Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Tuturor pisicilor le place sa fie mangaiate sub botic? Cand vreau sa o angai pe a mea in zona aia se fereste. Ii poate cauza durere? Nu o brutalizez, sa nu exageram.
Am o mica problemuta. In ultima perioada nu reusesc sa ma mai odihnesc cum trebuie. Din ce cauza? Pai am o pisica care s- a obisnuit sa doarma pe pat cu mine, dar la capatul patului Imi e frica...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema, pisica mea are un an, am luat- o acum 5 luni de zile si eu stau in Anglia si in spate avem curte. Ea mai mereu e pe afara ii place sa se plimbe, astazi eram in casa si am...? (mai mult)
Am o cățelușă metiș în vârstă de 3 luni, tatăl este amstaff, iar mama pitbull. Am auzit de la majoritatea că cel mai bun este barf, eu habar nu am ce alimente trebuie și dacă ...? (mai mult)
Hei TPU, vreau sa-mi iau un catel bichon, cum o sa fac sa-l invat sa isi faca treburile intr-un singur loc?
Am inceput sa- i dau catelusului meu acum 6 zile o cura vyio reinforces probiotic + vitamine la recomandarea medicului veterinar.De 3 zile are scaun apos si foarte des de cand a inceput cura.Am vorbit ...? (mai mult)
De o saptamana am cumparat o veverita degu. Are toate conditiile in cusca, dar de doua- trei zile a devenit foarte agresiva. Ma musca cu orice ocazie de mana si este foarte agitata. Imi este teama...? (mai mult)
Cati cm are un bichon frisé de 9 saptamani? (Am vrut sa îi iau unui caine niste haine si nu stiu cati cm are)
Am un motan. Nu l- am mai văzut de ceva timp pana sa îl găsesc intr- o coliba veche. Sta într- o veche cușcă de câini. De mers merge încet. Sta cu coada în jos, nu și- o mișcă. Poate manca,...? (mai mult)
La ce petshop pot sa gasesc un bichon maltez in Iasi? (la care am fost eu nu aveau nici un catel)
Buna ziua! Am și eu 3 Black Molly și ( cred că este fetița ) are burtica puțin mai mare și nu știu dacă a mâncat prea mult sau este gravida. Cine mă poate ajuta, va rog mult?
Dupa cat timp puii de catel incep sa manance singuri (adica cand sunt intarcati) si la cat timp trebui sa le fac vaccinul?
Se poate intretine vulpe de nisip in Romania? E legal sa aduci una din State?
Am incercat tot ce mi- a stat in putinta pentru a- mi face cainele sa se ataseze de mine. Nu am reusit cu nimic, pur si simplu nu vrea sa stea cu mine, oricine altcineva din familie e mai bun. Nu ma ...? (mai mult)
Stie cineva crescatori papagal Cluj nimfa?
Cum imi dau seama daca unui catel ii place sa fie gadilat, mangaiat sau nu?
Credeti ca un animal isi poate uri stapanul? Am o pisica si credeti- ma ca eu spun ca ma uraste:)) Inteleg ca pot fi animale dificile, dar i- am lasat spatiu, am facut foarte multe ca sa fie ok. Daca...? (mai mult)
Hei! Am 2 pui de perusi, facuti de perechea mea, nu cumparati. Au nevoie sa le acord multa atentie? Sau e mai bine sa las parintii sa se ocupe si eu sa fiu mai distant? Cum sa ma comport cu...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati, catelusul meu se scarpina foarte mult. In ultimul timp am observat ca are la ambele urechi o bubita si il mananca foarte tare. Problema este ca atat de mare este mancarimea...? (mai mult)
Am un pisic si vreau sa dorm cu el, vreau sa stea pe patul meu, sa toarca frumos. Dar el pare a fi speriat de mine, desi nu i-am facut nimic. Cum sa il conving sa vina pe pat sau sa il atrag acolo? :)
Cine se pricepe la iepuri Belgieni? Am auzit de la cineva ca este bun Evomeg.Ce trebui sa le fac acum pentru a-i pastra sanatosi? Multumesc mult de ajutor.
Perusii se pupa daca sunt doua fete sau doi baieti?
După 1 saptamana de la sterilizare e normal sa ii iasă ata pisicii singura? E și puțin umflat dar părerile sunt împărțite, oricum mâine ma duc din nou cu ea la veterinar doar ca sunt stresată...? (mai mult)
Care este distanta dintre picioarele calului din fata si picioarele calului din spate?
