Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Bună! Am prea mulți câini și nu știu ce să fac cu ei. Am 6 câini și mama mea nu înțelege că este greu să întreții 6 câini când ea are salariu minim și mâncarea pentru câini este 600 ...? (mai mult)
Buna TPU! Pisica mea a nascut in urma cu 2 saptamani, 3 pisoiasi insa de cateva zile dispar.Adica acum 3 zile unul dintre pui a disparut si ma indoiesc ca s- a tarat singur ca sta intr- o cutie.In dimineata...? (mai mult)
Am doi pui ciobanesti bucovina, mascul si femela.Au 2 luni.As dori sa imi sugerati un meniu, in afara hranei uscate.Multumesc
Salutare, Este cineva care face brățări ale prieteniei cerate? Poate este cineva, dar nu neapărat în Londra? Vă mulțumesc!
Buna! Pisica mea a nascut in urma cu o saptamana jumate 3 pui, iar azi am gasit in cutie doar 2.Am cautat peste tot si nu gasesc puiul, oare l- a omorat pisica? Ma gandesc ca daca doar il muta puiul ...? (mai mult)
Buna ziua, am un bichon maltez în vârstă de un an.Ieri am fost la tuns, spălat cu el de când l-am adus acasă se tot linge in zona intima și pe lăbuțe, ce este de făcut? Va mulțumesc frumos
Salut TPU, stie cineva un print shop unde as putea comanda acrylic standee custom?
Buna, o sa adopt o pisica in 2 saptamani aprox, de la tara, cand o sa fie mai maricica, acum este prea mica, problema este ca am inceput sa lucrez full time si in alea 9 ore ea va sta singurica. Cum...? (mai mult)
Bună! Am găsit un pui de vrabie și îmi era mila de el asa ca l-am luat acasă. nu este lovit și se poate mișca.Cu ce ar trebui sa îl hrănesc și ce ar trebui sa fac sa nu moara?
Ce parere aveti de king of the ring din 2024? Mi se pare previzibil.
Buna. Știe cineva daca se poate da iarba udă de la ploaie la iepuri?
Bună! Ce înseamnă atunci când cățelul își scutură puternic capul? Este foarte agitat, își scutură capul, se scarpină la urechi,are o respirație foarte rapidă, nu își găsește locul.
Știe cineva dacă e vreun centru de calarie(echitatie) in Curtea de Arges sau în apropiere? Sau dacă se face vreunul în zona?
Hristos a inviat! Nu stiu daca intreb bine aici, dar as avea nevoie de ajutor urgent. Am un caine mare (de marimea unui golden retriever) de vreo 3 ani si in ultimul an era agresiv cu mine. Primele dati...? (mai mult)
Salutare! Stiu ca-s sarbatorile pascale si e greu sa gasesc un medic veterinar in BUcuresti, dar cunoasteti ce cabinete sunt deschise in aceasta perioada? Multumesc frumos!
Am o întrebare:am o femela care a depus oua dar nu avea pereche posibil sa fi făcut țaca- paca cu un alt mascul de la alta pereche și am spus sa i mut cuibul că aveam un mascul nou care abia l am ...? (mai mult)
Buna TPU... Am doi peruși (femela și mascul desigur) și au 2 oua. Eu mă întreb dacă masculul neapărat trebuie sa ia locul femelei la clocit atunci când ea mănâncă sau bea apă fiindcă eu cred...? (mai mult)
Salut.Imi poate spune cineva ce specii de pesti se gasesc in raul Gurghiu?
Este legal sa ti în captivitate un cocos de munte?
Buna, am un bulldog francez, mascul in vasta de 1 an si 5 luni. Cand avea 3- 4 luni doar a ros cateva chestii prin casa si a scapat destul de repede de acest obicei. O perioada a fost un caine exemplar,...? (mai mult)
Poate un șobolan să mănânce un pui de câine de 6 săptămâni?
Hei, azi mi am gasit iepurele umflat, si nu stiu din ce cauza, ce as putea sa i fac sa nu moara?
Fratele meu a fost mușcat (din greșeală) de un câine când se jucau acum o lună(mai mult zgâriat decât mușcat). Nu a vrut să facă niciun vaccin.A dezinfectat rana și atât. Câinele nu era ...? (mai mult)
Salut, Mi- am luat o nimfă, o am aproximativ de 3 săptămâni, am ținut- o în cușcă atâta timp, a ieșit o data si s- a lovit de pereți, atunci am scos- o eu din cușcă, am luat- o in mână...? (mai mult)
Cum s-a creat rasa bichon? Ce animale s-au combinat de a iesit acest caine? de ce au parul alb?
În cat de la infectare moare un animal de rabie? Cat de des este întâlnită această boală? Virusul poate să fie(in corpul unui animal) inactiv? Care sunt primele semne?
