Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ajutor! Cateaua mea sufera de parvoviroză. Am vazut ca este o boala mortala si am vrut sa va intreb cat timp ii ia cu aproximatie sa se trateze? Am sa ii incep tratamentul de maine si sper sa merite..as...? (mai mult)
Am fost cu catelul meu la veterinar pentru o alta problema si a descoperit ca- i curgeau ochii si i- a dat niste picaturi sa- i dau 2 picaturi de 3 ori pe zi si dupa cateva zile i s- a decolorat ochisorul...? (mai mult)
Credeti ca o lacusta poate fi tinuta intr-un borcan, ceva mai mare decat un borcan simplu de mustar. Ar rezista?
Am primit cadou o pisicuta de 2 luni si nu stiu ce sa fac cu ea (e fetita). Am observat doar ca este jucausa, ii place foarte mult sa se joace, alearga ca nebuna prin casa. Am primit la pachet...? (mai mult)
Nu stiu de ce pisica mea nu mananca iarba! Mai am doua si mananca cu placere, deci iarba este pentru a elimina ghemotoacele de par. Nu stiu ce sa ii dau in locul ierbii. Dau funda
Mi-ar placea sa incep sa practic un sport de echipa. Am 14 ani (anul asta fac 15) si sunt din Ploiesti. Stie cineva ce as putea face, unde sa-mi fie acceptata varsta?
TPU, help! Am un frate mai mic care mi- a stricat cubul Rubik! Stricat in sensul ca l- a descompus. Acum trebuie sa iau fiecare bucatica si sa o pun la loc, incat sa iasa cubul, dar nu stiu cum. Ati...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o problema, am o pisicuta pe care am castrat- o. De la interventie si- a schimbat total comportamentul. Nu mai e la fel de prietenoasa, fuge, e speriata. As vrea sa fie la fel ca inainte....? (mai mult)
Catelusul meu shih- tzu de cam o sapt este bolnavior, nu mai este activ deloc, la inceput era destul de agresiv cu noi, dupa ce am fost la veterinar si i- a dat niste pastile nu mai e agresiv deloc,...? (mai mult)
Ce fel de ata se foloseste pentru a broda cercei sau coliere? Ce marca?
Stie cineva daca la 15 ani mai ma pot inscrie la CSM/ CSS Ploiesti sectiunea handbal? Mentionez ca nu am jucat niciodata.
Motanul meu imi alearga gainile, ce as putea face sa nu le mai alerge? Mai am un caine la fel si daca îi dau drumul din cusca le omoara. Ce as putea face sa nu le mai alerge pe gaini?
De ce au pisicile obiceiul de a se aşeza în locurile în care stai tu de obicei? (chiar dacă nu te-ai aşezat recent acolo ca să poţi spune că erau calde)
Buna, pisica mea rupe/mananca carton, din ce cauza face acest lucru?
Mi-am luat un papagal mascul alb cu puțin de albastru la spate si nu știu ce nume sa-i pun. Dati-mi și mie niste idei.
Neața TPU. Acum câteva zile m- am lăsat definitiv de fumat și m- am apucat de vapat, mi se pare o alternativă mult mai ieftină la țigările obișnuite. Mi- am făcut niște calcule și de banii...? (mai mult)
vreau sa-mi iau un husky siberian Locuind la casa intrebarea mea e urmatoarea, pot sa l tin in curte? Il poate afecta cu ceva? Ofer funda!
Okay, deci, am doi caini doar ca nu se inteleg. Pe unul dintre el il am de pui iar celalalt este al altciuva care ar fi stat cu noi dar nu are grija de el si a ajuns sa fie in grija mea (ii dau de mancare...? (mai mult)
Intrebare pentru columbofili. Am o porumbiță și i-au fost smulse o gramada de pene din coada. Stiti cam in cat timp ii vor creste inapoi?????
Pisicile pot fi dresate? Sau pot fi sataniste? Am două pisici mici. Mereu stau liniștită și numai aud cum pică lucruri prin casă. Mi- au dărâmat hota pe care nu a mai dat- o nimeni jos de pe...? (mai mult)
Buna! Am gasit o pisica pe strada si as vrea sa o iau acasa. Statea ghemuita undeva sub o masina. Nu am reusit sa o fac sa vina la mine sa vad daca e ranita sau ceva. Maine cand trec prin aceeasi zona...? (mai mult)
Are cineva acvariu? Ma gandesc sa cumpar, imi plac foarte mult pestisorii guppy, insa nu stiu la ce sa ma astept. Cu igiena, curatarea acvariului nu as avea probleme, in schimb... nu stiu daca se inmultesc...? (mai mult)
Pot steriliza pisica și in timp ce este in calduri?
