Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
astazi am gasit un porumbel destul de mic afara care era atacat de o pisica. Am gonit pisica si am luat porumbelul, m- am uitat la el si are o rana la un ochi, e sange deocamdata l- am pus...? (mai mult)
Am primit un caine nu e de rasă dar e mic si nu vrea sa vina la mine, il tin afara. Cred ca ii e frica de mine si nu stiu de ce.
Ce aș putea întreba un actor din "La Casa De Papel"? Cea mai interesanta întrebare primește coroana
Am luat un aparat de gravura de la lidl, as putea sa il folosesc si pe obiectele din nichel? Pe cutia lui scrie metal, sticla, lemn, atat. Multam.
Am o catea care a fatat de cateva zile. Problema este ca acum scaunele ei sunt diareice si au culoare de un verde inchis. E normal asa ceva? Ce sa ii fac?
Am un husky siberian de 8 ani care nu prea comunica cu noi. Nu imi pot da seama daca ii place sau nu masajul la gat pe care il fac uneori. Nu reactioneaza in niciun fel dar nici nu incearca sa se apere...? (mai mult)
TPU, am niste pui de labrador si nu stiu cum sa ii ingrijesc. Acestia trebuie spalati in fiecare zi? Habar nu am, help!
Hei TPU, am o catelusa este bichon dar cred ca corcitura ceva, in fine nu asta conteaza, o iubesc foarte mult si este perfecta, are 7 lunițe, este de talie mica, iar de 3- 4 zile au aparut niste...? (mai mult)
Buna dragilor. Am o pisica in varsta de aproape un an. Este mereu energica si face tot felul de nazbatii prin casa, dar ce ma deranjeaza foarte tare este ca de la un timp a inceput sa sape in ghivecele...? (mai mult)
Buna! Acum vreo 4 zile mi- am luat un peștișor Betta și este a patra zi de când îl am, a treia i- am schimbat apa și când i- am dat mâncare din nou sora mea a vărsat vreo 10- 15 granule și ...? (mai mult)
Ce conditii imi trebuie pentru chinchila?
Am o catelusa cu varsta de 2 luni, ea este primul meu catelus si nu stiu ce sa fac deoarece cand adoarme dupa un timp se trezeste si incepe sa planga. Ce are si ce pot face eu sa o ajut? Dau...? (mai mult)
Am 2 perusi, fata si baiat, care mananca mult.O cutiuta normala o mananca in jur de 2 zile. Vreau sfaturi in privinta cu ce ar trebui sa fac.Multumesc!
Salut, recent motanul meu a intrat în călduri, stă la geam și miaună foarte tare, l- am lăsat o noapte afară dar a venit bătut și de atunci e foarte posomorât și nu mai e la fel de jucăuș. ...? (mai mult)
Se ia rabia de la animal la om?
As vrea sa imi iau o pisica, dar nu stiu ce rasa sa fie. Ati putea sa-mi recomandati cateva rase pentru apartament? Mulțumesc :)
Am un catel, un labrador si are cam 2 luni jumate. Am incercat sa il dresez, incepand cu acele comenzi simple, insa e foarte neascultator si jucaus. Nu vrea si pace. Cum sa il conving sau cum sa il ...? (mai mult)
In ultimile zile am tot incercat sa prind 2 porumbei, mai dar nu stiu cum fac ca mereu imi ocolesc capcanele. Zici ca stiu sigur ca acolo e ceva rau pentru ei. Cum sa ii prind?
Am un catel care are rabie. Ce se intampla daca din greseala ii intra in ochi solutia cu care il dau? Se freaca foarte mult la ochi si mi-e ca o sa ii ajunga si acolo.
Ca tot vine 1 aprilie, as vrea sa fac o gluma mai proasta sotului. Cum l-as putea speria? Nu chestii nasoale, ci asa mai fun. Aveti idei?
am o problema cu motanul meu, il am de aproximativ 5 ani, insa de aproximativ 3 zile se simte foarte rau, cred ca a racit. Nu are pofta de mancare, nu prea bea apa si tot sta singur. Mai...? (mai mult)
cum imi dau seama de animalutul de companie daca e motan sau pisica, multumesc
Buna, am o mica problema. Pisica mea era însărcinată (urma sa fete) si azi mi- a zis unul din părinți ca aparent, e mult mai "slaba" si ca a si auzit mieunaturi ascuțite in casa si am aflat ca...? (mai mult)
Bună TPU! Am o pisică gestantă (rasa British). Nu- i place deloc sa stea in casa (trăim la curte) majoritatea timpului sta afara dar noaptea in casa daca o iau in casa se agita foarte tare sare ...? (mai mult)
Salut, revin din nou cu o întrebare, motanul meu care a fost crescut de mic în casă a stat o noapte afară, de când a venit acasă, nu are chef de joacă, nu mai aleargă deloc și doarme enorm,...? (mai mult)
Am o pisica de 2 ani si urmează sa imi iau un husky, cum sa fac se se înțeleagă? Menționez ca pana la 3 ani a stat cu o pisica, dar am dat- o iar acum recent cand am adus- o a făcut urat. ...? (mai mult)
Cine cunoaște bine aceste rase: pittbul-ul și cu amstaff-ul? Aș vrea să pun câteva întrebări și să vă cer câteva sfaturi
am un motan pe care l- am ținut doar în casă, recent a împlinit 6 luni și mi s- a spus că la vârsta asta e perioada de călduri, așa că i- am dat drumul afară să caute pisici, ...? (mai mult)
Ce ați face daca câinele mascul al vecinului vostru scăpa de fiecare data din curte și ataca câinii masculi atât al vostru cât și restul vecinilor din sat!? In schimb acest câine este...? (mai mult)
Vreau si eu rapid un distrack de 2 strofe despre abi/pican, pe care il vreți voi.