Salut TPU! In luna Martie m- am mutat si ma gandeam sa adopt o pisica. As fi vrut de mult dar nu aveam posibilitea si nici aprobarea proprietarului. Acum ca sunt mutata undeva unde mi se permite, vreau...? (mai mult)
Am pus ieri o intrebare, despre catelul meu, care nu m- a muscat sa imi dea sangele, doar ma jucam cu el si doar din greseala acesta mi- a luat degetul in gura putin, dar cum am spus si in intrebarea...? (mai mult)
Buna ziua, ma confrunt cu următoarea situație, am un cățel(femelă mai exact) in vârstă de aproape 9 luni. In martie pe data de 1 a intrat in călduri, perioada de călduri a trecut insă am observat...? (mai mult)
Buna, intrebare doar pentru veterinari! Am um caine amstaff im varsta de 10 ani si probleme cu orbirea. Catelul sta afara la curte are toate conditiile.Din pacate sunt plecata in afara localitatii cu...? (mai mult)
Am o intrebare, toti cainii au rabie? De exemplu eu am un catel, bichon, nu i- am facut vaccinul de un an, are doar un vaccin si are toate deparazitarile, e posibil ca acesta sa aiba rabie? Ca eu...? (mai mult)
Hello. Am o pisicuta britishshorthair, 1 an si 2 lunite, a intrat in calduri a 3 a oara in 2 luni si am dus o la un motan, maricel ca dimensiuni, tot de aceeasi rasa. Ideea e ca e prima data cand o...? (mai mult)
Salutare, am un caine bulldog francez care are varsta de 2 luni. Seara cand dorm si ma vede in pat vrea si el in pat reusesc sa o adorm in pat si sa o pun in culcusul ei dar pe la 4- 5:00 se trezeste ...? (mai mult)
Bună seara, TPU am un cățel de talie mica de 2 ani, l- am adus la oraș pentru că m- am mutat si de 3 sunt cu el, îl scot afara in fiecare zi dar încă e anxios, mânca, bea apă, doarme, ...? (mai mult)
Salut TPU. Rog sa ma ajutati in legatura cu sterilizarea a 3 pisoi si un caine. Cre stie unde ii pot steriliza gratuit in judetul Calarasi (nu doar in Calarasi ci si imprejurimile judetului). Stiam ca,...? (mai mult)
Salut, vreau sa îmi fac o mini ferma de iepuri, ce ar trebui sa știu?! (Mancare, loc de trai, preferințe etc...)
Bună, cățelul meu azi a venit în casă plin de scaieți. L- am curățat și el a încercat să tragă cu colții. Dar i- a rămas ceva în gât sau nu știu unde ca se îneacă încontinuu. A băut...? (mai mult)
Am o pereche de papagali micul alexandru care a depus 4 oua. Ouale aveau embrioni și păreau ok. Problema este ca la 31 de zile de la depunerea primului ou, nu am nici un ou eclozat. Din cele 4 oua când...? (mai mult)
Bună...am o cățelușa yorkie în vârstă de 9 ani și într o clipa de 2 minute de neatenție a rămas lipita cu celalalt catelus al meu. Este posibil sa nu rămână gestanta chiar dacă s au lipit?...? (mai mult)
Bună seara! Am un pui de pește guppy salvat la prima fătare. Nu am fost atentă și nu am scos femela la timp din acvariu, așa că doar unul a scăpat. L- am pus separat în maternitate, până va...? (mai mult)
Fetelor,care știți să coaseți și la ce anume va pricepeți? Gen dantelă, țesut, croitorie, etc?
Cum sa cresti bine un caine?
Salut,imi poate zice cineva daca raul Gurghiu este in perioada de prohibitie? Pe AJVPS mures nu gasesc nimic legat de el.
Buna oara imi puteti spune de ce i-a cazut pisicii mele parul din zona burtii?
Am o întrebare legată de câini. Intr- o zi am ieșit afară cu câinele meu și dintr- o data a început să schelăcaie și să șchiopăteze. M- am gândit că i s- a pus un cârcel dar deja a trecut...? (mai mult)
Buna tuturor, Detin 2 pisicute, una in varsta de 4 ani (sterilizata de 3 ani) si alta de 8 luni, sterilizata astazi. Pana astazi au convietuit minunat. Dupa ce am ajuns acasa cu ea, prezinta un...? (mai mult)
Bună, TPU! Pisica mea a fatat vineri, 12 aprilie. Unuia dintre pisoi deja i-au dat ochișorii, totusi sunt doar 4 zile. Imi puteti spune, daca stiti, din ce cauza s-a intamplat asa? Multumesc!
Buna! Am inceput sa brodez manual niste tablouri si urmeaza sa lucrez si alte broderii si accesorii personalizate. Ma gandesc la un nume potrivit prin care sa ma promovez. Deocamdata m- am oprit la @arta_cusuta_cu_ata...? (mai mult)
Bună! Am un cătel bichon care de 3 zile nu mai mănâncă, ieri vomita cu spume dar după ce i- am dat un medicament a încetat sa vomite cu spume deși tot nu mănâncă. Mi s- a spus sa ii dau lapte...? (mai mult)
De ce femela de perus vrea să calce masculul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?