Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, TPU, am o problema am doi porcușori de Guineea de o luna, nu am avut niciodată nici o problema cu ei, însă de duminica au început sa îmi iasă niște bubițe de fiecare data când ii iau...? (mai mult)
Cum vă faceți ziua mai frumoasa?
Voi ce credeti, pisicile comunica unele cu altele?
Buna! Am o pisica pe care am adoptat-o de pe strada. Cum sa ma comport sau cum sa o fac sa se ataseze de mine? Ok, stiu ca cu timpul...dar vreau sa ne imprietenim cat mai repede.
Salutare, as vrea sa imi cumpar un Rottwailer pentru paza si protectie (Femela). In momentul actual detin un Ciobanesc belgian Malinois (mascul), da...am mai avut caini (pitt, Ciobanesc German si dog...? (mai mult)
Deci... Am găsit un pui de pisica cam de 5 luni max. Ceva de rasa. Am avut 1 câine mare dezlegat și a "atacat- o" nu a muscat- o sau ceva doar pisică l- a prins de bot cu ghearele foarte tare iar apoi...? (mai mult)
Buna-seara! Am o pisica lenesa si nu imi dau seama cand este bolnava si nu. Imi puteti voi?
Salut. Stie cineva o bicicleta buna sub 1000/lei sau o bicicleta din Germania buna?
Am nevoie de un sfat, o recomandare un tratament, un diagnostic, va multumesc! Am un motanel pe nume Tommy de 7 lunite care prezinta cateva modificari de sanatate. La inceput era letargic,...? (mai mult)
Intrebare în medie, cam câți iepuri fata o iepuroaica odată? Aproximativ un număr nu de alta dar am avut o iepuroaica data la cineva temporar pentru ca nu aveam cușcă acasă pana am făcut una ...? (mai mult)
Cum se numeste Hoverboard-ul cu o singură roată? Si daca puteti pune un link ar fi perfect.
Am gasit o veverita ranita, am dus-o la veterinar si acum e ok, doar nu o pot elibera acum, ci va trebui sa mai astepte putin. Am nuci, dar ce as putea sa ii mai dau sa manance? Alune mananca?
Buna, va rog ajutati- mă, am un cățel ce de 2 zile nu mai mănâncă, bea doar apa si nu mănâncă, saptamana trecuta i- am dat pastila pentru viermi, iar ieri i- am dat- o pe a doua, ce pastile...? (mai mult)
Am 2 hamsteri pitici, sunt mascul si femela. Femela a fatat acum aprox 2 saptamani. Am scos partenerul ca mi- era frica ca se bat. Oare am procedat corect? Masculul daca il pun acum la loc se...? (mai mult)
Stie cineva care e comportamentul iepurasilor inainte de imperchere? Masculii inconjoara femela sau e doar o faza?
Salut, am o pisica de 3 zile luata de pe strada. E maricica, in jur de 4 luni. Nu stiu cum sa o invat sa faca la litiera, se suie in ghivece si mi le scormoneste, nu am unde sa duc ghivecele cu flori,...? (mai mult)
Am achiziționat și eu azi 2 peruși! As vrea sa știu și eu mai multe despre ei. Am tot citit m- am documentat. Voiam sa știu. Ce mai trebuie la ei. Au stinghi, jucarii, bat abraziv pentru...? (mai mult)
Salut, am un prieten pe nume Serban care are un catel bichon fata. Ce nume ar putea sa ii puna?
Nu reusesc deloc sa fac prepelita sa cloceasca ouale. Ce sa fac in acest caz? Totul e asa cum ar trebui, dar ea nu sta pe oua. Multumesc.
Hei! Am un crab in acvariu, insa de la un timp nu mai vrea sa se miste. Nu imi dau seama ce are si nici nu stiu unde sa merg cu el sau ce sa ii fac.
Buna, iepurele meu a facut pipi de mai multe ori in același loc pe gresie. Am tot sters dar la un moment dat a ramas o urma care nu se mai duce. Cu ce pot sa dau acolo ca sa se duca?
Am o catelusa bichon in calduri si a intrat de azi in a doua saptamana. I- am adus un catel de aceeasi rasa dar nu il lasa…Nu mai stiu ce sa mai fac. Are 3 ani jumate si- mi doresc enorm puisori de la...? (mai mult)
Intrebare intrebatoare. De ce romanului ii e greu sa-si sterilizeze cainele/pisica? Sunt atatia amarati pe drum si la ecarisaje...
Sallut TPU! Este vreun centru de adopții animale(câini) in zona Pașcaniului?