Îmi puteți recomanda și mie o soluție bună împotriva căpușelor de la câini? Am înțeles că parakill ar fi bun, alții zic că da, unii zic că nu. Help!
Cand cumpar plante pentru acvariu din Petshop, ele sunt puse intr-un fel de suport de plastic. Intrebarea mea este daca ar trebui sa le las in suport sau sa le plantez? Multumesc!
Azi i- am dat drumul afara pisicii mele care are 10 luni, ce fac daca se duce in curtile vecinilor? Mai ales unele curti din care nu prea mai poate iesi sau unele curti in care locuiesc niste oameni...? (mai mult)
Buna tuturor, am o catelusa cane corso de 11 luni (aproximativ un an de zile). As vrea sa incerc sa ii mai dezvolt muschii, stie cineva niste antrenamente pentru dezvoltarea musculaturii? Ea este activa...? (mai mult)
Am și eu o cățelușă în vârstă de 4 luni, tatăl este amstaff, iar mama pitbull. Am unele probleme cu această cățelușă. Eu am luat- o de la vârsta de 2 luni de la un tip din Craiova,...? (mai mult)
Am un motanel de 1 an care este constipat si are si o stare proasta, adică mă uit la el si parca intra in transă. I- am dat lapte, dar m- ar ajuta sfaturile voastre cum ati procedat cu...? (mai mult)
Ce pot cumpara sa scap de purici de pe catelusa mea de 2 luni? Dau funda
Hei TPU, am o catelusa de 2 luni si acum cateva zile cand am scos- o afara a prins niste purici si s- au îmultit foarte repede. Cum as putea omori puricii repede? Am un sprey de la promeditev dar este...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare pentru iubitori de pisicuțe. Am primit cadou o pisicuță de la părinți și trăim la curte, am cîteva întrebări. *De cate ori pe zi trebuie hrănită? *Ce alimente poate...? (mai mult)
Am vazut ca una dintre cele mai bune metode de a fragezi vita e smantana. Totusi, daca am vita (new jersey steak) maturata, mai are sens sa o fragezesc? Si daca incerc sa o fac, va iesi mai frageda,...? (mai mult)
Are cineva idei creative? As vrea sa decorez camera perusilor mei dar nu stiu cum.
va rog sa ma ajutati si pe mine. Am un cățel care este foarte nazdravan in curte, are in jur de 3 ani si pana acum nu l- am dresat si imi pare rau, as mai avea șanse să- l dresez? Am ...? (mai mult)
Hei TPU, am o intrebare, acum doua zile am adoptat o catelusa de la o femeie care sta la casa. Catelusa este rasa bishon havanez si are trei saptamani oricum ea cand doarme tremura si cand se trezeste...? (mai mult)
As putea sa lipesc iuta de un carton cu pistol cu silicon? Se topeste, o afecteaza? Sau mai bine cu superglue?
Salut, stie cineva pe unde se gaseste ulei de in? Imi trebuie pentru pictura in ulei, dar acum cu virusul magazinele de arta sunt inchise. Ma intrebam daca se gaseste pe la farmacii sau magazine. Voiam...? (mai mult)
Cum aleg o canisa? De ce trebuie sa tin cont? Daca ma uit pe OLX nu imi par de incredere si sincer mi- e frica ca iau teapa. La petshopuri e posibil sa iau un animalut bolnav si sa sufar enorm daca il ...? (mai mult)
Hei TPU, azi mi- am luat un catel, o catea mai degraba, ea are vreo saptamana.Eu am luat- o de la un om care sta la curte si cateaua ii obisnuita sa isi faca treburile pe unde apuca si eu stând la ...? (mai mult)
Am acvariu cu 5 Koi, 3 pleco mici și un Catfish upside-down... De ceva vreme nu reușesc să-i hrănesc din cauza Koi.
Am avut 2 perechi de perusi insa o femela mi-a murit si am bagat intr-o colivie 2 masculi si o femela..este bine? Momentan se bat..credeti ca o sa se imprieteneasca?
Am niste polistiren, ce pot face cu el, activitati pentru un copil de 4 ani? Sa invete numere sau alte experimente care nu necesita cine stie ce logistica.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!