Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Eu detin de mai putin de o zi un bichon havanez ( havanesee ). Eu l- am primit astazi, de ziua mea de nastere si am cateva intrebari legate de rasa aceasta : 1.Ce fel de mancare trebuie...? (mai mult)
Maneta de la Frana de la bicicleta se misca putin dar franeaza. Trebuie să o schimb?
La un acvariu pentru pești lampa de iluminat încălzește apa sau trebuie să cumpăr incalzitor?
Am senzatie de vertij si nu ma pot ridica din pat. Nu sunt nici obosita, asa ca nu mai pot dormi. Ce sa fac sa imi revin acum? Pana ajung la medic? Multumesc.
Voi folositi echipament de protectie cand mergeti cu bicicleta? Aveti tot ce va trebuie? Casca, genunchiere, cotiere, vesta reflectorizanta? In afara de decathlon, de unde as putea achizitona u astfel...? (mai mult)
Sunt un mare fan al papagalilor vorbitori si un amator in acelasi timp, pentru ca nu am avut niciodata un papagal, dar m-am gandit sa incep cu un micul Alexandru, pareri?
Am un Chihuahua de 4 ani. In ultimul timp a avut niste probleme. Chestia e ca el face niște crize epileptiforme. A făcut una groaznică, l- am dus la medic, l- a consultat etc, a zis ca RMN...? (mai mult)
Exista si masaj pentru animale? Nu mangaierea clasica, ci masaj, masaj, cum se face si la oameni.
as vrea sa stiu cum pot face un pui de catel agresiv la straini... stau intr- o zona rau famata din Timisoara. As vrea sfaturi utile de la cine cunoaste aceste lucruri. Am mai avut caini dar...? (mai mult)
am un câine din rasa Amstaff de aproape 8 luni, am cumpărat câinele deoarece mi- am dorit un câine ok de pază, am observat că oricine ar intra in curte cunoscut sau necunoscut, câinele...? (mai mult)
am un câine din rasa Amstaff de aproape 8 luni, eu stau la curte și am vrut un câine bunicel de paza, am observat că de fiecare data când intră cineva intră în curte sare in sus de...? (mai mult)
Știe cine văd când e născut TheRealRed? Funda lol
Buna, deci am un motan care pleca cate 2 sapt, dar de data asta a trecut 1 luna si nu s-a mai intors, care credeti ca is sansele sa se mai intoarca acasa? E de negasit efectiv.
Unde găsesc în București un pet shop cu pisici?
Salut, am si eu un catel si am o intrebare, daca ii leg urechile cu o banda speciala sau ii pun burete spongios cum am mai auzit, o sa i se ridice sau trebuie neaparat decuparea acestora? Urgent PLS
Ma puteti ajuta cu idei de nume pentru un motanel negru?
Este cineva care are în apartament un ciobănesc belgian? Gen dacă ai voie cu câini mari
Ce părere aveți despre versuri? Le- am facut asa de incercare. Entøx Refren:X2 Eu sunt un magnet Atrag banii cu talent Cu Gagică- ta dansez Și cu ea eu mă flexez Atrag banii fără...? (mai mult)
Deoarece avem cazuri de coronavirus in Romania eu sunt foarte speriata deoarece am trei animale(un câine și doua pisici) acest virus știind că se transmite la animale. Vreau să știu în caz de ceva,...? (mai mult)
Cat costa sa trimit prin curier un pui de cameleon?
Mi-a spus cineva ca pentru a reusi sa rezolvi un cub Rubik inveti niste algoritmi. Care sunt acesti algoritmi si in cat timp ii pot invata?
De unde pot cumpara MYSTERY BOXURI?
Recent am cumparat o colivie pentru perusi, mancare si toate alea dar nu am si cumparat unul. Daca merg la Animax, trebuie sa merg cu colivia pentru a-l lua?
Hei! Am un pui de perus care nu bea apa deloc. Ar fi ok sa ii dau eu cu seringa? Ce spuneti?
Am o cățelușa, Bichon malteze mini toy in vârsta de 1 an și 5 luni și de câteva zile am observat ca atunci când mănâncă se încovoaie ca o pisicuța, după ce se încovoaie continua sa mănânce...? (mai mult)
După cum ați văzut in intrebarea trecuta am o catelusa cane corso de 10 luni, nu stiu ce sa zic fiindca este prea moale, nu este deloc agresivă și nici nu vreau sa fie foarte agresivă,...? (mai mult)
Bună seara! Doresc sa- mi iau un papagal ca si animal de companie. Mentionez ca am si o pisica, deci nu sunt sigura daca e o idee buna. 1) de ce as avea nevoie in mare? 2) as putea sa- l mai las ...? (mai mult)
Am cumparat doi gerbili puiuti si unul dintre ei este apatic.Nu prea se misca mai deloc prin cusca si sta intr-un colt.Imi este teama sa nu se fi intamplat ceva cu el... Imi puteti da un sfat?
