Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Am gasit un pui de motan pe strada(abia sta pe picioare) l- am adus acasa, am o catea care are pui si alapteaza. L- am pus si pe el acolo si il primeste. E bun laptele de la caini pentru...? (mai mult)
Am si eu o intrebare... As vrea si imi customizez ghetele de fotbal cu un spray graffiti, nu stiti se va lua la spalat sprayul?
Vreau sa cumpar o bicicleta sh de pe olx. Bineinteles ca voi merge sa o vad, nu voi cumpara din alt oras. Totusi, as vrea sa stiu la ce sa fiu atent cand merg sa o vad. Ok, ma urc, fac o tura, constat...? (mai mult)
Am nevoie destul de urgent de levamisol pentru uz veterinar (mai exact porumbei sau păsări mici) dar nu știu unde pot găsi în Bucuresti. Nu am găsit pe absolut niciun site. Nu vreau sa merg...? (mai mult)
Mi se pare mie sau unii oameni nu deosebesc soarecii urati si rai cu soarecii inteligenti, frumosi si simpatici deloc?!
Buna TPU. Catel akita inu japonez, varsta 1an si 5 luni. De câteva zile nu ii mai prieste mâncarea, mananca apoi dupa o ora vomita (un fel de spuma). Mâncare ii dau pilaf, granule, ciorba (cu...? (mai mult)
am un caine batran care nu a fost scos la plimbare niciodata in viata lui si are deja 14 ani. I- am luat un ham cu o lesa, am reusit sa il pun fara forta, am reusit sa- l fac sa intre singur...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire. Am vazut pistoale airsoft, pe gaz sau co2. Am cautat peste tot sa vad cate bile poti sa tragi cu o capsula de co2 sau o incarcare cu gaz. Multumesc
Bună. Am o pisică care a născut 3 pui. Ei au stat într- un loc 20 de zile. Dar nu era un loc comod. Așa că i- am mutat. Și am observat că pisica nu îi hrănește și nu stă deloc cu ei. Ei miaună...? (mai mult)
Am o problema, la pisica mea de câteva zile tot face ceva cu gura cum ar fi când ne este frig și tremuram cu dinții asa face și ea, nu o face mereu, când doarme sau sta liniștit nu face. Nu poate...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un caine, mascul, din rasa yorkshire terrier teacup, sunt din Craiova si as vrea câteva sfaturi. De unde sa il cumpar, la ce detalii sa fiu atenta, daca stiti pe cineva care ...? (mai mult)
Salut TpU! Am mi- am sterilizat pisica cam acum 2 săptămâni, iar ieri am observat că în locul inciziei este o inflamație (un fel de bilă destul de tare). Până ieri nu o avea. Astăzi când m-...? (mai mult)
Am în casa purici din vina unor pisici. Spuneți-mi va rog care sunt cele mai bune soluții pe care le pot cumpăra, dar sa fie sigure. Va mulțumesc.
Heey! Aș vrea să-mi iau un caine, aș vrea un yorkshire, Bichon maltez sau Beagle. Care dintre rase e mai potrivită? Și fata sau băiat?
Cred ca de cateva zile a venit o pisica la mine pe acoperis, eu am un fel de magazie deasupra casei unchiului meu dar acolo se ajunge doar cu o scara portabila ca si cum si acolo e un spatiu care duce...? (mai mult)
Salut. Pisica mea a născut trei pui. Ei au 20 de zile. Dar doar acum am observat că 2 dintre ei au un ochi închis. Același ochi. Și pisicile arată la fel. La început am crezut că poate doar acum...? (mai mult)
Ce ziceti - hamsterii sau porcusorii de guinea sunt mai activi? Ce sa iau?
Salut all! Eu locuiesc in străinătate si as vrea sa mi achiziționez un cățel din România, mai exact un American Bully. Dar din câte am citit trebuie să aibă minim 3 luni. Ar exista complicații...? (mai mult)
Bunaaaa! Are cineva o idee unde gasesc haine pentru porcusori guinea? Dau fundita daca dati link.
1. Îmi poate explica cineva mai în detaliu ce- i acela un pedigree și cum se obține? Știu doar că are rolul de a dovedi puritatea rasei. 2. Toate animalele pot avea pedigree? Întreb din...? (mai mult)
De curand mi-am cumparat o nimfa, dar am observat ca e foarte somnolenta si tot isi baga capul in pene, parca este suparata...ce ar putea avea?
Am un porumbel și astăzi am observat ca la piciorul drept are o unflatura cam pe la mijlocul piciorului si nu poate sa stea pe acel picior.Sta doar intr- un picior.Am uitat sa mentionez ca...? (mai mult)
Urmeaza sa adopt un pui de pisica si am cateva nelamuriri: 1. Cat m- ar costa carnetul de sanatate+ deparazitarea interna&externa? 2. Ar fi ok sa ii fac baie inainte sa il duc la veterinar? Asta avand...? (mai mult)
Heyy, pentru cei care aveti caini /beagle, voi cu ce sampoane va spalati cainele?