Motanul meu de 1 an jumate a venit acasă cu 2 rani deschise pe pulpa stanga; una in exterior si una in interior.L- am dus azi la cusut si dupa ce l- am luat a prezentat 2 simptome: - a vomitat,...? (mai mult)
Întrebare pentru cei care au animale in apartament! Va este ușor cu un cățel in apartament? Cât de repede s- a învățat cățelușul sa ceara afara având in vedere ca nu iese în curte ci coboară...? (mai mult)
Acum vreo 6 luni m- am trezit cu un motan in casa si era mic si slab si m- am gandit sa- l pastrez, dar pana sa ma trezesc aveam alt pisic care in aprilie face 2 ani, cand era mic celalalt motan...? (mai mult)
Salut, am un caine de rasa ciobanesc german care de la un timp nu mai are pofta mare de mancare si a cam slabit. Ce pot sa fac?
TPU, am nevoie de ajutor. Am mai multe pisici, nu e nici una nou venita in casa. Doar ca una din ele mereu maraie la mine si foarte rar ma lasa sa o mangai. Ce sa ii fac? Celelalte nu sunt deloc asa,...? (mai mult)
Cum am grija de un arici bolnav? Unde as gasi un veterinar care sa stie ceva si despre astfel de animale? Ajutor, Bucuresti, va rog!
Mi- am luat un peste betta acum 3 luni, în prima luna totul oke, în a doua începea să scuipe mâncarea si sa o mamance iar dupa. Am întrebat prieteni care au pești si mi- au zis ca e totul oke,...? (mai mult)
Cum imi pot convinge parintii sa imi mai ia o pisica? Am un motan de 8 luni si mai vreau o pisica (femela). Parintii spun ca o pisica e de ajuns si nici pe aceasta nu o mai vor. Nu e castrat si e...? (mai mult)
Ce greutate are totemul de la jungle speed? Nu gasesc nicaieri pe google. Poate are cineva jocul si imi spune. Mersi!
De ce pisica sta nemișcată, cu un ochi inchis si unul deschis, nu are pofta de mâncare și nu raspunde la comenzi, pare abatuta?
Am o cățelușă în vârstă de 3 luni, tatăl este amstaff, iar mama este pitbull. Eu inițial am crezut că e amstaff, cred că știți toată această poveste, că nu are pedigree și...? (mai mult)
Pisicul meu face la litiera si de fiecare dată se murdareste pe labutele din spate de excremente,niște sfaturi, mă poate ajuta cineva?
Pot sa dau măsline la hamsteri?
Unde pot găsi o bufniță de vânzare?
Aseara a venit noul meu catel, un bichon havanez. Problema este ca astazi nu știu ce are, mananca, isi face nevoile, doar ca sta intins in pat si aproape doarme. Nu face absolut nimic. Nu stiu...? (mai mult)
am si eu o problema, am o catelusa bichon a nascut de curand 2 pui si au murit si nu stiu motivul... poare ma puteti ajuta mentionez ca a fost prima fatare. Multumesc!
Hei TPU, catelusa mea face urat de cateva nopți, plange, darama hainele, etc. O am de 5 ani si nu a mai făcut asta pana acum. Ne a terminat, plange non stop, iar bolnava nu este, mananca bine,...? (mai mult)
Hei guys! Cum as putea gasi mijlocul unei bucati de hartie fara a folosi linia? Voi ce alte trucuri mai stiti?
A incercat cineva sa picteze haine cu ajutorul cafelei? Poate ceva niste desene creative cu ajutorul ei? Daca spal acele haine la 30 de grade e posibil sa se duca desenele?
Hey, pe mine de ce nu se urca pisica? Deloc. Pe mama se urca. Mentionez ca nu vorbesc cu animalul, o fi din cauza asta? Are 2 ani, cred
Buna, am 17 ani jumate, un loc de munca in Turnu Măgurele?
Mi- am lasat pisicul afara in curte in jur de 10 minute, noaptea si cand am iesit afara, l- am gasit mort intins lat pe jos langa poarta, in curte, cu sange in gura si ochii deschisi incețoșați ...? (mai mult)
Buna, motanul meu are 8 luni aproape 9 si am inteles ca la varsta asta incepe sa isi marcheze teritoriul. Cum arata si cum miroase? Azi, pe podea eliminat un lichid galben care arata ca urina dar mirosea...? (mai mult)
Recent am gasit un joc de carti pe internet in format word si as vrea sa- l scot la imprimanta. Unde pot merge sa- mi scot cartile de joc ca sa arate si sa se simta cat mai profesional (sau...? (mai mult)
O perușica de 2 ani poate să facă pui?
Buna, Buna! Am gripa si trebuie sa stau acasa, insa nu stiu ce sa mai fac. Filme am vazut, de citit am citit, de telefon, calculator m- am saturat. Efectiv chiar nu mai stiu ce sa mai fac sa nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!