Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cat inseamna cartile k,q,j, as la blackjack21
Buna, TPU! Am urmarit cateva filmulete despre echitatie si participarea la diverse competitii cu cai. Am observat ca deseori se poarta camasi albastre sau cu anumite modele (patratele, mai putin dungi)....? (mai mult)
Hei! Cam cati centimetri maxim poate avea un arici adult?
Caragațele (coțofenele) și corbii pot fi domesticiti? Daca da, exista de vanzare/ adoptie?
Ok, cum fac rost de o autorizatie si un spatiu suficient de mare incat sa pot sa-mi iau un leu/tigru/puma sau macar o vulpe polara? Hai ca dau si funda. xx
Unde pot taia urechile cainelui? La veterinar?
Bună TPU! Cum fac să i se ridice urechile unui Yorkshire Terrier? I- am pus banda pentru câini la urechi, i- am dat si calciu. Nu stiu ce sa mai fac. Mama zice ca e posibil sa fie metis. Nu că...? (mai mult)
Intr- o seara au venit pe drumul principal de la padure mistretii cu puii lor, la vale unde este apa. Asta a fost pe la ora 8 si noaptea. Credeti ca sun sanse sa vina si ziua in amiaza mare. Dar...? (mai mult)
Daca pisicul meu ia antibiotic am voie sa ii dau iaurt?
Buna, am tot citit pe internet ca pisicile pot avea probleme cu tractul urinar si rinichi, mai ales din rasa persana.Eu am un motan (persan)are un an si este sterilizat(castrat sau cum se zice), il hranesc...? (mai mult)
Am o pisicuță în vârstă de 2 luni, e de pe stradă. Am fost cu ea azi la veterinar să o vaccineze și să o deparaziteze intern. Cred că are viermi intestinali, e foarte slabă, i se simt...? (mai mult)
Ce părere aveți despre rasa pitbull? S-ar descurca un începător cu această rasă?
E mai simplu sa cant la chitara ritmica decat la chitara lead?
Imi doresc sa cumpar un corn snake dar nu stiu de unde il pot achizitiona, va rog sa ma ajutati.
Daca catelul vostru a avut parvoviroza si a trecut peste, spuneti-mi si mie cum arata când se insanatosea, cati ani avea si cat a durat.
Hei cineva priceput la cai? De specialitate daca se poate, as dori sa vorbesc mai multe despre niste detalii in privat, va rog daca se poate
Hei, hei! Am mai multi iepuri, insa am observat ca la femele, gura lor emereu umeda. Asa trebuie sa fie? (partea din exterior, boticul, nu interiorul).
Am un hamster de 2 ani si am vazut ca in 3 zile a slabit foarte mult. Oare este bolnav?
Hei, am o întrebare, mi-am luat o pisică și nu știu ce nume sa-i pun, mă puteți ajuta? Este fata. P.s.
Este sanatos pentru cainii mei sa ii hranesc cu mancare gatita? Oase de vita fierte cu brizura de orez si cu morcovi? Lipseste ceva, trebuie adaugat ceva? Trebuie neaparat sa manance boabe?
TPU, este normal ca iepurasii, fiind de acelasi sex, sa se calareasca, sa se urce unii peste altii?
Hei! Ce sa fac daca pisica il iubeste mai mai mult pe partenerul meu decat pe mine? Sta cu amandoi la fel de mult, insa pe el e clar ca il place ma mult. Ma joc si eu cu ea, dar degeaba. Cum sa fac...? (mai mult)
Am de gand sa imi cumpar un pui de foxterrier pentru ca imi plac la nebunie cainii si de aceea foxterrier caci o colega a mai avut si este un caine nespus de dulce.Intrebarea este urmatoarea.Eu stau la...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar o testoasa, dar am deja un caine. Cainele va simti testoasa in casa? (Va fi agitat)
Salut, mi- am luat o pisica dar am un caine care il tin in casa. Am un bison, se va obisnui cu pisica? Cand s- au vazut unul pe altul bisonul meu a inceput sa latre si pisica a inceput sa de dea in spate. ...? (mai mult)
Empatia față de animale este cauza mutilării unor animale sănătoase?
Ce e de facut daca papagalii mei(mascul si femela) isi smulg penele? Multumesc
Cineva expert in cai? Stiti cumva dacă pretul calului infleunteaza performanța acestuia? Adică sa zic un cal tanar costa 2000 de lei, credeti ca se poate face performanță?
