Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cum se justifica un pret la un caine? Am vazut anunturi pe internet cu aceeasi rasa (bulldog francez) de caine in care un pret era la 500 de lei, iar in alt anunt 2500 de lei.
Voua va plac lucrurile vintage? Imi plac mai ales piesele muzicale de genul asta: https://www.youtube.com/watch?v=iNLXxDMxe18&list=RDMMJDUjeR01wnU&index=2
Buna, am o mare problema, va rog sa ma ajutati cat mai repede. Am 2 Amstaffi, au 8 luni. Pana acum se intelegeau bine, ne jucam toti cu ei, pana astăzi. Cand eu n- am jucat putin mai mult cu unul...? (mai mult)
Salut, TPU, azi am gasit un arici la mine in curte, e destul de maricel si ma gandeam daca pot sa il tin ii pun mancare de pisici, apa, ar putea trai sau moare? Am vrut sa intreb ca sa nu fac vreo ...? (mai mult)
O mai fi cineva pe aici? Am un hamster pitic gri a facut 5 puisori (prima fatare), cand o iau in mana se simte in partea stanga sub labuta din fata (in corp) ca o mica biluta asa ca un organ, nu stiu...? (mai mult)
Voi cum ati reusit sa le castigati increderea perusilor voștri? Sa stea pe deget,pe umăr, pe cap, etc.Cat timp v-a luat?
Pisica mea vomită și slăbește din ce in ce mai mult! Are un an jumate. De obicei vomită și deparazitările dar i le dau din nou, e vaccinată. Sunt foarte panicată! Ea in rest e foarte...? (mai mult)
Am o cățelușa de un an si jumatate, Jack Russel Terrier si as vrea sa cumpăr un al doilea animal care s- ar putea intelege cu ea si mi- ar dori sa ma ajutati sa- l gasesc(nu alt caine sau...? (mai mult)
Dau funda! Buna! As vrea sa imi iau perusi si ma intreb daca pot tine 4 in aceeasi colivie(am una de dimensiuni mari). Multumesc!
Am avut doi perusi care s- au imperecheat, dar din pacate baiatul a murit.Am decis sa ii iau pereche, dar, pentru ca fata e albino, inseamna ca nu e potrivita sa faca pui, un lucru pe care mi- ...? (mai mult)
Este cineva care tine un jurnal? Daca da, cunoasteti site-uri care au desene pentru a imbogati jurnalul cu ilustratii?
Am o curte destul de micuta, insa as vrea sa ma folosesc de ea sa organizez pentru cei mici o vanatoare de oua. Avand in vedere ca nu pot ascunde oua reale pentru ca se plimba si pisicile din vecini si...? (mai mult)
Hei salut tuturor, deci cum as putea sa imi dresez catelusa? Este foarte rasfatata si alintata, foarte iubita, are 8 luni este bichon, tot ce imi doresc este sa fie mai ascultatoare. De exemplu cand...? (mai mult)
Salut, cațeaua mea care a fatat 4 puiuți, a murit după ce a fătat, oare de ce? Țin sa menționez faptul ca încă era balonată in burtă și nici nu mai mânca.
Am o catelusa cane corso de 11 luni si o țin legata in lanț din cauza ca strica ghivecele cu flori din curte. Stie cineva niste metode pentru a o face sa nu le mai distrugă? Ințeleg că este...? (mai mult)
am un ciobănesc german de 9-10 luni 40-50 kg și vreau să-l deparazitez, ce îmi recomandați? Mulțumesc anticipat!
De unde pot lua online vopsea textila? Am niste pantaloni scurti de blug pe care as vrea sa ii pictez si sa le fac un model. Recomandati- mi un magazin online care sa aiba produse de calitate, vopsea ...? (mai mult)
De dimineață plâng întruna...pisica mea a fost călcată de maşina şi a murit... Țineam aşa mult la ea şi acum nu pot să cred ca am pierdut-o. Ce să fac ca să trec mai uşor peste? :(
Hei TPU, am nevoie de putin ajutor in legatura cu cainele meu, e prima data cand am un catelus si inca nu cunosc prea multe, nici nu prea am la cine apela cu intrebari, sunt stabilita in afara țării...? (mai mult)
Am observat astăzi la cățelușa mea că îi sângerează și i se mișcă dinții. Ea are 5 luni și face trecerea de la dinții de lapte la cei definitivi. Eu îi dau tot bobițe sau pâine,...? (mai mult)
Buna, catelusul meu de câteva zile nu mai iese afară să își facă nevoile s- a gândit să le facă în casă, cand il scot afară se plimba si aleargă cand vine în casă își face nevoile sau...? (mai mult)
Buna, Am un bichon ce doar a facut doi ani si as vrea sa il castrez dar stau cu frica pentru ca am auzit multe chestii, ca se ingrasa ca nu se mai joaca si o sa fie trist etc. Puteti va rog sa imi ...? (mai mult)
Pot sa-mi sterg unghiile cu acetonă daca am un iepuraș in camera? Ii pot face rau mirosul sau "the fumes"? Mersi
Pisica încă e umflata după ce naște? Cum îmi dau seama daca a născut toți puii?
