Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Hei! Credeti ca oamenii pot fi speriati prin texte? Ce ar trebui contina un text, astfel incat cei care il citesc sa fie speriati?
Insectele care provoaca raie la animale se pot vedea cu ochiul liber?
Pot antrena un caine de 4 luni care nu vrea decat sa se joace si sa mananace? E un dog argentinian, insa e foarte jucaus si mancacios. Nu sta sa asculte comenzile, e cu gandul mereu la mancare.
Am 2 iepurasi cap de leu si as vrea sa-i mai las si liberi prin curte, insa am iarba peste tot. Este o problema daca mananca?
Am și eu o intrebare.Am un papagal, micu Alexandru și vorbesc cu el dar el nu vorbește și voiam sa stiu in cât timp învață sa vorbească.
Buna TPU stiu ca pare greu de crezut dar am gasit un pui de testoasa in curte.Ps eu sunt in oltenia pe wikipedia zice ca ar fi broste de uscat si ca stau in paduri dar e de culoare inchisa si se potriveste...? (mai mult)
Vreau și eu o soluție anti căpușe pentru câini, ceva mai ieftin până în 50 de lei. Am auzit de picăturile de la parakill, sunt bune?
Hei! am o pisica in varsta de 7 ani, care recent a avut o mica infectie urinala. a urmat tratament cu injectii si isi revenise putin. incepuse sa nu mai manance, apoi si- a revenit. dupa 3 zile in care...? (mai mult)
am o problema, de ceva vreme motanul meu se comporta ciudat, vine acasa, miauna extrrm de mult, ii dau de mancare si nu sta niciodata in casa, poate putin in curte iar dupa o tuleste in...? (mai mult)
Buna, la mine in curte a venit ieri un motan, cand ii dadeam motanului meu de mancare(il tin afara) a aparut si acel motan, a stat cam o ora in curte la mine si dupa a plecat dar s- a intoes pe la 1...? (mai mult)
Eu am mai multe găini care le am crescut natural cu cereale și nu au ajuns la o mărime optime sunt destul de mici unele au un an și celălalt 2 și sunt mici oare aș mai pute sa mai fac ceva sau așa...? (mai mult)
Salut TPU,(rog seriozitate) Am vreo 7 tarantule iar de ceva tip m-am gândit sa imi iau o vaduva neagră, unde pot găsi una,(stau in Craiova, bucurești), sau de unde as putea cumpara una?
Am un catelus micut micut care a fost plin de capuse. Urechile ii erau pline si corpul. Acum numai are capuse si i- am dat si cu solutie de catelusi pentru capuse. Insa, nu poate sa respire ...? (mai mult)
Am o catelusa bichon ce are 5 luni si am observat ca in zona intima, parul de acolo s-a inrosit. Stiti cumva ce ar putea avea?
azi dimineață un pui de iepure(2 luni),s-a tăiat la gat într-o trocuță,ce as putea sa ii fac, sângerează, nu mănâncă și e foarte speriat? ..Veterinarii nu lucrează acum
Bună ziua, caut de ceva timp să cumpăr o bufniță, din păcate nu am găsit nimic, mă poate ajuta cineva?
Am un câine din rasa rottweiler, în vârstă de 10 luni (mascul). As vrea sa încep un antrenament de paza cu el dar mi- e frica sa nu ii rup dinții! Gen, când prinde de acel săculeț mi-...? (mai mult)
Am un iepure si este mascul, ce nume dragut sa-i dau?
Am un pui de câine de aprox. 2 luni care este apatic, nu prea are pofta de mâncare și azi l-am văzut eliminând fecale cu sânge și cam apoase. Ce credeți ca are?
recent mi- am luat o catelusa pe care o tin in apartament si nu stiu ce sa fac cu ea sa nu mai faca pipi pe covoare. I- am cumparat covorase igienice si le- am pus in locurile unde am observat...? (mai mult)
Bună! În câte zile pot mângâia puii de pisică fără ca pisica sa ii abandoneze sau omoare?
As vrea sa fac o roata a norocului cu idei de desene. Nu vreau lucruri banale sau super grele. Inainte sa raspundeti va rog sa imi vizotati profilul de Instagram zippy_art_and_doodler, ca sa vedeti ce...? (mai mult)
Buna! Pisica mea are ceva...are problema asta de mult. Are un tors dubios, gâtuit cumva. Nu ca m- ar deranja asta. Nu e tot timpul. Dar cand se intampla imediat o apuca si o tuse. Am dus- o la veterinar...? (mai mult)
Idei pentru desene?
Am o problema va rog ajutati- mă, acum ceva timp am prins niste sobolani iar cainele meu a omorat unul, problema este ca si sobolanul a muscat cainele de fălcuță, i- a curs sange cainelui....? (mai mult)
Hei! As vrea sa ma apuc sa imi fac un acvariu cu apa sarata! M- am documentat destul de mult, am spatiu, insa am o curiozitate. De unde iau sau comand astfel de pesti? Cred ca sunt pesti de ocean, ...? (mai mult)
Cum pot speria pe cineva din casa folosindu-ma doar de propria mea persoana? Fara sa apelez la obiecte, papusi, etc?
