Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Bună, pisicul meu de doar câteva săptămâni încă nu și- a deschis ochii. Are doar un ochi întredeschisa și pe celălalt are un fel de cojiță gălbuie. Ar trebui sa mă îngrijoreze această...? (mai mult)
Bună! Cât trăiește un câine Amstaff? Mulțumesc! Al nostru are 13 ani și este tot mai slăbit!
Buna! Astazi ma jucam cu cainele meu si m-a zgariat cu ghearele. Cainele e de curte si nu stiu daca are vaccinul facut poate sa mi se intample ceva.Nu imi curge sange. Arata ca o zgarietura normala
M- am gândit de curând sa îmi iau o broscuța.Este necesar filtrul dacă pot schimba apa în fiecare zi sau odată la 2 zile? as putea sa o tin intr- un bol (de pesti beta)destuul de mare? doresc câteva...? (mai mult)
Întrebare adresată proprietarilor de câini, în special de pufoșenii blănoase și extrem de nervoase :) ( gen bichoni ) - ce soluții injectabile ( anestezic total ) se pot utiliza pentru a tunde...? (mai mult)
Salut,Am si eu o veveriță degu, este cat de cat obisnuita cu mine, ma lasa sa o mangai si se urca in palma mea. Daca o scot din cusca, ce pot sa fac sa nu plece?
Salut TPU, revin cu o problemă nu știu la care sa ma aleg, am 2 hobby uri 1 filmări cu drona și 2 creștea papagalilor (nimfă) nu știu la care sa ma orientez...
Unde se poate pescui prin judetul Constanta?
Hey TPU.A cumparat cineva pentru deparazitarea externa a cainelui aparatul cu ultrasunete tickless? Da rezultate in cazul purici si capuse? Catelul e sensibil la simparica si bravecto am inteles ca- i ...? (mai mult)
Cateaua mea cane corso a făcut astăzi 63 de zile de când este gravida,ea doarme foarte mult,mănâncă,bea multa apa, se plimba are burta mare dar inca nu a născut îmi dați niste sfaturi
Salu TPU, acum 6 zile un prieten a găsit legați la gură într- o față de pernă 5 pisici, s- a speriat și i- a lăsat la o casă dezlegați pe fața de pernă dar pe pământul rece, după ce ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un caine,rasa Pitsky,dar efectiv nu gasesc nicaieri in Romania, daca stie cineva de unde as putea sa iau, m-ar ajuta.Ty
Bună ziua. Am nevoie urgent de un sfat. Acum 3 zile am cumpărat 2 iezi (mascul și femela). Au vârsta de 2 săptămâni. Iedița suge la biberon însă iedul refuză biberonul. Am încercat să- ...? (mai mult)
Buna! Am o pisicuta de aproape un an și recent am mai adoptat una de pe strada. Ideea este ca pe cea de pe strada o țin la iubitul meu acasa de vreo 2 sapt, i- am făcut deparazitare interna și externa...? (mai mult)
Pisica mea a fătat acum 2 zile 4 puișori, acum are din nou contracții, ce e de făcut?
Salutare! cei care aveti pisica, se poate sta cu litiera in camera de dormit? miroase rau?
Bună TPU! Pisica mea este gestantă si cred ca mai are putin până fată. Mi e frica ca isi va manca puii sau alte chestii. Ce pot face in aceasta privinta? Multumesc!
Buna. Imi puteti spune si mie o crescătorie de papagali(Micul/Marele Alexandru) din Bucuresti?
Cineva din Bacău, Piatra Neamt, Suceava sau alte zone apropiate doritori sa dea o cațea la monta? De preferință bichon. maltes/havanez/frize. Am un cățel mascul, cu carnet de sanatate, perfect...? (mai mult)
M-am plictisit si de TPU. Ce pot sa fac?
Buna ziua. Ieri seara a venit motanul cu o pisică pe care n- am văzut- o până acum. Era în gravida și nu ne- am gândit deloc că astăzi va naște pisoi. Azi dimineață, îl găsim în spatele...? (mai mult)
Salutare! Am și eu o problema! Am avut un motan în vârstă de 1 an și 5 luni care a plecat acum o luna și 2 săptămâni de acasa, țin sa menționez ca era în călduri, iar acum 2 zile mi- a spus...? (mai mult)
Cunoaște cineva un adăpost de câini în care sunt oameni serioși pot să aibă grijă de cățeluși, și pot ridica cățeluși de pe stradă? De preferat din localitatea Bacău sau una din apropiere? ...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi iau un sniper airsoft si nu stiu ce model ar fi cea mai buna varianta pana in 700 lei. Recomandari? As vrea ceva cat mai precis posibil. Multumesc
Ce se întâmplă dacă pătrunde apă în urechea câinelui?
