Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva de ce pisicilor nu le place apa? Adica asa am vazut ca se spune, desi sunt filmulete pe net cu unele pisici bagate in apa si par sa nu aiba probleme.
NU În ultima vreme ma tot întrebam: dacă cresc un animal sălbatic de pui și logic, (tigru sau leu) când va creste va fi tot asa sălbatic și rău, dar va ataca sau chestii de genu?
Astăzi mi- am sterilizat pisica și când a ajuns acasă după câteva ore de dormit i- am pus gulerul pentru a nu se linge la operație. Dar ea nu accepta gulerul, zici ca ar avea o punga pe cap, se...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am o bicicleta si as vrea sa o vopsesc. Problema este ca as vrea sa inlatur vopseaua veche si nu stiu cum ....nu as vrea sa o dau joc cu smilgherul ca ma apuca anul nou. Daca...? (mai mult)
Am prins un paianjen ciudat, nu am mai vazut asa specie si l- am pus intr- un borcan, ma gandesc sa ii fac un terariu.Pana pregatesc tot ce am nevoie, trebuie sa fac gauri in capac ca sa poata...? (mai mult)
Sunt nou in domeniul animalutelor de companie. Am o pisica Mekong Bobtail de 4 luni. Imi e tare draga si cand o vad o iau in brate, o strang, nu sa o sufoc, ci sa imi arat afectiunea, insa de la un...? (mai mult)
Intrebare! Am un peste Betta si cand ii schimb apa din acvariu il pun intr-un pahar ca sa ii pot curata acvariul mai bine. Intrebarea este: e ok sa il iau cu mana?
Cam cati bani m- ar ajunge sa bag intr- o pisica pe lună? Vreau sa va spun ca stau la casă si vreau ca pisica sa o las si in casa si afara.Gen vreau sa dorm cu ea/el in pat dar sa nu fac pecingine...? (mai mult)
Salutare, pisica mea nu prea se simte bine, gen, nu are chef de nimic, activitatea ei e foare redusa, cand o mai mangai parca miauna usor dar fara sunet, ce as putea sa fac? Mentionez ca pisica are...? (mai mult)
Cu ce se hraneste un arici? Cu insecte, dar orice fel de insecte? Altceva mai mananca? Multumesc pentru informatii.
TPU, help! Am o pisica, deci jur ca ma scoate din sarite deja si nu mai stiu ce sa fac. Pisica o am de ceva timp. Sta in camera mea pe patul meu si de fiecare data cand intru in camera incepe sa ma ...? (mai mult)
Am avut o pereche de hamsteri si acestia au facut puiuti, multi. Acum nu stiu daca sa ii pastrez pe toti sau nu. Am si masculi si femele, insa nu stiu daca e bine sa ii tin pe toti la un loc....? (mai mult)
in viitorul apropiat imi voi deschide un magazin de mancare pentru animale, furaje, accesorii si tot felul de lucruri pentru animale. Intrebarea mea este de unde achizitionez aceste produse...? (mai mult)
Stie cineva cam cat dureaza viermii uscati de faina? ( o luna doua etc) dau funda si consider raspunsul inteligent si folositor! Multumesc!
Hey. Eu stau la bloc dar bunicii mei stau la tara. Eu imi doresc un catel, la tara. Problema este ca mama nu e de acord să- l tin in casa chiar daca am planificat cu bunica sa il tinem la centrală. ...? (mai mult)
Cer niste ajutor, vreun sfat in legatura cu pisicile mele. Am o pisica de 2 ani si un motan care mai are cateva luni, daca nu ma insel vreo 2 luni, pana face si el 1 an. Ieri pisica mea a ...? (mai mult)
Am un cățeluș de aproape 2 luni (Bichon mini toy). De 2 zile nu mai mănâncă deloc, bea doar apa. De ieri a început sa doarmă foarte mult, se trezește doar sa bea apa, să- și facă...? (mai mult)
Avem un husky siberian in varsta de 8 ani care niciodata nu face ceva perusilor, ii cunoaste inca de cand era foarte mic si uneori vine la ei sa ii linga pe picioruse dar niciodata nu le- a facut nimic....? (mai mult)
Dacă o persoană locuiește la apartament, are voie să și ia un câine de talie mare?
Stiti pe cineva din Constanta care doreste sa dea spre adoptie un catel, un catel de rasa? Nu ma intereseaza sa fie o rasa foarte cunoscuta sau ceva de genul asta. Vreau sa adopt un catel de ...? (mai mult)
Pe net nu am gasit raspunsul la ce ma interseaza, poate stie careva. Cat timp dureaza digestia la pisici? ore?
Salut, stiti cumva daca cainele meu este de rasa? https://imgur.com/gallery/7DMjDax
TPU, am un papagal perus, l-am gasit si l-am adoptat. Cum as putea sa imi dau seama daca e femela sau mascul?
Exista lasere de vanzare care pot trece si prin haine? Se gasesc usor, pot fi cumparate de oricine? Nu marefer la cele de jucarie, ci la cele serioase.
Vreau sa imi cumpar un cațeluș si acesta are 3 luni. Afectează acomodarea sau altceva?
