Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Credeti ca poneii pot fi si ei dresati precum caii? Am pus bazele unei mici afaceri cu ponei si ma intereseaza sa stiu daca ii pot imprieteni cu copiii.
Recent am făcut comanda pe eMAG pentru un sac de mâncare uscată pentru câini de la Brid Care 12 kg 162 de lei. Ce părere aveți? Este bună? Știu că cea mai bună mâncare pentru un câine...? (mai mult)
Am niste iuta in casa. Ce pot face cu ea? Un mic proiect diy.
Mai exista hipodrom in Bucuresti sau prin apropiere? Se mai fac curse? Stie cineva?
Ce stiti despre emfizemul pulmonar la caini? Speranta de viata? Bichonul meu are, a fost la doctor, are tratament, vreau doar sa mai aud niste pareri, multumesc!
Bufnitele fac parte dintr-o specie protejata? Poti detine una? Sau nu ai voie?
Vreau sa invat sa lucrez cat mai mult in Adobe illustrator. Am lucrat in photoshop, nu la nivelul de expert, dar stiu cat de cat. Vreau sa ma axez doar pe illustrator. Stiti tutoriale care sa ma ajute? ...? (mai mult)
Iepurele meu mănâncă non- stop! E normal? Adica ii pun mancarea lui speciala in fiecare seara dar are ceva daca i- o las până termina? Stiu ca fanul este normal sa- l mănânce, dar nu stiu pentru...? (mai mult)
Cei care au papagali/perusi sau nu vreau sa va intreb ceva. Stiti ca exista oglinzi/jucarii din lemn iar papagalita mea are prostul obicei sa le roada si ies aschii si mie imi e frica de ele, iar mereu...? (mai mult)
Salut, vreau in curand sa imi achizitionez o noua bicicleta full- suspension, insa sunt destul de indecis dintre 3 modele, nu stiu care ar fi mai bun calitate/pret. Poate ma poate ajuta cineva cu o ...? (mai mult)
Am luat din greseala fara sa- mi dau seama de pe internet un schimbator de bicicleta spate cu prindere pe ax, cand eu am acum la a mea cu prindere pe cadru, cunoscătorii stiu. Merge montat...? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca stiti vreo solutie cum sa imi conving parintii sa imi mai ia animale de companie. Acum am 2 perusi, un iepure si 2 caini si stau la casa. Stiu sa am grija de ele dar ...? (mai mult)
Stie cineva daca pot sa incep de acum dresajul de paza si protectie cu catelusa mea cane corso de 11 luni? Si daca da, cum o pot dresa pentru paza si protectie? Deja a invatat dresajul de inceput...? (mai mult)
Ati gasit in magazine de petshop, niste creveti din aceia micuti? Nu aia mari pe care ii mancam, sunt si speii mici pe care ii poti creste in acvariu. Ati gasit asa ceva la noi in tara?
Am la tara un cal, nu stiu exact ce rasa este, dar nu cred ca e cine stie ce. Credeti ca as putea sa il dresez? A mai incercat cineva asa ceva?
La ce vârstă se începe dresajul pentru un câine? Recompensele trebuie să fie diferite de hrana pe care o mănâncă câinele, nu? Recompensa se dă numai atunci când este executată comanda...? (mai mult)
Am si eu o întrebare urgentă va rog dacă mă puteți ajuta. Sunt în Cipru și am o cățelușă în vârstă de 1 an. Eu plec în țară pe 14 Aprilie și aș vrea să o iau cu mine. Am înțeles...? (mai mult)
Buna, cat ar costa cuparea la un caine doberman are 5 saptamani?
Buna tuturor. Astăzi pisica mea de 8 luni a fost sterilizată in jurul orei 10 dimineața. Au trecut aproximativ 9 ore și observ in continuare urme (mici) de sânge pe prosopul pe care am asezat- o. ...? (mai mult)
Pentru cei care au caini, câinele meu este agresiv (este un pui de beagle are 4 luni) și nu stiu ce sa mai fac, când o apuca joaca musca foarte tare, mă musca și pe mine și pe familia mea....? (mai mult)
Am o catelusa cane corso de 11 luni si nu stiu ce sa fac cu ea in sensul ca daca intra un strain/necunoscut in curte doar latră si cam atat. As vrea sa fie un pic mai agresivă fata de străinii...? (mai mult)
Am incercat un proiect de pe Youtube pentru a face incaltaminte... ceva simplut din carpa. Insa, acum am ajuns la partea talpii si nu stiu cum sa o fac. Gasesc sa cumpar doar talpa? O pot face acasa? ...? (mai mult)
De ce si-a pus ăsta pisica pe acele astea? Ce reprezintă? https://m.facebook.com/rickygervais/photos/a.211358748988486/1675630672561279/?type=3&source=48
am si eu o pisica pe care o tin in casa si cand vine cineva strain in casa fuge, se ascunde si nu mai iese pana nu pleaca! Care ar fi cauzele?