Am un pui pisica salbatica că animal de companie, sfaturi păreri?
Am că animal de companie un pui de pisică sălbatică. Păreri, este ok?
Salut. Am luat de la cineva un pui de caine lup care are doar o luna si el evident e caine de curte, nu de casa, spuneti- mi cum sa- l invat sa vrea sa mai stea si afara pentru ca daca o sa- l tinem...? (mai mult)
Un amic are un bichon la tara. Il tine in curte, deci e invatat la curte. Nu prea are timp de el si as vrea sa il iau eu. Insa stau la bloc si el e invatat la curte. Are 2 ani si e cam neîngrijit. O ...? (mai mult)
Vreau și eu un animal de companie. Adică încă unul, că îi destul de plictisitor doar cu un câine :D În fine, îmi doresc un pește betta. Dar habar nu am de unde să îl iau și cât costă(cu...? (mai mult)
Am vazut un filmulet pe Facebook cu niste creaturi, nu am mai vazut niciodata asa ceva. Erau ca niste lilieci, dar fara par si scoteau niste sunete oribile. Aceste creaturi se foloseau de acea membrana...? (mai mult)
Hamsterul meu are viermi intestinali imi puteți spune câteva remedii?
La pisica daca ii dai lapte in fiecare zi trebuie sa-i mai pui si apa?
Ieri cand am ajuns acasa (eu stau la tara) catelul meu (are 2 luni) l- am gasit in mijlocul curtii ca statea pe burta si nu se misca! Nu se poate tine pe picioare! Piciorul din spate stang il...? (mai mult)
Ce trebuie sa manance o pisica de 6 luni intr-o zi? Pot sa-i dau mancare gatita?
Imi doresc foarte mult un hamster pitic, dar nu stiu de unde sa iau. As vrea unul Roborowski si cum nu pot umbla din petshop in petshop mi- as dori sa gasesc ceva online. Credeti ca exista asa ceva? Ajutor,...? (mai mult)
Cateaua mea a fatat 4 puiuti, faza e ca la unul dintre ei nu i s-au dezlipit ochii. Toti ceilalti sunt ok, dar asta nu. Ce as putea sa fac si cum l-as putea ajuta pe puiut?
Salut, cum se numesc pasarile alea de culoare maro deschis si cu albastru pe la aripi? Pasarile alea de le vezi prin oras cu un comportament similar ciorilor
Buna ziua TPU. Am si eu o intrebare. Eu consider fumatul ca pe un hobby, dar intrebarea mea este ce marca de tigari este mai de calitate dintre Sobranie si Dunhill. Eu fumez Dunhill Evoque Signature la...? (mai mult)
Dragilor, am fost cu cateii prin padure si acum cand am venit a vazut ca unul din ei are cateva capuse. Faza e ca eu nu stiu ce sa fac, am inteles ca pot sa le scot, dar nu stiu cum. Trebuie sa ma duc...? (mai mult)
Ce site-uri sau grupuri pe Facebook de adoptii de caini stiti? Sa fie serioase, nu bataie de joc.
Vreau sa imi iau un catel. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac dupa ce l-am luat? Sa ma asigur ca are vaccinurile la zi? Sa merg sa il cipez? Carnetul mi-l da vanzatorul sau il fac eu separat?
Pisica mea a fatat alaltaieri 3 pisicuti, dar inca mai are pui in burta, gen ieri am pus mana pe burta ei si inca miscau, acum nimic... Nu stiu ce sa ii fac... Dau funda... urgent
Pisicile încărunțesc?
Câinele meu are 7-8 luni și... Am o întrebare. Mai poate fi dresat? Ideea e ca de la 5 luni am încercat dar nu insistent...
Exista vreo aplicatie care sa recunoasca paianjenii? Am gasit mai multe tipuri de paianjeni in curte, insa nu stiu cum sa ii caut pe google si ma gandesc ca poate exista asa ceva sa fie mai simplu: pozezi...? (mai mult)
La cat timp dupa ce se castreaza vierul se poate consuma carnea fara sa aiba acel gust si miros specific? Multumesc
Am un Perus de 3 zile si l-am observat doar o data sa bea apa. Ce pot sa ii fac?
Cainele meu a mancat otrava de soareci (un pliculeț de otrava) poate pati ceva? Au trecut deja 17 ore de cand a mancat si eu doar acum am aflat dar nu are nimic, este energica si e ca si cum a fost pana...? (mai mult)
Am fost azi afara și mi- am lăsat porcușorul de Guineea în camera la mine. Când am veniit am vrut sa curat după el și găsesc o "balta" mica și alb spre galben. Îmi poate zice cineva...? (mai mult)
De 2 zile câinele meu nu prea mai mănâncă si obișnuiește să stea în coteț. Cand il chem vine la mine si ma lasa sa il mângâi asa cum făcea de obicei. Ar putea fi ceva grav?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!