Salutare,TPU! De 2 luni tot caut chipsurile Krax. Și nu le găsesc. Se mai fabrică în România?
Hello! Am un amstaff în vârstă de 3 luni. Face numai prostii, mi- a distrus atâtea lucruri din casă, nu doarme noaptea etc..ideea e ca el când mai face câte o porstie și nu înțelege "nu e voie"...? (mai mult)
As vrea sa va povestesc puțin despre cățelul meu. Cred ca are parvoviroza, vomita o spuma așa albă, nu are pofta de mâncare și nici nu bea apa. E obosita și tremura, dar chestia e ca nu face...? (mai mult)
Salut dragilor, Tot am cautat pe internet, ghid de recunoaștere/identificare a copacilor, a scoarței/trunchiului, informații despre natură, despre animalele pădurilor, cum să identifici ...? (mai mult)
Cainilor le place sa inoate in piscina?:)
Îmi recomandati niște site-uri pentru poze, as vrea sa pun niște poze cu natura, răsărituri etc. Mulțumesc!
Salut,cum se comportă motanul tău după castrare? Al meu parca a început sa muste cu forță când se joacă și încă mai ridică coadă sa dea cu spray asta la o lună de castrare.
Salut! Unde pot gasi si eu modele pentru testele de pilot de avion de linie comercial, in special matematica si fizica.
Bună TPU. Vreau să- mi cumpăr un cățeluş rasa West Highland white terrier. Locuiesc la bloc. Are cineva această rasă de cățel. Cum sunt? Se pot obisnui şi singuri? Cât sunt eu 8 ore la ...? (mai mult)
Cum se joaca Activity în 5 persoane? Cine a mai întâmpinat aceasta situație și cum ați procedat?
Bună. Am luat 2 hamsteri acum o ora si jumătate. Fetița asta gestantă si de cand am venit tot aleargă in rotiță. Adică fără oprire, nu știu daca e ok sa faca asta. Nu se oprește deloc de cand...? (mai mult)
Cu ce se pot deparazita extern puii de pisică în vârstă de 1 luna?
Bună! Deci bunicii mei vor sa cumpere pui de curcan și sa îi crească pentru carne într- un mod special! Sa îi indoape cu nuci! Cum se procedează? Am înțeles ca pentru primele luni trebuie hrăniți...? (mai mult)
Buna. Ajutați- mă vă rog. Am un câine beagle, astăzi am ieșit cu el la plimbare și am văzut ca avea în gură un șoarece mort, mai exact în stare de putrefacție, o mortăciune. Când ...? (mai mult)
Bună TPU! În noaptea asta pisicile mi- au dat jos acvariul. Dimineața, când m- am trezit și am observat, am găsit doar o țestoasă din cele 3 de acolo. Voiam să vă întreb: unde s- ar putea...? (mai mult)
Salut TPU! Am cumparat un e-lichid de pe smokemania pentru vape insa cica trebuie sa pun 20ml de baza. E obligatoriu sau pot sa-l fumez si asa?
Bună seara. Am luat un pui de Ciobanesc german de aproape 7 luni și are un singur vaccin. Pot să continui cu celelalte fără să îl repet pe primul?
Heiiiii, am un buldog francez în vârstă de 2 luni, după cat timp îl pot scoate afară să-l învăț să facă treburile?
Buna, mi - m luat un câine Amstaff dar nu știu dacă este rasa pura deoarece când avea o lună își ținea urechile in jos iar după aceea avea una ridicata și una în jos. Acum le are pe amândouă...? (mai mult)
Salut! Am cumparat recent un pui de caine Husky in varsta de 3 luni iar fostul dr veterinar care a facut actele a scris ca e metis la rasa pentru ca vezi doamne daca tatal nu are nici un act atunci el ...? (mai mult)
Bună.Am salvat un cățel de la spânzurare, cred ca în 10 secunde murea. Până am reușit să ii scot zgarda, deja făcuse pipi și leșinase.Și- a ridicat capul intr- un final și a început să...? (mai mult)
Salut, a avut cineva Akita american stie daca se poate imperechea cu un ciobanesc german, daca ii bag in acelasi tarc? Sunt curios daca se impaca intre ei
Bună ziua! Am un câine ciobănesc de Bucovina în vârstă de 10 luni. Am observat de ceva timp că rămâne blocat câteva secunde uneori când urinează și elimină mucus și sânge prin urină. ...? (mai mult)
Bună ziua! Pisica mea a vomitat cu viermișori 5 cm sau nu știu exact! i-am luat niște pasteluțe de la veterinar. Credeți că e grav?
Buna ziua, am cumparat un pui mic, pare a bishon dar bunica e bishon, bunicul e pechinez, mama e bishon, tatăl pui seamănă pe tata pechinez, al meu puiul e alb- negru ca tacsu.Ce credeți ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!