Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Ce ati alege, hamster sau iepure? Care e mai usor de ingrijit? Care ar fi avantajele si dezavantajele la fiecare?
Bună ziua. Locuiesc in Germania și am achiziționat un Yorkshire Terrier.Proprietarul nu- mi da voie cu animal de companie în casa și de aceea sunt nevoita sa- l dau.Nu știu cum sa procedez deoarece...? (mai mult)
Salutare tuturor. #Detin un cățel Akita Inu Japonez varsta 1an si 4luni, astăzi m- am jucat cu el. Era întins si dormea, era obosit, l- am mângâiat pe cap în zona gâtului si deodată, neexplicabil...? (mai mult)
Bunaaa, vreau sa- mi iau un ciobanesc german (bineinteles dupa ce aceasta perioada cu coronavirusul se termina), dar n- am mai avut caini inainte, dar eu zic ca sunt destul de pregatita, m- am interesat...? (mai mult)
Buna,TPU! Ma poate ajuta cineva cu niste tutoriale pentru Loom bands? Breloc din elastice, bratari, orice!
Pisicile mananca dulciuri? A mea voia o inghetata :o I-am dat putin numai.
Pisica mea in varsta de 10 luni a mancat un pui de soarece, ewwww ce scarbos. Eram afara si am vazut- o cum a prins soarecele si l- a mancat. Ewww mi- e scarba... Eu stiam ca pisicile doar prind soarecii...? (mai mult)
Hei! Am un câine, are cred ca 7luni, de ieri sta încontinuu întins, nu are chef de nimic, când ieșeam sarea pe mine, acum nimic, pare a- i fi rău. Ce pot face? Nu pot ieși de când cu Corona...? (mai mult)
Ok deci am fost cu câinele meu ieri in parc și am văzut ca o căpușa s- a urcat pe el, dar s- a scuturat și n- am mai văzut- o pentru ca el are și blana mare (Acum o luna am fost la doctor și ...? (mai mult)
La Bichon Havanez blana la cate luni se increțeste? Si este indicat sa o tunzi sub 5 luni sau nu?
Am cumpărat un sac de 12 kg de bobițe pentru cățelușa mea. Nu am văzut că este pentru câini care au deja 25 de kg. Ea are 5 luni și cam 11 kg. Pe spate scrie că cei care sunt între...? (mai mult)
Ce nume frumos i-ați pune rasei de câine Dog Argentinian? Vreau păreri, vă rog frumos!
Am avut doi perusi:un baiat si o fata.S- au imperecheat, dar, din pacate, baiatul a murit.Acum imi e frica de faptul ca fata s- ar putea simti singura, pentru ca din cate am auzit, cel mai bine...? (mai mult)
Mai foloseste cineva elastice Loom Bands? As vrea si eu vreo 5 link-uri cu diy-uri pentru charm-uri facute din Loom Bands. Dau funda. Multumesc anticipat.
Hei. Vreau să- mi iau un kit din acela de pictura paint by numbers. Voiam să vă întreb care dintre următoarele tablouri vi se pare mai fain de pus ulterior pe perete : https://mypaintbynumbers.com/products/oregon-...? (mai mult)
Am aceste broscute din vara si pana acum nu am mai vazut asa ceva. Aceste "pete" le au de cateva luni si nu stiu daca e ceva grav sau nu. As vrea ca voi (cei care au avut sau inca au broscute...? (mai mult)
Pet Shop-urile sunt deschise in perioada aceasta de izolare?
Ok deci eu am un câine care are 1 an și 5 luni.Eu vreau s- mi mai iau un câine ciobănesc german dar are 8 luni.Și nu stiu dacă ești vreo problema...
Salutare. Cainele meu are asa numita senzatie de "os in gat ". M- am uitat si el nu are nimic in gat dar consider ca are un fel de afectiune, fiindca din cand in cand il apuca cate o tuse. Stie cineva...? (mai mult)
Cum aș putea să mă promovez în ceea ce privește creearea de Intro- uri pentru YouTube? Deoarece mă pricep foarte bine pe zona de edit și intr- o- uri, dar nu știu unde se găsesc doritori de conținut...? (mai mult)
am si eu o urgenta! Am un pisoias de vreo luna si are ochii efectiv ca doua bile pline de puroi. Am fost la medicul veterinar si i- a dat niste picaturi si a zis sa i le administrez. I le-...? (mai mult)
Am un golden retriever de 1 an jumate imediat, as dori sa stiu la ce varsta trebuie sa ma ocup de monta ca as vrea sa am niste pui, cum se procedeaza? Va dau funda!
Pentru ca am avut si am timp, am inceput sa fac bratari din elastice Loom Bands.As vrea sa stiu o metoda cum sa le prind sau ce sa folosesc. Multumesc.
Salut, aș vrea să îmi montez la acvariu niște neoane 5T, în momentul de față este iluminat cu o bară led, îmi poate spune cineva care îmi sunt lucrurile necesare pentru a putea instala acele...? (mai mult)
Salut, am un acvariu de aproximativ 22L apa, dar duritatea si aciditatea apei sunt pana in tavan, cum as putea sa le reduc? Din cate am inteles pot folosi apa distilata dar tot ce am gasit a fost apa...? (mai mult)
Vreau să-mi dau comandă de un breloc cu rasa de câine dog argentinian, numai că nu găsesc pe google cu acea rasă, îmi spune cineva cum să caut?
