Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Ce rasa de pisica e asta? https://www.youtube.com/watch?v=anXKEDy1mpY
Am un cucos care e ok in cea mai multa parte, mananca bine merge dar recent cateodata se dezechilibreaza, as putea face si un videoclip daca e nevoie, vreau sa stiu ce are si cum il pot trata
Care este cea mai buna carte, suport de curs, ebook pentru cresterea iepurilor? Am gasit pe internet dar din pacate multe se bat cap in cap si poate cineva care creste sau a crescut sau un student sa...? (mai mult)
Ce se intampla cu un caine daca nu il vaccinezi?(este trecut de 6 saptamani)
Catelul meu a inghit o bucatica dintr-un ambalaj de la o inghetata, se poate intampla ceva?
Dau fundița: Ce NU trebuie sa-i dai unui cățel sa mănânce? Câteva răspunsuri ar fi utile
am nevoie de ajutor, traiesc la curte si imi tin motanul afara, noaptea in casa (uneori) lui nu- i place să stea în casă și veterinarul mi- a recomandat să- l țin afara. Cu o săptămînă...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, pot pune la monta un akita inu american cu o femela ciobanesc german? Dau funda
Buna, TPU! Am 2 pisici, amandoua au fatat in aceeasi zi. In total au adus pe lume 7 pisicuti. Insa, din pacate, una dintre ele a disparut si nu prea cred ca se intoarce pentru ca e plecata deja de ...? (mai mult)
Salut TPU, eu stau la tara unde am animale, azi dimineata vaca mea cand a trebuit sa plece la pășune s- a taiat intr- o tabla unde se afla o cusca de pui, rana este cam adâncă si are lungimea unei ...? (mai mult)
Imi puteti spune cum as putea face un paianjen cat mai realistic? Ce materiale am nevoie pentru a-l realiza?
Vreau sa ma duc la adapostul de animale sa adopt un caine iar intrebarea este daca pot sa adopt la 16, 5 ani?
.astăzi perusul meu(Afin)s-a stins din viata.Iar femela lui, Mango cred ca il cauta..Si ma macina sentimentul ca nu stie ce s-a întâmplat.Se iubeau foarte mult.Ce e de facut? Cumpăr altul?
As dori sa adresez o intrebare doar magicienilor si pasionatilor de magie. Voi de unde va luati carti de joc? Adică pentru antrenament (bicycle si tally ho cel mai probabil). Adica ma uit pe...? (mai mult)
Am un câine în vârstă de aproximativ 7 ani si de curând, când îl dezleg (la țară, ziua stă legat și noaptea e liber), o rupe la fugă, ca de obicei, cu diferența ca se oprește și se ...? (mai mult)
Hello! Vreau și eu un nume de câine pentru rasa dog argentinian. Dar să nu fie din astea pe care le-am mai auzit, poate aveți voi niște nume mai frumoase
Se pot cumpara pesti piranha in Romania? Exista vreun petshop care comercializeaza asa ceva?
Câinele meu a inceput sa se simtă rău și cel mai rău nu mănâncă, i-am dat niste mâncare de câine și o tine in gura, ce as putea face de acasa? Că veterinarul e departe.
Unde se poate juca biliard in Bucuresti? :D (nu baruri)
Am un Cane Corso în vârstă de un an, nu știu ce să fac deoarece când intră un străin în curte încep să îi fie frică. Latră la ei dar sec, nu știți ce să fac ca să fiu un pic mai...? (mai mult)
A incercat cineva sa faca serigrafie pe materiale textile? As vrea cateva informatii legate de materialele pentru ecrane si cerneala potrivita. Pana acum pe internet am gasit doar emulsie fotosensibila...? (mai mult)
Ce caine e asta? Cane Corso sau Presa Canario? Ambii caini arata identic dar nu vad o diferenta in asta. https://imgur.com/a/iDiB0k5
Am un câine de vreo 7- 8 luni și... Nu prea se simte bine sta întins, înainte alerga etc. Ce pot face? Și ce mâncare îmi recomandați și de cate ori sa- i dau? Ma gândesc ca poate are ...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de ajutor. Trebuie sa merg cu pisica la veterinar. Ce punct trebuie sa bifez pe declarație? V-ati lovit de situația asta?
Am doua broscute testoase, au iesit din hibernare acum doua săptămâni, mananca destul de bine dar nu deschid ochii, par a fi lipiti! Ar trebui să ma ingrijorez?
