Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o pisicuta si as vrea sa o invat sa faca pe un covoras din acela absorbant. Voi ce spuneti? E mai ok pe covoras sau sa iau ladita cu nisip? Mi- e ca nisipul ala va ajunge prin toata casa...? (mai mult)
Credeti ca imi pot invata pisica sa vina sa stea noaptea pe patul meu? Eu o pun pe pat cand ma culc, insa se da repede jos si se duce pe pernuta ei. As vrea sa stea cu mine. Cum fac asta?
Era un șarpe pe stradă. Stau în Italia, ventimiglia, imperial. Să arăt video la poliție? Este un pericol pentru copii?
Am un arici, e normal ca acesta sa scuipe saliva pe el, pe tepii lui? Nu am mai vazut pana acum sa faca asa ceva si nici din ce am citit nu am gasit nimic.
Salut, ce recomandați pentru o musculatura mai dezvoltată pentru un Amstaff? Ce suplimente\ alimente și exerciții sunt mai eficiente?
Buna! Imi spune și mie cineva cat de buna e pipetă advantix și cât timp ar trebui sa țin pisica de catea despărțită?
Imi recomanda si mie cineva o rasa de caine pana in 500/600 lei please sa fie de genul toy *jucarie* si de unde as putea lua?!
Am un caine beagle cu un singur testicul si as vrea sa cumpar o catea, se poate reproduce masculul, nu as vrea sa dau banii aiurea pe catea?
Bună, aș dori număr de telefon pentru dresor câini. Alba Iulia
Am gasit o pisica afara care pare ca a stat in casa. Era curata, prietenoasa, nu musca/zgarie. Vreau sa stiu daca am cum sa vad daca e castrata? Ma gandeam ca poate daca a stat in casa, fostul proprietar...? (mai mult)
Buna, am primit ieri un catel, are 1 luna si 10 zile, eu i- am zis stapanului mamei lui ca acesta mai trebuie sa stea cu mamica lui, iar el spune ca aceasta il bate asa ca l- am luat la mine acasa,...? (mai mult)
Bună seara dragi iubitori de animale! Motanul meu FISTIC...de 2 ani jumate, care nu a mai venit acasă de duminica dimineața. El pleca mereu și hoinarea, dar se întorcea intotdeauna... Nu lipsea...? (mai mult)
Salutare, stie cineva pana la ce varsta se pot cupa urechile la rasa Presa Canario?
Ce rasa de caine este acesta? https://imgur.com/a/KDD6CqA
Va rog ajutati- ma sunt disperata! Pisica mea a fugit de acasa, are 6 luni si a fugit din cauza ca sunt o mare proasta si am uitat geamul deschis la bucatarie, cand m- am intors plasa era deschisa iar...? (mai mult)
Pot da un soarece pisicii mele sa-l manance dupa ce l-am prins intr-o capcana cu lipici pentru soareci?
De ce se scot oile cand e zapada pe jos la pasunat? De obicei pe langa stana, nu?
Care este mâncarea preferată a papagalului?
Îmi place sa pun bilete la pariuri sportive. Pun odată la 5 zile și sume cuprinse între 3- 10 lei. Nu sunt dependent și nici nu voi ajunge fiindcă ma cunosc destul de bine și nu simt niciodată...? (mai mult)
Buna, TPU! Am niste hamsteri si de la un timp au inceput sa se bata. De ce? Inainte erau linistit, dar acum noaptea ii aud cum se bat, chitaie... zici ca e cearta in toata regula nu gluma.
Am niste catelusi, mama femelei care a fatat a fost pusa separat, dar acum mamica catelusilor nu se descurca, se vede ca e lipsita de energie si nu e bolnava. Pot muta celalalt caine inapoi...? (mai mult)
Bună, am o intrebare, pisica mea tremură foarte tare, i s- a umflat burta, plânge si nu poate umbla. Chiar nu stiu ce i s- a întâmplat, acum 1 ora era bine si chiar nu stiu ce i- as putea face...? (mai mult)
Buna, legat de alaptarea puilor nou- nascuti de pisica. Daca vreau sa ma apuc de fostering (salvarea puilor nou- nascuti abandonati de pisica) si doresc sa comand laptele Royal Canin, credeti ca in ...? (mai mult)
De ce se taie urechile la catei Asia central?
Am o intrebare! Este legal sa pot tine un leu la mine acasă? Logic ca intr- o cușcă sau ceva gen si de pui mic ca sa fie cat de cat invatat cu oamenii? Dacă da, de unde as putea sa iau unul?...? (mai mult)
daca am hamster il pot tine in aceeasi camera cu bradul sau trebuie in alta camera?
Ce parere aveti despre detinerea unui sarpe ca animal de companie?