Va rog dati- mi niste idei de hobby- uri stau la casa cu curte. După cum știți acum nu mai avem voie să ieșim din casă și nu stiu ce hobby sa imi gasesc deoarece nu am cum sa imi umplu...? (mai mult)
pentru construcția unei pescarii care ar fi adâncimea ideala la 25metri /10metri?
Este tarziu sa ma apuc de break dance la 20 de ani? Am avut ideea asta in cap, dar acum am prins curaj si initiativa.
Am o preche de bocanci pentru munte, i-am purtat de doua ori in pădure (sunt impermiabili) de câte ori ii pot purta fără sa ii dau cu spray de protecție? Mulțumesc!
Am și eu o bicicleta cu frânele pe disc... însă sunt mecanice și vreau sa pun frâne hidraulice, pot sa schimb totul în afara de discuri? Adică sa nu mai schimb și discuri ci doar plăcuțele...? (mai mult)
Ce animale imi mai pot cumpara in afara de caine, pisica, pesti si papagal? Pisica am dar o tin in curte, catel am si il tin in casa, pesti am avut dar nu mai vreau si papagali am mai avut dar...? (mai mult)
Mi- am cumparat o catelusa din rasa Bulldog Francez la varsta de 6 saptamani. La mine are 3- 4 zile. Inca are urechile lasate jos. Stie cineva cand se ridica urechile la un Bulldog Francez? Sau daca ar...? (mai mult)
Cum fac trucul ala prin care fac sa dispara o scobitoare? Cineva pasionat de magie sau trucuri pe aici?
Am și eu o cățelușă în vârstă de aproape 5 luni, tatăl este amstaff, iar mama pitbull. Ce sfaturi mi- ați putea da? Cum să procedez? Mă refer la dresaj. Eu sunt un om care se adaptează...? (mai mult)
Pisica mea toarce și sforăie cam tare. Are 8 ani. E normal sau e posibil să aibă vreo problemă cu respirația și să se chinuie? Uneori și când respiră se aude foarte tare, dar nu- mi dau seama...? (mai mult)
Am o cățelușa de 6 luni, care duminica seara a venit acasă in 3 lăbuțe. A scăpat din curte și cineva a bătut- o sau nu stiu ce i- a făcut, dar ideea e ca are piciorul drept umflat...? (mai mult)
Am un bichon maltez de 6 luni care din cand in cand tușește (ca si cum ar avea ceva in gat si ar vrea să- l dea afara) in general tușește dupa ce latră sau se joaca dar nu de fiecare data...? (mai mult)
Imi puteți recomanda exerciții sau canale de yt pentru a invata sa cant?
Stau la tara si am cumparat niste pesti si vreau sa le fac un fel de iaz. Nu prea mare, sa spunem maximum 1 m lungime si cam 50cm adancime. Cat ciment sa folosesc?
Daca scot un caine la plimbare prin fața blocului fara lesa, e posibil sa fuga si sa nu se mai intoarca?
Hei! Mi s- a crapat peretele la bucatarie, probabil s- a umflat faianta si cum nu e pana sus, ci doar 3/4 din perete, deasupra ei apar aceste crapaturi. Ce pot face in aceste conditii? Ceva minim...? (mai mult)
Pot face din iuta cifre si litere? Am asa ceva la indemana, multa iuta si am zis ca pot face o mica activitate cu copilul. Merge sau sa ma orientez catre altceva?
Dragilor, daca tot suntem acasa, incerc sa fac tot felul de chestii creative. Am o rola dintr- un material, un fel de funie, nu stiu exact ce e, dar arata cam asa https://bit.ly/2WVdgLh. As vrea sa...? (mai mult)
Cum pot face un arc in casa? Un arc din hartie care sa si poata fi folosit, nu doar tinut pe post de bibelou. Hai ca poate la sageti ma mai descurc, da la un arc, nu. Stiti... aveti idei de tutoriale?
Am o problema cu Peștele meu Betta, nu știu dacă este bolnav sau nu. Am observat ca marginea aripioarelor este albă și nu știu ce sa zic dacă aceasta ar putea fi o boala sau ceva. Dacă da,...? (mai mult)
azi mi-am luat un peste beta, as vrea sa stiu ce este fata sau baiat si daca va dati seama ce e dati-mi si un nume va rog, dau funda, poza https://ibb.co/ZBjhVmS
Salutare lume, am și eu o nelămurire..Am un acvariu de 60L care a venit echipat cu un capac care are ca metodă de iluminare o bară pe leduri, după câteva luni am văzut că oricât aș pune soluții...? (mai mult)
azi mi-am luat un peste beta si nu stiu ce este fata sau baiat si daca va dati seama ce e dati-mi si un nume va rog, dau funda, poza https://ibb.co/ZBjhVmS
Imi puteti da cateva idei de activitati de facut in casa pentru o fata de 12 ani? Gen sa nu fie chestii de bebelusi, sa fie ceva inteligent, lucru manual sau ceva. Dau funda! P.S.: As dori vreo...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?