Laserul acesta pe care il gasim mai pe toate drumurile poate fi periculos? Sa zicem cum e laserul acela pe care il gaseam ca breloc de chei. Ce spuneti?
Am si eu o problema, am achizitionat pentru catelusa mea de 3 ani o lesa retractabila si nu vrea sa se miste cand i- o pun la gat.Am incercat sa i- o prezint, i- am pus- o in cusca ei tot numai...? (mai mult)
Am o problema cu un motan sjames.Deci, l- am găsit dimineață, afara in foișor si era nemișcat, l- am luat si cand l- am dus in casa nu vrea sa mănânce sau sa fie activ, adică are o...? (mai mult)
uneori nu- mi aduc aminte cand sa dau mincare sau sa fac curat la animale, cine ar putea sa- mi facă un orar? Am aceste animale : 2 pisici (una insarcinata) 4 Păsări 3 Pești mi- am ...? (mai mult)
de ceva timp imi doresc un caine, anume un Golden Retriever. Părinții mei sunt de acord sa- mi ia un caine dar au zis înainte sa- mi ia trebuie sa le arat ca pot avea grija de el. Eu mai...? (mai mult)
Stie cineva in Bucuresti centre de echitatie pentru copii? Care ar fi varsta minima acceptata?
Vreau sa imi spuneti tot ce este nevoie pentru a tine un peste Betta intr-un bol. Trebuie solutie speciala pentru apa? Ornamente? Si cam la cat timp trebuie schimbata apa?
Vreau neaparat un caine rough collie rasa pura care sa nu aiba mai mult de o lună. Va rog frumos daca cunoasteti pe cineva care m- ar putea ajuta sau un site sau chiar dumneavoastra, lasati un numar ...? (mai mult)
Spuneti-mi cate ceva despre cainii de la oi. Temperament, personalitate, cum se comporta daca se intalnesc cu un om necunoscut care nu le face nimic si nu ii baga in seama, etc
Am o intrebare foarte tâmpita dar totusi as vrea sa ii gasesc un raspuns. Cum as putea sa învăț un caine sa isi faca nevoile in toaletă? Stiu ca este o intrebare nebuneasca dar nu stiu ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar cu pui de rottweiler, dar imi este frica ca va ataca oameni/animale, vreau ca el sa fie un nou membru in familie, vreau sa fie un caine prietenos. Va rog mult, vreau niste raspunsuri...? (mai mult)
Ce sa fac daca mi s-au furat niste caini? Am depus deja plangere la politie
Am o mica problema. Peste câteva luni va trebui să imi fac mutația de la casa cu curte la apartament. Problema e ca am o cățelușa cane corso de 11 luni. Nu stiu ce sa fac cu ea deoarece...? (mai mult)
am si eu o intrebare...Pot merge cu cainele de talie mare prin padure si daca da, ce imi trebuie pentru el?
Stitu cumva dacă as vrea sa achizitionez un iepure, trebuie neapărat sa iau pereche(mascul si femela) sau as putea sa iau doar unul singur? Si stie careva care sunt preturile unui iepure la zoo...? (mai mult)
care sunt etapele unui caine de recuperare sau ce ar trebui sa fac dupa ce a fost sedat?
Sunt foarte confuza in legatura cu catelusul meu. Cand a sosit acasă avea 3 luni, in 2 saptamani facea 4. Acum are 4 luni. Am intrebat un medic despre el si mi- a spus sa repetam primele ...? (mai mult)
de ce pisica mea in jurul glandelor mamare are un fel de cerc umflat in jur?
E normal daca pisica mea doarme toata ziua si umbla toata noaptea prin curte si prin vecini?
Ma intalnesc de multe ori pe drum cu un ciobanesc carpatin urias, dar foarte bland. De fiecare data nu ma baga in seama, chiar daca e de la oi, nu latra nimic. Credeti ca pot sa trec linistit...? (mai mult)
Exista cineva care a facut trailere pentru carti pe Wattpad? Daca da, cum? As vrea sa fac si eu unul dar nu stiu.
Ce rasa este acest caine? https://ibb.co/Z6wP00h
Am o catelusa cane corso de 10- 11 luni si e foarte prostuța, stie cineva cu o pot invata sa meargă la pas? Dati- mi niste răspunsuri pe explicatia tuturor deoarece nu sunt un stăpân foarte experimentat. ...? (mai mult)
Am o pisica de un an. Ea cred ca a fost muscata de câine pentru ca are piciorul rupt, nu poate sa meargă, nu mănâncă si urinează cu sânge. Va rog ajutați- ma pentru ca la noi nu este veterinar...? (mai mult)
Am fost in toamna la un centru de echitatie. Eram curioasa si am zis sa vad si eu cum e. Acolo am observat persoane in centru si tineau calul de un ham, funie sau cum s- o chema si se invarteau. Am inteles...? (mai mult)
Cățelușa mea în vârstă de 8 luni face niște crize în care nu mai poate respira, se sufoca și scoate niște sunete puternice. Am fost cu ea la veterinar de doua ori și i- a dat pastile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!