Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un hamster si cand ma jucam cu el i- a m dat sa manance arahide, da gen le am decojit eu inainte, si a mancat si a mancat chiar cu pofta as putea spune! Si o devenit asa hiperactiv(de obicei ei sunt...? (mai mult)
Aș vrea să- mi iau un papagal. Am mai avut doi peruși dar, fiind cu ei în vizită la bunici pentru o săptămână( vacanța de vară) și i- am adus ca să nu moară acasă de foame. Bunicii...? (mai mult)
Mi- am luat o cățelușă si aș avea nevoi de ceva îndrumări. Ea are 2 luni și este foarte încăpățânată la fel ca stăpânul, adică eu și câteodată mă urmează, alteori n- ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara pui de pisici si de unde ar fi cel mai bine? (Crescatorie...site-uri precum olx...)
Se pot face analize în urma cărora să fie determinată rasa câinelui? Am cumpărat o cățelușă în vârstă de aproape 2 luni. Proprietarul mi- a trimis poze cu mama ei și cu tatăl....? (mai mult)
Salut, stie cineva unde as putea gasi bufniță de vanzare ca animal de companie? ( stiu ca e greu cu un astfel de animal, dar am zis sa-mi incerc norocul pentru ca imi doresc foarte mult ) :)
Am 2 perusi si o nimfa. Cand il iau pe masculul perus in mana sa ma joc cu el, masculul nimfa, e foarte agitat in colivia lui. Oare de ce? Stie cineva sa imi zica, va rog frumos?
Am un Yorkshirre terrier toy și de cam 3 zile Chițăie într- una. Acesta se joaca, mănâncă, își face nevoile cum trebuie însă când sta, chițăie.Tin sa menționez ca acesta, in noaptea...? (mai mult)
Am o pisica noua, noua insemnand adusa in casa de la inceputul lunii decembrie. Nu prea se joaca cu mine si nici nu e prea atasata. Oare nu s-a adaptat? Ce sa ii fac ca sa fie mai jucausa?
Am un hamster pitic.Recent a patit ceva la un picior si a devenit negru si uscat.Peste cateva zile trebuia se mergem la veterinar, dar astazi a ramas fara picior. Ce a patit? Ce pot face? O sa faca o ...? (mai mult)
Catelusa mea are parvoviroza. (8luni)Asta este a 5a zi de perfuzii si ea inca nu isi revine, bea doar apa insa nu are voie decat foarte putina. Merge cu codita ridicata, se scutura si miroase pe...? (mai mult)
Am o corcitură de câine lup de un an și as vrea să îmi mai iau un pui de lup original si amândoi sunt băieți. Dacă îl țin pe pui lângă celălalt câine de acum de cand e mic sunt șanse să...? (mai mult)
Hei! Am un acvariu mai maricel si as vrea sa pun si un crab. Gasesc in Romania undeva de unde sa cumpar?
Am un catel in varsta de 2 ani. Este rasa Pinscher pitic. In urma cu aproximativ o luna jumatate, parintii mei mi- au povestit cum a sarit de pe scaun si s- a lovit. De atunci mergem continuu la...? (mai mult)
Stiti un loc sau petshop de unde pot lua un hamster sirian din Timisoara? Multumesc!
Am o hamsterita care a dat nastere la 3 puiuti. Si nu stiu ce sa fac cand se fac mai mari, masculul l- am dat, ii mănâncă sau trebuie să îi separ? Deoarece eu nu pot sa nu pun mana pe ei cand...? (mai mult)
Vreau un câine dar nu stiu ce canise sunt bune. (plus am auzit ca sunt multe care dau câini bolnavi) Ce canișe imi recomandați? Am gasit o canisa numita BucuriaCasei, este o canisa buna? ...? (mai mult)
Bună! Sunt interesată de o cățelușă beagle, cu vârsta de 3 luni, până în 500 de lei. De preferabil, în zona județelor Caraș- Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Cluj- Napoca, Sibiu,...? (mai mult)
Recent hamsterul meu a murit, iar parintii mei imi recomanda sa imi cumpar altul, dar eu mi- as dori o pisica British Shorthair sau Scotish Fold si vreau sa stiu care are fi costurile pentru...? (mai mult)
Ce părere aveți despre incendiul din Australia? Ce a produs această catastrofă?
Am nevoie de cat mai multe nume de caini(masculi) care sa pot fi pronuntate si in engleza si in romana!
Am o cățelușă amstaff în vârstă de aproape 2 luni. E cam frig afară așa că am hotarat să o țin în baie, la căldură noaptea, iar ziua să o mai dau afară. I- am pus o cadă ...? (mai mult)
Daca am alergie la pisici am si la caini? Imi place foarte mult rasa de caini Pug si as vrea sa imi iau unul. Am nevoie de pareri. Multumesc.