Urgent! TPU, întotdeauna ne- am ajutat la fiecare intrebare, de aceea doresc răspunsuri clare si afirmative. Sunt cam în stare soc, nu stiu, dar nu mai pot suporta, catelul meu de 6 luni, are ...? (mai mult)
Hei, pisica mea a primit o injectie acum 10 ore in piciorul din spate si inca nu il foloseste, il taraste dupa ea. Ce pot face? e normal?
Ce se întâmplă cu pisica după ce naște? Pisica mea miaună în continuu, e bine?
Tocmai mi-am cumpat un hamster siberian dar parintii spun ca ar putea sa imi transmita vreo boala sau virus.Ce parere aveti? Merita sa pastrez hamsterul?
Bunăă TPU, vreau să vă întreb cum aș putea să îmi învăț câinele să meargă fără lesă. Am un cățeluș shih tzu de 11 luni și când îl las fără lesă merge cât merge normal și după...? (mai mult)
Deci, mâța mea de o bucată de timp are niște simptome foarte ciudate. În primul rând stă toată ziua degeaba, ceea ce nu îi stă în fire, pentru că înainte era foarte energenică. În al ...? (mai mult)
Am un american bully de 4 luni și as vrea sa știu dacă am voie sa ii dau oase de pui crude. Ca as vrea sa ii cumpăr tacâm sa ii dau de mâncare amestecat cu pedigree.
Am un Bichon de 2 luni si 1săptămâna, acum cand s- a pus sa doarmă am observat ca a tusit de 2 ori nu foarte tare, părea că se îneacă si mesteca ceva, m- am uitat in pătuț si nu era nimic,...? (mai mult)
Cine se pricepe la săbii? Am o sabie interesantă si as vrea sa stiu din ce an este.
Hamsterii pot transmite boli sau microbi oamenilor?
Am un cățel de 1 lună și ceva, am observat la el că nu umblă bine cu picioare din spate, parca e chinuit. Ce poate fi? Am zis să îl duc mâine la veterinar
Salut, vreau sa încep sa produc muzică pentru recalme și evident să iau bani pe ele, întrebarea este: Pe cine contactez? Ce trebuie să fac mai departe? ETC? Vreau doar răspunsuri de la cei care...? (mai mult)
Unde as putea gasi materiale mai ieftine pentru bratarile de cauciuc? Acele loomband.
Am o problema cu una din pisicile mele. Am o pisica cam de un an și jumătate foarte drăguță și jucăușă. De câteva zile a aparut un motan caruia lipsește din par și e agresiv. Mereu imi sperie...? (mai mult)
daca ii pun vidoclipuri cu papagli care vorbesc la un perus de cateva luni poate sa vorbeasca?
Am și eu o cățelușă în vârstă de 5 luni, mama este pitbull, iar tatăl amstaff. Ea are 11 kg. Recent mi s- a recomandat de veterinar să- i iau vitamine. I- am luat niște vitamine...? (mai mult)
Salutare.Am un labrador(mascul) de 4 anișori care e super agitat in preajma câinilor sau cand simte miros de caini.In casa este super cuminte si sta non stop dupa mine absolut orice as face, dar afara...? (mai mult)
Bună TPU! Cum sa- mi conving părinții să- mi ia un cățeluș? Mi- au spus că dacă le dovedesc ca pot avea grijă de el imi iau, ei sunt foarte dificili de convins va rog mult ținînd cont ca ...? (mai mult)
Salut, am un Ciobănesc Românesc Corb în vârsta de 10 luni, stau la curte, as vrea sa fie mai rau, cum aș putea sa il fac mult mai agresiv? Ps. Nu i- am tăiat coada sau urechile cand era mic cum...? (mai mult)
In viitorul apropiat aș vrea să achiziționez un nou pet. Intreb iubitorii de reptile... credeți că un șarpe corn ar fi potrivit pentru un începător?
Am o întrebare la care as vrea sa imi raspunda doar cunoscătorii de cauza, adica magicienii sau cei care practica magia sau cei care se antrenează sau sunt doar pasionați.Cat timp e bine sa ...? (mai mult)
Ieri am fost cu câinele la un vaccin și a avut de făcut 2 injecții din câte am înțeles. Una sa nu îl doara și a doua tratamentul. Injecția a avut loc în picior, ieri seara când l- am...? (mai mult)
Neața TPU, vreau să vă întreb cum aș putea să îmi învăț câinele să meargă fără lesă. Am un cățeluș shih tzu de 11 luni și când îl las fără lesă merge cât merge normal și după...? (mai mult)
Bună, TPU. Am un pechinez foarte fricos. Imi puteți da niște sfaturi cum aș putea să îl fac mai curajos? Dau fundă 100%
De curând mi- am achiziționat un iepuras de casa pitic, mă rog, el a crescut destul de mare și as vrea sa iau o cușcă pentru ca e obișnuit pe afara, dar vreau sa- l obișnuiesc si in cusca (cand...? (mai mult)
Nu știu exact la ce categorie sa pun întrebarea asta... Mi- am lăsat cubul rubik din greșeală în soare și acum unele stikere s- au închis puțin la culoare. Ce pot sa fac? Cubul funcționează ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a