alta camera ca sa nu mai o imite perusul?
În cât timp îi creste parul la bichon maltez?
Se pot reproduce,crește pești,anume salău, somon, pastrăv acasă? Fundă
A fost cineva la iazul din localitatea Cobâla Județul Botoșani, Comuna Sendriceni? Se prinde ceva peste?
Hei! Câinele meu, de 7 luni, are o problema cu lesa. După ce ii pun lesa nu face nimic, se pune jos și nu pleacă de acolo nici bătut, am încercat sa îl ademenesc cu mâncare cu tot dar nu vrea...? (mai mult)
Hei! Câinele meu, de 7 luni, am încercat pentru prima oara(stau la casa și cu curte mare și nu m- am gândit ca are nevoie de ieșit). Și... Nu vrea, îl duc în drum în brate și daca îl las...? (mai mult)
Motanul meu a vrut sa ma muste de gat in joaca acum 20 de min, nu am nici o rana, nu sangereaza, de fapt "muscatura" lui a fost mai mult ca o ciupitura. Ce- i drept aveam doua urme rosiatice, ...? (mai mult)
Heey! Am un Yorkshire (are 1 lună și 3 saptamani) și azi nu s- a simțit prea bine, știu că puiutii doarm cam toată ziua dar el de obicei mai rodea o jucărie sau ceva sau se mai juca dar azi în...? (mai mult)
Salut, am un fel de Bichon havanez, de aproximativ 2 luni și de vreo 2 zile nu prea mănânca și vomita o spuma alba și sânge (nu sunt sigura dacă sângele e din gura sau din fecale). Noi consideram...? (mai mult)
Ieri seară am găsit un pui de căprioară. Este slăbit, mama a fugit și era la fel de slabă, l- am luat acasă pentru că putea fi atacat de niște câini maidanezi. Puiul a fost rănit...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, cum se poate dresa un caine (Golden Retriever, 9 luni) sa isi faca nevoile intr- o zona anume din curte? Eventual un fel de litiera mai mare (2x2m), umpluta cu pietris...? (mai mult)
Bună TPU, am si eu o problema, azi am fost plecat de acasa si am lasat pisica afara si cand m- am intors ea nu mai avea un deget la picior si sangera, acum am vazut ca nu mai sangereaza dar o doare si...? (mai mult)
Buna, TPU! Maine imi iau 2 guppy. Credeti ca pot sa- i cresc si in bol de acela special? Sau trebuie neaparat acvariu? Cum se ingrijesc ei? Ce mancare pot sa le iau si mai multe informatii referitoare...? (mai mult)
Buna! Vreau sa plec in concediu cu cainele meu (are 2 ani) cu masina, nu avion sau alte minuni. Din cate am gasit pe internet stiu cam ce ar trebui aproximativ, pasaport, ham auto si vaccin la zi ...? (mai mult)
Daca am un motănel(de 2 luni) și langa noi este o pisica(femela 1 an) se pot bate? Dar dacă ar fi mascul ar bate un pui așa de mic?
Heeey! Câinele meu când îl las singur începe să plângă tare, la fel face și noaptea, se trezește, îl iau în brațe ca să- l liniștesc și după maxim 30 de minute iar plânge. Vă rog să...? (mai mult)
Cum sa înveţi câinele sa faca afară?
Am o problemă cu cățelusul meu. Îl țin la curte și deși este de talie mică, are doar 3 luni și câteva zile, nu mă înțeleg cu el. De fiecare dată ori mă mușcă, ori îmi găurește...? (mai mult)
Câinele meu (yorkshire) are 1 lună. De la ce vârsta îl voi putea scoate afară și să mă joc cu el?
Am sau nu voie sa ies la o partida de fotbal in aceasta perioada?
Deci mi-am luat un Yorkshire și are 1 lună și tot plange, ce să-i fac?
Vreau să scriu articole, dar nu găsesc nici un site bun, știți unul bun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!