Buna, am un taur la bunicul meu acasa si cred ca e bolnav, e tot alb la fața si cred ca are o alergie sau ceva ca pe piele are pete mari negre. Va rog ajutati- ma! Pe net nu gasesc nimic sa ma ajute....? (mai mult)
Nu stiu ce are cățelușa mea...parca nu mai are chef de viață dintr-o dată. E însărcinată și o doare burta sau ceva?
Ași vrea să- mi cumpăr/adopt un cățeluș, de preferat bichon maltez. Dar nu am nici o idee de unde aș putea cumpăra/adopta unul sănătos. Nu aș vrea să am un cățeluș bolnav care,...? (mai mult)
Voi avea un Bichon Maltez La cat timp se face un vaccin? Cate vaccine cuprinde toata schema si cat costa fiecare?
Unde trebuie să merg cu pisica să-i tai ghearele? La veterinar sau la un salon din ăla de animale?
TPU.Pot pati ceva daca iau becuri economice(tip tub, spirala) din locurile unde se recicleaza asa ceva? Zic asta ca sa le pot refoloalsi cu un tub fluorescent nou
Credeți că o zgarda antiparazitara peste 25 kg pentru un câine cu o greutate de 40 kg, își va face efectul sau ar trebui sa cumpăr alta!? :- ( Până acum cățelul meu a luat pastila...? (mai mult)
Am un morănel super drăgălaș de 6 luni pe care l- am cumpărat de la o familie ce deținea ambii părinți. Motănelul este din rasa persana dar de ceva vreme ma confrunt cu întrebarea: ce ...? (mai mult)
Am și eu o cățelușă amstaff în vârstă de o lună și 4 săptămâni. Aș vrea niște sfaturi sau lucruri pe care ar trebui să le știu de la cei care au acestă rasă. Mulțumesc...? (mai mult)
Va plac cățeii? Puteți să-mi spuneți dacă va place de mine? https://www.instagram.com/p/B6vDq-0luJ4/?igshid=1e1jfl16eewi2 Ma puteți urmari pe instragram.
am un labrador de 7 luni care in ultimele zile refuza sa stea in cușca lui. ce pot face ca sa l conving sa stea din nou în cușcă? sunt îngrijorat deoarece este si destul de frig afara si nu...? (mai mult)
De unde pot lua un caine, mai exact un Bichon Havanez? Nu vreau sa fie site-uri gen OLX sau altele!????
Buna, TPU! In cateva zile voi primi o cățelușă Bichon maltez si nu stiu ce trebuie sa i cumpăr. Aș vrea să îmi dați o listă cu toate necesitățile. Nu mi- ar strica si cateva sfaturi de ...? (mai mult)
Am o cățelușă amstaff în vârstă de o lună și 4 săptămâni și îi place să mă muște de mână. Tatăl meu mi- a zis să nu o învăț așa, dar o mănâncă dinții. I- am luat...? (mai mult)
Bună, TPU! Ai nevoie de ceva anume pentru cumpărarea și folosirea unui detector de metale?
Ce se intampla daca i-am dat nonovulin unei cateluse care nu este in călduri?
Am niște iepurași în vârstă de 3 săptămâni, dintre care la doi nu li s-au deschis ochii încă. E posibil sa fie o simpla întârziere sau sa fie bolnavi?
Hei TPU, puteti sa-mi spuneti cum pot sa-mi dau seama daca câinele meu este rasa pura rootweiler? (Va dau si poze cu el daca imi spuneti cum)
Știe cineva site-uri de pe care as putea comanda (la prețuri cât de cât ok) ursuleți din polistiren?
Am si eu o intrebare! Care este diferenta dintre spraiul de vopsit si spraiul special pentru grafiiti?
Există vitamine pentru pisici sa le dea mai multa pofta de mancare? Al meu motan mănâncă doar un singur fel de mancare
Ce se intampla daca i-am dat nonovulin unei catele care nu este in călduri?
Cat costa un caine in medie? (as dori sa stiu si anual)
La ce petshop din Constanța as putea să cumpăr medalioane pentru câinii mei pentru a grava numele lor!? Nu prea vin atât de mult prin țară și nu mai știu pe unde mai sunt astfel de ...? (mai mult)
am 2 caini la tara un caine corcitura de 12 ani si un caine amstaff de 5 luni. Amstaff a scapat din casa si cainele corcitura de 12 ani l- a muscat de gat s- ar putea sa se intample ceva daca l-...? (mai mult)
Cat costa sa am un acvariu cu pesti(cu solutii mancare si tot ce este nevoie)
Întrebare repostata! Salut! As vrea sa îmi i au o Chinchilla, dar pe langa asta mai am și două Nimfe, 2 broscuțe țestoase și un porcușor de guineea. Nu știu dacă mă va lăsa mama, tata sigur...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!