Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey, TPU.Am avut o pisica:( Ieri, mama a dat- o, a zis ca nu putem sa o tinem ca avem o casa destul de mica, am dat- o inapoi persoanei care ne- a dat- o:( pur si simplu o iubeam! Nu ma pot obisnui...? (mai mult)
Am un peruș și recent am observat că încep să îi cadă penele. Din cate știu e ceva normal la o anumită vârstă, dar în același timp poate fi și bolnăvior. In schimb nu am observat ...? (mai mult)
Azi am cumparat un shar pei, un cățel de 6 saptamani. Are unele momente cand scanceste, dar se oprește la un moment dat. Nu e enervant sau ceva de genul. Este normal sa faca asa? Ma gandesc...? (mai mult)
Mă puteți ajuta? Îmi doresc foarte mult să încep să confecționez bijuterii hand made, însă nu prea găsesc materialele de care am nevoie. Așa că aș avea nevoie să îmi sugerați câteva site-...? (mai mult)
Am 12 ani și am un motănel.Azi am observat ca are un fel de pete sau mai bine zis niște secțiuni ale feței unde nu prea are păr.M- am informat de pe internet și am vazut că se numește pecengie...? (mai mult)
O recomandare la un site cu piese pentru biciclete? Dar cel mai bun site sa fie. Mulțumesc!
As dori sa- mi cumpar un caine de tip Beagle, stau la curte si as dori sa primesc si eu niste sfaturi in legatura cu cresterea acestui caine cu ce trebuie hranit, nu este un caine pretentios, chestii...? (mai mult)
Buna, TPU. Care e diferența dintre street-dance și pop-dance? Sau Cum se numesc dansurile astea moderne, spre exemplu, pe melodia : "seniorita", "bum bum tam tam", "mi gente, de J Balvin" etc?
Ce hobby credeti ca ar trebui sa incep? Activist vegan, parkour, roofing sau fotografie?
De unde pot lua cățel? (Site)
Buna, vreau sa scriu și caut o aplicație de scris care sa îmi permită să pun și poze, că background, coperta sau chiar in mijlocul capitolului. Nu pentru citate, am deja wattpad dar vreau ca...? (mai mult)
De cate ori la rand ai voie sa pariezi pe aceeasi culoare la ruleta?
Am cumparat de curand un Nikon d7500. Pe display-ul secundar apare (8.5)k. Asta inseamna ca s-au tras in jur de 8.500 cadre sau e altceva?
Cum se numeste rasa de pisici din acest clip? https://www.facebook.com/ItsGoneViralOfficial/videos/3047739015252739/l
De la ce vârstă e bine să dresezi un câine? Și ce reguli mi-ați putea mie da, un începător?
Noroc TPU, am un motan maidanez pe care il cheama Pufi, doar ca eu vreau sa aflu din ce rase este el facut. Ma puteti ajuta?
Ce să fac să nu am regrete ca nu mi-am luat cățel acum 3 ani si ceva când m-am mutat singura?
Ce caine sa aleg sa-mi cumpar, Beagle sau Bichon Maltez? Locuiesc la curte! Adica are loc unde sa alerge!
Mi- am luat un peste beta si totul a decurs bine dar de ceva timp devine din ce mai inactiv si nu prea mai mănâncă. Vineri am plecat putin de acasa si cand m- am intors am crezut ca era mort. Si nu ...? (mai mult)
Cum pot obișnui o pisică crescută în apartament să stea afară fără să miaune obsesiv? Am primit o pisică, are cam 4 luni, ziua o țin în casă cât e cineva acasă, seara la culcare o scot...? (mai mult)
Am acasa un bichon de 4 ani. De obicei e disperat cand vede pisici pe strada. As vrea sa adopt o pisica. Ce pot sa fac ca sa ii imprietenesc? Multumesc.
Buna :) Maine am facut o programare pisicii mele la veterinar pentru a fi castrata si am cateva intrebari legate de asta. Cea mai mare ingrijorare e sa nu isi schimbe drastic comportamentul. Am mai fost...? (mai mult)
Rottwailerii pot fi blânzi? Gen dacă nu i dresezi pentru a fi duri și etc
Mi- aș dori mult niște creioane colorate Prismacolor, având în vedere că desenez destul de bine, însă costă peste 1000 de lei. Pe Amazon am găsit la doar 450 de lei ( cam 100 de dolari...? (mai mult)
Ce montura e bine sa folosesc la pescuit? Eu pescuiesc pe un canal unde sunt Bibani(Regina)si Caras.
Buna, stie cineva daca exista magazin fizic de automodele (electrice de preferat) in Timisoara?