In Saptamana Altfel, clasa mea va organiza un concurs de talente, dar nu stiu ce sa prezint. Ceva idei?
Am o cățelușă ciobanesc german pe care o țin la curte.Problema este ca vreau la o aduc în oraș dar sunt mulți caini maidanezi care latră la ea când o scot din curte.îmi e frica sa nu ...? (mai mult)
Salut, am o problema de la un timp încoace cățelul meu a inceput sa ma ignore. Nu mai doarme cu mine, nu se mai joaca cu mine, este un cățel mai bătrân ce- i drept dar nu a fost asa pana acum...? (mai mult)
Si- a mai vopsit cineva câinele? Poate suna ciudat dar am cainele de 4 ani si m- am cam plictisit de el, mai precis de culoarea lui (portocaliu) si ma gândeam sa dau cu vopsea neagra pe el. Poate pati...? (mai mult)
Întrebare pentru cunoscători : Dacă la o bicicletă 3x7 viteze cu butuc pe filet vrem să facem upgrade la 3x9, atunci ce schimbăm : roata sau numai butucul?
Hei, TPU. Vreau sa imi cumpăr un cățel pentru apartament, dar nu stiu sa aleg dintre yorkshire terrier si bulldog francez. As vrea sa fie unul care sa nu latre încontinuu si sa fie dragalas si cand...? (mai mult)
Hei! Am nevoie de ajutor! Am niste Guppy si cred ca voi avea pui. Nu stiu sigur, dar eu asta cred si sper. Cum ar trebui sa ma ocup? Nu stiu prea multe despre cum sa am grija de pestisori sau sa le fac...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul vostru. Am o cățelușă Cane Corso de aproximativ opt luni, noi acum locuim la casă cu curte și din motive personale trebuie să ne mutăm la apartament. Cum aș putea...? (mai mult)
Dacă în colivie am doua femele de peruș ele pot depune oua chiar dacă nu vor fi fertile? Întreb ca am un peruș cu nările albastru spalacit cu tenta de maro și din ce informații am înțeles ca...? (mai mult)
Buna! Am 2 hamsteri care s-au imperecheat. Este bine sa ii separ inainte de se naste puiutii sau sa ii las impreuna? Cum e indicat?
Este mai bine ca un caine sa fie castrat sau nu? Voi ce spuneti? Nu ma refer la cainii maidanezi, ci cei cu stapan.
Perusul meu tremura și respira greu. Comportamentul lui în rest este normal, mănâncă bine e vioi.
am un doberman care nu e deloc agresiv cu alti caini sau oameni.M- am interesat pe net si am citit ca dobermanul nu apartine de rasele agresive, dar altcineva mi- a spus ca la cainii peste ...? (mai mult)
Daca vreau sa ma duc cu catelul meu la medicul veterinar am nevoie de programare?
Doresc recomandări pentru niste cursuri de înot adulti în București. Zona aviatorilor sau Timpuri noi. Nu începeți gen "da pe google"că vreau păreri personale
Cum as putea sa imi fac perusul sa fie mai activ? Stiu ca ei devin activi spre noapte, dar eu noaptea dorm asa ca vreau sa fac ceva sa fie si ziua. Cum sa il determin sa zboare mai mult? Nu ...? (mai mult)
Am un pui de pisic pe care cand l- am gasit inca era cu ochii lipiti. Am reusit sa am grija de el si i- am dat lapte pana a mai crescut. Acum are 3 luni, e posibil ca pisicul sa creada ca eu sunt mama...? (mai mult)
Stie cineva cum as putea inmulti 2 broscute testoase? Stiu sigur ca au sexe diferite, deci nu se pune problema, insa nu stiu cum as putea sa le ajut.
Am un perus, l- am gasit anul trecut prin iunie. Sincer...nici acum nu pare sa se fi acomodat cu noi. Tremura cand ne apropiem de el. Am incercat sa vorbim, ne comportam frumos, am incercat...? (mai mult)
Am geko care nu a mancat mai nimic toata ziua. Nu stiu daca e bolnav sau are ceva pentru ca nu il am de foarte mult timp. In plus, nu e chiar un animal pe cae il intalnesti atat de des sa spui...? (mai mult)
Va trebui sa fac un insectar. Stiu ca se gasesc de cumparat, insa as vrea sa il fac singur. Cand as putea incepe sa caut insectele? As putea gasi acum ceva in perioada asta? Nu e extrem de frig si am ...? (mai mult)
Am o cățelușă metiș în vârstă de 3 luni, tatăl este amstaff, iar mama pitbull. Tatăl meu are un amstaff de 5 ani, mă gândeam să fac schimb cu el. Voi ce ziceți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!