Buna seara TPU. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Inainte de orice, rog seriozitate pentru ce va urma sa spun. Am o catea(subliniez: o FEMELA), care, în perioada de calduri are un catel de jucarie și...? (mai mult)
Ce recomandați dintre rasa canario,amstaff și cane Corso, vreau ceva mai ieftinut la achiziționare, cea mai ieftină rasa dintre cele enumerate ar fi amstaff, voi ce ziceți?
Am o catelusa Perro de Presa Canario in varsta de 5 luni. Am vazut pe internet dieta BARF pentru caini. Si nu stiu ce sa fac, sa o trec pe aceasta dieta, sa nu o trec. Imi este frica...? (mai mult)
Am o pisica British de 3 anișori(fetiță) și mereu dimineața la ora 6:30 începe a mieuna și zgârie ușa, o tranteste, face gălăgie si nu mă lasă normal să dorm! Ce pot sa fac sa o ...? (mai mult)
Știe cineva un site/magazin unde se vând mai multe modele de paturi de câini? (Am un chihuahua, deci un pat mai mic). Ceva, nu știu, cu un fel de acoperiș, mai moale, mai spațios, ...? (mai mult)
Cine stie de la ce varsta incep prepelitele sa depuna oua? Multam fain!
Bună- ziua, pisica mea are la piciorul drept din spate labuta umflata. În zona pernutei. Nu ma lasă să o ating. Ce ii pot face sa se dezumfle? Nu pune labuta jos. Aseară am șters asa puțin cu apă...? (mai mult)
Am o broasca țestoasă in jur de 5 cm și a făcut conjunctivita de vreo săptămână. Nu am dus- o la veterinar pentru că am zis că o să- i treacă. Mâine o voi duce. Îmi puteți spune cum sa ii...? (mai mult)
HELP! Pisica mea cred ca are 5 luni, dintr-o data an inceput sa ii fie rau, pana acum a vomat de 4 ori, nu are pofta de mancare si nu face la litiera nici nu bea apa. HELP!
Cateaua vecinilor mei a fatat 2 pui (vecinii nu sunt acasa si eu aveam grija de ea) la scurta vreme primul pui a murit si eu l- am luat din cusca si l- am pus undeva, poate isi revine. Seara...? (mai mult)
Daca animalele ar fi vorbit, multora dintre noi nu ne-ar mai fi trebuit oameni. Voi ce parere aveti? :D
Cățeaua mea are blana atat de lunga si deasa vara incat trebuie sa o tund dar cand se apropie iarna ii cade atat de mult ca e aproape cheala. De ce se intampla asta si ce as putea sa fac?
Voi stiti cate tipuri de cuburi Rubik exista? Am auzit ca nu e doar cel clasic pe care il vedem cu totii, ci ca sunt mai multe tipuri. Care sunt acestea?
Salut, am un câine din rasa Amstaff, are 5 luni și este slăbuț, ii dau 3 mese pe zi, destul de consistente, carne+ granule dar nu pune nimic pe el, ceva sugestii?
Salut, îmi puteți spune va rog ce as putea face? Cățelușa meu a primit virusul Jigodia (virusul lui Carre), am chemat medicul veterinar și i- a făcut 2 vaccinuri și i- am cumpărat medicamente,...? (mai mult)
Hei! Din anumite motive nu am voie sa ma ridic din pat. Ce activitati as putea face in tot acest timp?
Prieteni tpuisti, am o stare nasoala incat nici nu ma pot ridica din pat, nu am forta necesara (probabil vreo viroza ceva ce m- a sleit de tot), iar parintii nu ma lasa sa ma uit la televizor. Ce sa...? (mai mult)
Pe drumul de livada de la mine din sat am vazut pentru a doua oara ca au venit mistretii ca sa bea apa la vale. E un drum destul de circulat. Dar doar de la ora 20:00+ i- am vazut, niciodata ziua. Credeti...? (mai mult)
Salut, cum fac o pisica sa doarma/adoarma? Stiu ca doarme cand vrea ea, dar cand ma asez si eu in pat sa ma odihnesc...off o apuca toate nebuniile. As vrea sa incerc sa ne sincronizam cat de cat, ca...? (mai mult)
Am un covor din polipropilena, iar marginile lui sunt foarte deschise. Pot face ceva sa i le fac un bej mai inchis? Ce anume sa folosesc?
Am cativa pisicuti, nu au mai mult de 1 luna. De ce le place sa linga si sa imi roada buricele degetelor?
TPU, imi place mult sa port tot felul de chestii pufoase. Am de la paturi, pana la soseste, plovere. Dar ce ma fac cu pisica? Mereu isi prinde labuletele in ele, cu gherutele. Ce sa fac? Nu as vrea...? (mai mult)
Bună seara. Vă rog să- mi spuneţi ce trebuie să fac cu hamsterelul meu pentru că a făcut un abces la mandibulă, cred că s- a zgariat cu o sămânţă de florea soarelui şi este foarte umflat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?