Ce problema ar putea avea un caine daca ii curge sange de langa dinti?
Am un cățeluș de o lună și jumătate si in această seară avea bale la gură. Si vreau sa stiu daca este posibil să fi luat vreo boală de la alți căței care au stat în locul în care...? (mai mult)
Mi-as dori sa adopt o maimuța capucin, problema este ca nu am de unde. Sunt din Suceava și nu cred ca găsesc ceva pe aici. Puteți sa îmi dați un site de unde as putea sa iau?
Salut. Ieri, câinele meu de 6 luni a murit de parvoviroza... Iar părinții mei vor să- mi cumpere alt caine de ziua mea (asta fiind peste o săptămână). Eu vreau ca viitorul caine sa fie la fel...? (mai mult)
Sunt curioasa sa stiu daca Alpaca rezista la frig. Vreau sa imi iau una dar nu vreau sa o tin in casa deoarece este prea mare.Are blana mare dar nu stiu daca poate resista. Pls dau coroana si ...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Am o nelămurire legată de pisica mea, menționez că are 3 luni. Am fost plecată din țară o săptămână și a fost nevoită să rămână cu iubitul meu. Când m- am întors...? (mai mult)
Buna, iepurele meu are o problema. Era foarte energic, jucaus si se baga prin toate colturile din casa. La un moment dat s- a bagat sub pat si dupa un timp am vrut sa il scot ca sa ii dau de mâncare....? (mai mult)
.. Am fost muscat de câine de nas, s- a umflat dar pe din afara nu se vede, simt pe dinăuntru ca o umflatura, ma doare foarte tare când ating cu degetul. Stie cineva, ar trebui sa merg...? (mai mult)
Broasca testoasa a mea nu mai mananca de cateva zile. Ce ar trebui sa fac? Are aproape un an
Ce anvelope ( pentru bicicletă) îmi recomandați pentru timp de iarnă? Anvelope care sa ma ajute sa circul și iarna, prin zăpadă. Anvelope pentru roți 27, 5 2, 00. Ma interesează ceva mai scump...? (mai mult)
Știe cineva un preț aproximativ pentru o operatie de tumoră pentru un hamster? Mulțumesc.
Este bine ca ariciul sa aiba un partener? Acesta sufera de singuratate precum perusii?
De cateva săptămâni mi- am luat un caine de talie mare care este foarte blând, nu este agresiv sa latre non stop sau lucruri de genul acesta. Il tinem într- un țarc, iar ziua latra ...? (mai mult)
Am o pisicuta tare dragalasa pe care o iubesc foarte mult, dar ii este foarte frica de jucarii si efectiv imi este greu sa ma joc cu ea. Ce idei aveti, ce sa fac sa nu mai fie asa speriata?
Unde gasesc hainuta sub forma de salopeta pentru caine pe un magazin online?
Salut, catelusa mea are in zona vaginului o bubita asemanatoare unui cos, dus putin spre mov, stie cineva ce este?
Acasă am o salamandră. Am cumpărat- o de la un pet shop. Oricum, i- am cumpărat și niște mâncare, dar... se consumă repede. Mă întrebam dacă e OK să îi dau salam la salamandra. Nu...? (mai mult)
Pisica mea face niste sunete ciudate. Parca tuseste sau incearca sa vomite ceva. Se intampla de 3-4 zile. Ma gandeam ca poate i-a ramas ceva in gat... Voi ce credeți? Ar trebui sa o duc la veterinar?
Salut, am un catelus ce are intre 8saptamani si 2 luni are un ochi albastru deschis si celalalt albastru inchis spre negru, ce pot face sa imi dau seama daca vede?
Salut, am un catelus ce are intre 8 saptamani si 2 luni, are un ochi albastru deschis si celalalt albastru inchis spre negru, ce pot face sa imi dau seama daca vede?
Salut, aș vrea să învăț niște șmecherii. Știți cumva dacă există cursuri de clovni? Unde aș putea să mă duc pentru așa ceva?
pisica mea a născut pe data de 20 septembrie si acum nu mai vrea sa aiba grija si sa hrănească motananeii si ei tot miauna si nu stiu ce sa fac. Eu îi hrănesc dar ei tot miauna, ce sa ...? (mai mult)
Am și eu un câine pui, nu cred că are mai mult de o luna....cand îl strig nu da niciun semn,adică nu se uita la mine, este prea mic sau are ceva?
De ce cainele meu o iubeste pe mama mea mai mult decat pe mine? Eu am petrecut mult mai mult timp cu ea, eu o hranesc mai des si o plimb mai des. De certat, si eu si mama mea am certat- o cand a fost...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!