Salut, vreau un raspuns rapid pentru cine cunoaste informatii in domeniul armelor de tir de calibru 5, 6. Vreau un tutorial cum trebuie incarcate fiecare si cum tragi cu ele... vreau informatii pentru...? (mai mult)
Acum veti rade, dar aia e. Cainele meu a mancat hartie, da...nu mi-a mancat tema...dar hartia a mancat-o. Ii face rau? Trebuie sa merg cu el neaparat la veterinar?
am si eu o problema cu catelul meu de 2 luni, acesta ma tot musca de haine si de mana cand incerc sa il mangai. Acest lucru nu se intampla si la parinti. Ce sa fac sa nu ma mai muste?
Unde as putea sa găsesc mâncare en- gros pentru câini/pisici la preturi rezonabile? Vreau să cumpăr pentru un adăpost. Totuși știu că există mărci de mâncare ieftina și foarte proasta, care...? (mai mult)
Cum sa tin un arici fara sa ma intepe? Am incercat sa puna mana, insa m-am intepat rau si acum vreau sa il iau in palma, dar nu cred ca am cum. Pana nu invat cum sa il iau. Cine stie?
am fost la veterinar cu pisica mea deoarece este răcita, ii curge o nara și strănută foarte des, doctorul i- a facut 3 Injecții ( vaccinul și pentru strănut) și i- am dat antibiotice...? (mai mult)
Vreau sa fac niste coronite de Craciun la care voi folosi ca material si niste iuta. Insa nu stiu de cata iuta am nevoie pentru a face o coronita de cam 40 de cm diametrul. Iuta va imbraca acel...? (mai mult)
Acel laser cu care se inscriptioneaza dvdurile, este periculos pentru om? Ma refer daca il scot din acel aparat de inscriptionare, puterea lui ar produce rani?
Care e rasa voastră preferată de câini?
Hei. Pot face din hartie un fel de arc si sageata? A incercat cineva, i-a iesit? Aveti un video cu instructiuni?
Unde gasesc si eu de cumparat iuta alba si albastra? In Bucuresti gasesc undeva? Dar online?
Am un proiect handmade in care am niste chestii de lipit. Materialul folosit e fetru. Nu am pistol din silicon, dar as putea folosi ceara, s- ar prinde? Pe ce fel de material se poate folosi ceara ...? (mai mult)
Am prins o lacusta. As putea sa o pastrez intr-un borcan? Cat de mare ar trebui sa fie?
Ce apar vegetarienii ăștia sa ne spună noua cum să mâncăm?
Buna, as vrea doar sa întreb dacă știe cineva ce poate avea cățelușul meu, e de rasa are 3 luni. Cade din picioare și rămâne blocată și urinează când se blochează, după câteva minute...? (mai mult)
Mistretii sunt animale nocturne corect? Isi cauta hrana iarna, etc pe timpul noptii?
Salut comunitate! Știe cineva ce trebuie să fac ca sa pot deține legal o armă de foc cu cremene sau o arbaletă?
As avea nevoie de ajutor in a face o gluma. Vreau ca sa rad copios apoi cu dansa.E vorba de dna educatoare.I- as face o gluma mica sa mint ca are o chitanta de la o posta si pe spatele ei sa scrie...? (mai mult)
Am 2 zebre australiene care au depus 3 oua acum 2 săptămâni, dar de vreo săptămână nu mai stau să clocească ouăle, oare de ce?
Pentru cei care aveţi pisici : Cum le- aţi dezvăţat de obiceiul de a se căţăra pe voi? A mea are 2 ani şi încă sare zilnic pe spatele meu când are chef de joacă şi mai e şi destul de dolofană....? (mai mult)
Buna, am 4 pisici, iar unul dintre motani ma musca de fața. Ce poate insemna asta?
Care e faza cu Smudge the cat, de apar atatea meme cu el?
Bună! Am o cățelușa de 3 luni și puțin. Recent am terminat cu schema de vaccinare și mi s- a zis sa o mai țin 3 săptămâni in casa, eu am tinut- o doar două săptămâni și am zis că o...? (mai mult)
Credeti ca o pisica poate invata sa faca trucuri precum un caine? A incercat cineva?
Ce mananca un porcusor de guineea? Poate manca grau, porumb, iarba si lucerna? Si iarba si lucerna se pot da ude? Fan-ul poate sa fie din fanaria poprie sau trebuie special?
am un hamster pitic si i- am dat o bucățică foarte foarte mica de ciocolata pentru eram curios daca mănâncă, precizez ca era de mărimea lăbuței lui bucățică de ciocolata. Credeți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!