Am un câine. Cam 7 luni și am o problema.În curte asculta de mine.Dar când iese afara din curte și explorează sau sta cu alți câini și încerc sa pun mana pe el ma musca(nu ma pot apropia...? (mai mult)
Am un Yorkshire terrier și refuza să mănânce bobite. Ii cumpar Royal Canin, dar tot nu vrea.Are 8 luni, iar când era mai mica i- am mai dat și conserve.Cum sa o conving sa mănânce și granule.Tin...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi iau un caine la curte. Ma intereseaza sa nu fie pretentios, gen sa manance orice fara sa se imbolanveasca, sa aiba si putin abilitati de paza si sa fie foarte loial. Ce rasa imi ...? (mai mult)
As vrea cateva pareri si/sau sugestii referitoare la contraceptia reversibila la caini/femele. Am citit acum ca dupa 7- 8 ani pot aparea probleme. Eu i- am dat catelusei, la risc, 4 vaccinuri, desi ...? (mai mult)
Tutoriale pe YouTube in care sa te invete sa desenezi?
Buna, am și eu nevoie de ajutor va rog, am un ied de aproximativ 1 luna, mănâncă, a avut probleme cu diaree dar i- am dat pastile și a trecut dar nu poate sa stea deloc în picioare mai exact ...? (mai mult)
Hristos a inviat! Va rog sa imi dati idei. Sunt incepatoare, m- am apucat de crosetat. As vrea cateva tutoriale de lucruri (hainute, pantofi, etc.) pentru incepatori. Si as vrea si un video cu notiunile...? (mai mult)
Exista adăpost de animale în Ialomița? După ce bichonul meu a murit, mi-am dat seama ca ar fi mai bine sa adopt un caine, să-l salvez. Dacă exista, vreau și eu detalii.
Dacă este cineva priceput în piscicultura si ma poate ajuta. Am o balta de peste de 5 ani anul trecut am adancit- o iarăși, avea peste in ea. Iar luna trecută am decis sa mai bag niste peste. Problema...? (mai mult)
Mi-a pierdut soacra carnetul bichonului maltez in care erau toate vaccinurile si deparazitarile...Ce e de facut?
Cum se realizeaza o monta? Am un bichon maltez fetita de 1 an si jumatate, cum se procedeaza mai exact? As fi la prima experienta, proprietarul cainelui poate sa ma refuze daca nu am carnet in care sa...? (mai mult)
Avem niște pui din incubator, au aproximativ o lună. Au murit deja câțiva, li s- au întors piciorușele așa, în interior și sunt slăbiti. Au lumină, primesc și de mâncare. Nu știţi...? (mai mult)
Cum sa fac slime fara lipici/aracet? Am acasa urmatoarele:pasta de dinti, detergent lichid cu borax, sapun lichid, pasta(nu spuma)de ras si altele pe care le gasiti in orice casa.Pe care sa le amestec...? (mai mult)
Cel mai tare îmi doresc un câine de talie mare, dar părinții mei nu sunt de acord cu el, ei spun că face mizerie în casă și nu mai știu eu ce, dar eu sunt absolut pregătită de a avea grijă...? (mai mult)
De ce căţelele mele sunt lesbi? Nu fac mișto din pacate...
Hei! Eu mi-am cumpărat un iepuras pitic dar as vrea să mai achiziționez unul. Credeti ca (,) cusca aceasta este destul de mare pentru amandoi? https://images.app.goo.gl/CR32bBLtBt9krWYk6
Buna tpu.Am si eu o problema cu cainele meu.De cand am primit- o inca nu s- a invatat sa nu isi faca nevoile in casa.Mereu cand si le facea o pedepseam putin dar tot nu s- a invat sa nu si le faca in casa.Are...? (mai mult)
Salut, vreau repede niste nume germane pentru un caine ciobanesc, nu vreau copy paste-uri, le stiu deja, dau funda!
Cum pot să îmi fac câinele să nu mai latre la pisici? Ieri mă uitam la televizor și a lătrat vreo 15 minute încontinuu după o pisică care era pe casa vecinului. Am țipat la el, am încercat...? (mai mult)
Am un prieten care are o problemă cu propriul câine, l- a bătut puțin și acum câinele nu mai stă pe lângă el, îi e frică de el și îl evită. Și- a dat seama că a greșit și...? (mai mult)
Am doi perusi, masculul il am din luna Ianuarie, am avut si o femela, i- am cumparat pe ambii din acelasi pet shop, se înțelegeau foarte bine, din pacate ea a murit..., apoi in luna martie mi- ...? (mai mult)
peste cateva zile urmeaza sa imi cumpar un papagal jako si vreau sa aflu daca fac mizerie, galagie, etc si cateva sfaturi va rog!
Hey salut! Ce rasa de câine mi-ati recomanda? Vreau un câine de talie mijlocie. Mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!