Am o întrebare urgentă! Am un pisic de 2 ani ce nu este microcipat, necastrat iar acum nu a mai venit. A mai plecat de câteva ori după pisici, dar a venit a doua zi. Acuma însă este...? (mai mult)
Buna, am o problema cu porcusorul de guineea.Azi cand m- am trezit, porcusorul era moleșit, nu se mișca deloc, nu mânca, i- am dat putina apa si si- a mai revenit, are burtica umflata și nu prea ...? (mai mult)
Salut, cainele meu are o dislocare de rotula. Imi puteti spune va rog cat de grav este? Daca dupa interventia chirurgicala se poate intampla ceva mai rau? As vrea cat mai multe detalii va rog mult. Este...? (mai mult)
Stie cineva ce apa e recomandata pentru perusi? nu sunt pui) sau dacă pot da apa de la robinet sau apa plata si temperatura?
Dacă tu ai un câine și are și o surioară căţea, ar putea să o lase gestantă câinele pe surioară? :)) Sau nu se atinge de ea?
1. Cum înoată peștii? 2. Ei înoată contra curentului sau merg la vale odată cu apa? Și spre exemplu: Șomuzul se varsă în Siret. Este afluentul Siretului. 3. Peștii urcă și pe Șomuz?...? (mai mult)
Sunt foarte dezamăgită, părinții mei refuză sa- mi ia un caine. Mentionez ca traiesc la curte si am loc special pentru caine, de asemenea, am strans deja bani pentru el am vorbit cu ei...? (mai mult)
Vreau sa cumpar niste prepelite, insa nu am mai avut niciodata si nu stiu cum trebuie ingrijite. Ce fel de custi au nevoie, mancare, etc. Ma ajutati putin? Multumesc.
Cred ca cățelușa mea are o problema..am decis sa o dau la monta, am selectat destul de corect data, am dat- o in zilele 10- 14 la 3 căței însă cu niciunul nu reușește sa se "lipească"...? (mai mult)
Bună TPU, Am o mică problemă cu cățelușul meu de 11 luni. De câteva zile a început să nu mai mânânce mâncarea lui.In casă stă așa plictisit ca și când ar fi bolnav iar, afară este...? (mai mult)
Buna, am un bichon si astazi i- am facut baie, i- am facut afara si l- am uscat cu prosopul in casa (am incercat cu tronul dar nu i- a placut si am zis sa nu- l oblig) chestia e că s- a uscat complet...? (mai mult)
De ce nu poti participa la atelaje de caini cu alte rase in afara de husky sau samoyed?
Aș vrea și eu un pui de câine. Aș vrea să știu cum pot să îl țin afară în cușcă noaptea sau la centrală (e o încapere foarte bine amenajată la doar o cameră distanță de camera...? (mai mult)
Aș vrea să îmi iau și eu un pui de câine. Si aș vrea sa știu cum să îl învaț sa doarma afară în cușcă sau în garaj, dar nu vreau sa plângă. Deoarece stau la curte comuna si am...? (mai mult)
Salut, am un motan, pe care îl țin în curte și recent mi- am adus un pui de cățel în curte, nu atacă pisica, nici pisica nu se ferește de el, ba chiar când stau în curte vin amândoi la...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un papagal micul Alexandru in jurul la 300-400 lei, gasesc?
Am un catel de rasa Pitbull si mereu cand ma joc cu el ma musca. Are 1 luna si 2 saptamani. Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai muste?
Ieri am gasit un pui de vrabie si l- am luat in casa sa- l ingrijesc. L- am hranit, de baut apa nu trebuie sa bea. In rest este foarte tacut, nu ciripeste decat cand ii este foame. Este posibil sa fie...? (mai mult)
Bună ziua. Am o întrebare. Eu locuiesc la tara. Pisicii mele i- a fost rupt vârful cozii(anul trecut) și de atunci are scurgeri permanente, cu sânge, urat mirositoare, urinează foarte des și ...? (mai mult)
Vreau sa îmi achiziționez un porcușor de guinea, mai exact un cobai și va fi fetita. Am câteva întrebări pentru cei care au un porcușor de guinea : 1. Dupa ce le fac baita trebuie sa ii...? (mai mult)
Am o problema cu hamsterul meu. Mi- am luat un hamster acum o săptămână și de atunci stranuta mereu din 5 în 5 minute. La început m- am speriat ca e bolnav însă nu pare deloc sa aibă ceva. Mănâncă...? (mai mult)
Pot merge cu pisica in tren? In cusca bineinteles. A mers cineva cu pisicile in tren? A întâmpinat probleme?
am nevoie de raspunsuri rapid, azi mi- am mangaiat pisica si cand m- am scarpinat la nas cu aceeasi mana, mi- au iesit bube pe fata, vreau sa stiu daca pot scapa de alergie, iubesc pisicile...? (mai mult)
După pandemie aș vrea să îmi cumpăr un cățeluș de talie medie sau mică. Stau la apartament cu două camere, părinții nu prea sunt de acord cu căței sau pisici, dar eu sunt responsabilă....? (mai mult)
Ce se intampla daca inghit un pui de viu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
LisaJulie întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?