Am o cățelușa în vârstă de 2 luni și câteva săptămâni. Este metiș, mama este pitbull, iar tatăl amstaff. Ce părere aveți? Cum o să fie?
as vrea sa imi dati un site de unde pot sa-mi cumpar un Western Hognose Snakes si mancare, habitat
Buna! A avut cineva vreo bufnita pe care sa o ingrijeasca? Se gasesc de vanzare sau sunt o specie protejata?
Pisica mea e mai sperioasa de felul ei, credeti ca as traumatiza- o daca as lua- o din patul ei in timp ce doarme si as pune- o la mine pe pat? Nu as vrea sa se sperie si mai tare, insa nu prea vrea ...? (mai mult)
Îmi place să mă plimb cu autobuzul in special și să joc jocuri de transport în comun (cu autobuze,microbuze, trenuri, metrouri). Credeti că este ceva ciudat în asta? Fiecare cu pasiunile lui
Cum sa imi conving parintii sa imi ia un caine? p.s imi doresc caine de 9 ani si ma tot rog de ei dar degeaba
M-am jucat cu cățelul si din joacă a alunecat și si-a zgariat testiculele (am incercat sa ii pun betadina... Este grav? Ce se poate face?
Stie cineva cat ii ia unei pisici sa isi revina din anestezie generala dupa ce e castrata? Am dus un motan la castrat si s- a trezit cam la 15, 20 minute dupa operatie. Nu e cam repede? Nu l- a durut...? (mai mult)
Am o pisica tare dragastoasa de felul ei, dar nu cu mine. Oricine vine la mine se joaca, sta in poala persoanei respective, insa la mine nu. Nu stiu ce are si nu i- am facut nimic. Doar eu ma ocup de...? (mai mult)
Acum cativa ani era un site despre animalele de companie, unde aveai sectiunea de a pune poze, o mica istorioara despre animalutul tau si fiecare membru inscris al acelui site iti dadea voturi...? (mai mult)
Http://prnt.sc/qtdins Este acesta un British shorthair? In carnetul de sanatate scrie Brirish dar la corp mi se pare cam slab. Are 5 luni 3kg
Salut, ma adresez persoanelor care detin animale(de preferabil caini) am un caine nu e de rasa sau ceva, de 2 zile i se tot zbate ochiul si nu- l poate tine deschis, ce credeti ca poate fi? Tin sa ...? (mai mult)
Ce se intampla daca ii intra apa in urechi unei pisici? Cand i- am facut baie i- am dat si pe la urechi, el si- a dat urechile intr- o parte dar totusi tot cred ca i- a intrat apa. Eu stiam ca nu...? (mai mult)
Tocmai mi-am luat o pisicuta. Ce idei de nume imi recomandați?
Cataracta la caini se poate extinde de la un ochi la altul?
Am o cățelușă metiș, tatăl este amstaff, iar mama pitbull. Are 2 luni și câteva săptămâni și pot să vă spun că m- a surprins cât de deșteaptă e. Eu stau la casă, iar pe...? (mai mult)
Hei! Pisica mea a plecat acum 7 zile de acasă, pe la ora 7 dimineața. De atunci nu mai știu nimic de ea. O am din luna iunie și nu a mai plecat niciodată atât de mult. Credeți că s- a dus la motani?...? (mai mult)
as dori să-mi iau un căine rasa beagle, as dori sa știu dacă sunt rezistenți și la frig, locuiesc la tară. Mulțumesc
Buna, cum sa- mi conving părinții sa- mi ia un cățeluș? Am mai pus intrebarea asta dar nu am formulat- o cum trebuie! Parintii mei sunt foarte dificili, eu am 12 ani si am avut foarte multi cîini....? (mai mult)
Buna,TPU! Pe scurt, vreau sa strâng bani pentru un cățeluș găsit pe strada. Acum, familia mea nu prea mai are bani ( probleme de familie). Mulțumesc!
Bună, aș dori niște sfaturi în legătură cu porumbeii! Am găsit unul albastru/gri/verzui în fața unei banci care statea pur și simplu și nu zbura, i- am adus niște semințe dar nici nu le...? (mai mult)
Hei, am o dilema. E vorba de cățelul meu. Eu stau in București dar sunt din alta zona. Am venit pentru facultate. Acasă la mine am un cățeluș Bichon, are vreo 4 anișori. Nu l- am luat cu mine...? (mai mult)
Help! Pisica mea a ieșit pe afară câteva zile și acum e vremea forte rea, vântul e puternic și rece, problema e că îi lăcrimează un ochi și s- a cam umflat, am auzit ca e de la frig, oricum,...? (mai mult)
Perusul meu are aripa rupta si nu stiu ce sa fac.E asa de mult timp si nu am posibilitatea de a merge la veterinar.Stie cineva cum se trateaza o aripa rupta acasa?
Am o intrebare. Am un cățel de 6 luni pechinez, de ieri dimineață a vomat de 2 ori spuma albă și a făcut treaba mare de 2 ori iar de atunci până acum nu vrea sa mănânce sau sa bea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!