Bunaaa... Am și eu o întrebare! Am un bichon de 1 an si 2 luni, daca îl păstrez credeti ca isi pierde din energie, nu o sa mai fie jucăuș?
Am o pisica care a fatat vreo 5 puiuti. Totule ok, insa noaptea cei mici zici ca se transforma in niste mici monstruleti. Incep sa se bata, miauna rau, trezeste toata casa. Cum sa ii potolesc?
Buna! Vreau sa pregatesc niste martisoare handmade pe care sa le pot face impreuna cu un copil de aprox 4 ani. Aveti ceva idei ce am putea face? Ceva sa nu fie complicat, dar nici ceva...? (mai mult)
cine imi recomanda in Berceni un veterinar bun mai preocupat de catel decat de bani?
Bună dimineața, pentru adopția unui cățel am înțeles ca îți face contract, ce este în acel contract? Pot sa refuz acel contract? Având în vedere faptul ca vreau sa îl iau în alta tara
Ce rasa de câini imi recomandați? Făra Amstaff,Pitbull, Rotweiller si ciobănesc
Am un caine mai batran de talie mica si mi-am luat recent un ciobanesc carpatin si se pare ca cel mic si batran e cam gelos si nu il accepta. Si nu stiu cum as putea sa ii imprietenesc.
Salut. Am un catelus Shih Tzu de 5 luni. Vreau sa va intreb, cum sunt ele ca animale de companie, temperamentul lor, la ce sa am grija la el, ce boli genetice ar putea sa aiba rasa lor, cum sa- ...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca un catel are febra? E putin mai molesit, nu are nici un alt simptom, dar as vrea sa ii iau temperatura. Cum as putea face asta?
Stiti unde pot gasi un dihor sa cumpar, mai exact un pet shop si locatia? M-am uitat pe olx, doar ca sunt cam batrani aia. Multumesc anticipat!
Bună seara, am o întrebare, vreau sa adopt un cățel din centru și as vrea sa îl iau în alta tara, se poate? Dacă da, ce acte trebuie?
Cum dresez 2 zebre australiene? Masculul este inca mic, nu are mai mult de 2 luni.
De câteva zile câinelui meu a început să ii cadă exagerat de mult păr. Cum as putea rezolva, poate fi de la mâncare sau este ceva normal? Peste tot este păr, dar mai mult mă deranjează cel de...? (mai mult)
Am o mare problemă și am nevoie de ajutor! Am un chihuahua de 4 ani. Ok, încep cu începutul, îl am de la patru luni. El de mic face niște crize epileptiforme, crize ca de epilepsie. ...? (mai mult)
Sora mea mai mica are 12 ani și vrea un GOLDEN RETRIEVER(câine ) credeți că s- ar descurca un copil cu o așa mare responsabilitate? Adică ea a mai avut un cățel, o rasa mică și se descurcă perfect...? (mai mult)
Credeti ca lacustele pot pisca sau rani? Patesc ceva daca iau o lacusta in mana?
He TPU! De fiecare data cand ma duc la prietenul meu, pisica lui se ascunde de mine. Nu stiu de ce, nu ii fac nimic, din contra vreau sa ma apropii de ea, sama joc. Nu am agresat- o sau speriat- o....? (mai mult)
Am un câine, Kaisey de aproape 2 ani si e foarte "disperată "adică sare pe om de îl doboară (și pe mine ) într- una vrea să mă muște dar mă iubește adică atunci când plâng vine lângă ...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre pestele betta?
Buna, am un acvariu de 50 l si am un caras auriu destul de mare. Recent am primit 7 pesti tetra zona colorati. Pot sa ii las pe toti in acel acvariu?
FUNDA! Am gasit un pui de labrador pe strada. Unde sa il duc?
Buna, TPU! Am si eu o întrebare. Pot găsi in Ialomița un loc unde pot învăța sa călăresc? (Am 13 ani, daca va ajuta + nu stiu daca am ales o categorie corecta)
Am si eu cateva intrebari legate de un caine (cainele meu). Sincer, nu ma intereseaza daca este de rasa sau nu dar sunt curios. Il am de aproximativ 5 ani. Cand l- am luat, omul acela mi- a spus...? (mai mult)
am un 2 catei de 6 luni, unul ciobanesc si unul metis amstaff, cel ciobanesc este foarte agresiv cu strainii si cu alte animale, mananca foarte bine si este foarte dolofan pe cand celalalt...? (mai mult)
Cum iti dai seama de genul pestilor (platy si molly)?
Am luat de curand un nou porcusor de guineea, specia american, destul de marisor. L- am luat ieri de la Animax, si, de cand l- am pus in cusca fuge intr- un singur loc si sta acolo ore in sir...? (mai mult)
Credeti ca se gasesc de cumparat arici in comert? Daca da, unde?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)