De unde pot sa achizitionez un pui de amstaff sanatos?
Stie cineva cum poate o persoana sa participe la evenimente sephora sau la alte evenimente de beauty? Mersi.
Sunt disperata, ma jucam cu pisicul meu si am observat ceva la ochiul lui are ceva inauntru sau pe ochi, nu stiu sigur dar e ca o umflatura care i- a crescut sau nu stiu sigur.Cainele nu se intelege...? (mai mult)
Pot tine o lacusta intr-un borcan? E prea mic spatiul, sa iau un terariu?
Mi-am facut un acvariu si am un mic crab. E nevoie de lumina/neon in acvariu sau e suficienta lumina naturala?
Hei, TPU! Stiu ca pare o intrebare stupida, dar asta e. Vreau sa fac un oracol, un caiet din acela cu tot felul de intrebari pe care sa il dau colegilor sa il completeze. Exista o limita de persoane...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, URGENT VA ROG. Ieri am adus un pui de pisica de la un service auto (fata) la mine in casa (mentionez ca mai am o pisica adult tot fata) iar cele doua nu s- au inteles. Iar puiul ...? (mai mult)
Am cumpărat un cățel maro dar nu știu ce rasa este, ajuta-ma please, are labute negre spre maro, este femela.
Va rog, ajutati- ma! Mi- am cumparat ieri un pui de broasca testoasa.I- am luat aproape toate cele necesare(acvariu, insulita, mancare si filtru de apa). Maine ii voi cumpara si calciu, bec si incalzitor...? (mai mult)
Buna, ieri mi- am luat un papagal Micul Alexander, insa familia mea mereu venea in jurul lui si incercau sa il faca sa vorbeasca si sa puna degetele prin colivie. Nu are nici un an, nu stiu daca e mascul...? (mai mult)
Unei prietene care sta la casa i- a venit ieri o pisică la poarta. Este un pui, motan. L- a primit (fiind al nimănui), i- a dat de mâncare iar niste vecini ii spun că montanul are o infecție...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar un pitbull și nu stiu de unde pot sa-l cumpăr. Ma puteți ajuta?
Ieri mi- a murit un peruș. Pentru prima data: nu avea purici, de frig nu are cum ca este în casa, de căldură nu are cum (la astea sunt sigur) și perusul meu avea în jur de 3- 4 ani. ...? (mai mult)
Am si eu o dilema.Pe pc-ul meu am un ssd(Disc local c)si un hard care este separat in (Disc local D si Disc local E). Intrebarea este cum pot sa unesc cele doua spatii de memorie?
Acum cateva luni am adoptat o pisicuta, un motanel pe care l- am gasit pe strada. Nu imi dau seama nici la ora aceasta ce varsta are, am auzit ca dupa dintisori unii isi pot da seama. In curand...? (mai mult)
Am un teckel de o luna si aproape 2 saptamani, s- a bagat intr- un clei din ala pentru soareci si trebuie sa- i fac baie, chestia e ca la farmacia veterinara a spus sa nu- i fac baie ca se...? (mai mult)
am o intrebare legata de pisica mea. Pisica mea continua sa lăcrimeze sau sa planga cu lacrimi de vreo 5 zile...nu stiu ce are..incerc sa o calmez dar uneori nu merge. Am incercat sa ii sterg...? (mai mult)
Salut ...mai are cineva metis de pitbull cu amstaff? Am nevoie de niste sfaturi despre acest metis...
Recent mi-am luat un caine si are 2-3 bubite mici albe ca niste coșuri in zona boticului. Are cineva idee ce ar putea fi?
Cineva dispus să explice cum sta treaba cu vape- ul sau după ce sa mă ghidez atunci când vreau sa îmi cumpăr unul pentru a scoate mai mult abur de exemplu sau dacă îl utilizez fara nicotina? *dau...? (mai mult)
Buna, am o intrebare! Ieri cainele meu era foarte bine, dar cand ne- am culcat, toata noaptea "plangea" si se ridica greu. Acum dimineata am observat ca nu se ridica deloc, nu- si poate misca decat...? (mai mult)
Doresc sa achiziționez un Bulldog Englez, dar taica-meu cu teoria aia ca,, animalele nu au ce cauta în casa,, asa ca buldogii englezi rezista sa trăiască afara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?