Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Doresc să salvez puii de pisică nou- nascuti abandonati, insa nu sunt sigura dacă formula de lapte inlocuitor "royal canin" este cea mai bună alegere. Aveți alte sfaturi/opinii? Am incercat...? (mai mult)
.. exista rase de câini cu talie mica care rezista afara iarna? Puteți să îmi ziceți una?
Bună TPU. Am un rottweiler de 5 luni dar are ceva probleme de comportament, cred. Este destul de agresiv cu stăpânii și nu înțeleg de ce, nu l- am lovit niciodată, i- am acordat foarte multa...? (mai mult)
Pot tine o lacusta intr-un terariu inchis cu plante si iarba?
Bună, am un iepuraș de 6 luni și de ceva timp a început sa mârâie și sa devină agitat. Se calmează puțin dacă îl mângâi dar după revine la starea initiala. Cred ca e în calduri dar nu ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati, am un catel de rasa pug, ii cade foarte mult par si nu stiu ce sa ii fac sa nu ii mai cada parul, va rog sa ma ajutati.
Cate minute e bine sa meditez?
Hey... dacă ati vinde un pui de Bichon de 6 luni, cu ce pret l-ați da? Ținând cont că are vaccinuri, carnet de sănătate și pasaport
Salut, ce parere aveti de marca sram, schimbatoare lanturi etc? Este buna calitativ?
Salut. Pe ce site din Romania as putea gasi penuri pentru pen spinning?
Buna seara TPU, De cateva zile o pisicuta in varsta cam de 1- 2 ani maxim, ne tot frecventeaza fiindca ii tot punem mancare afara. Eu impreuna cu iubita mea am decis sa o adoptam, insa dupa o seara...? (mai mult)
Stie sa-mi dea careva o informatie despre bufnite? Doresc sa cresc un pui de bufnita! Si daca exista un magazin care vinde astfel de pasari?
Cum rezolv un cub rubik dupa ce l-am amestecat? Exista niste tehnici pe care le poti invata?
Vreau sa invat sa tastez mai repede (pe telefon, laptop, pc), cum pot face asta?
Am pus 20 de oua la incubat de prepeliță acum 18 zile, le- am intors in zilele 1- 14, temperatura o au de 38° si umiditatea din ziua a 14 a am crescut- o de la 60% pana la 80%. Intrebarea...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Dihorii se înțeleg bine cu cainii dacă sunt introduși în familie de mici? De unde pot adopta/cumpara unul din București în sectorul 2 fără sa știe părinții ...? (mai mult)
Cati ani pot trai aricii?
Ce camera foto sa-mi iau cu 1500 lei?
Cainii ciobanesti cu jujeu la gat nu pot fugi dupa oameni sa-i atace? Daca trec pe langa o turma cu 1000 de oi si multi caini sunt sanse sa ma vada si sa nu se ia de mine?
Ce umidificator imi recomandati sa folosesc, mai ales pentru camera copiilor?
Am o cățelușă labrador care este gravidă. În data de 17 august am dus- o la montă. Problema e că am văzut- o că tremură acum vreo or, și mi- e frică să nu se- ntâmple ceva cu puii...? (mai mult)
eu as avea o intrebare:Am o catelusa rasă pechineza si e graviduta dar de câteva zile lasa sânge, nu foarte mult doar câteodată, e normal inainte de nașterea puilor sa se întâmple ...? (mai mult)
Buna lume. Am o problemă cu catelusa mea. Are 6 luni și e învățată să facă pe covoraș sau pe balcon când e deschis. Ea sta mereu cu mama în camera ei. Problema e ca, mama a plecat o vreme...? (mai mult)
Pisica mea este foarte activa naptea (tranteste obiectele, zgaraie, musca). Ce pot sa fac sa o mai potolesc? Mi-e ca vecinii nu vor mai suporta nici ei prea mult.
Ce sa fac ca pisica sa nu mai fie speriata de taiatul unghiilor?
Am o bicicletă cu frână pe disc si scărțăie foarte tare, ce pot face sa nu mai scârțăie? Mulțumesc!
Unde se poate face o sexare pentru pasari? Se poate face si la veterinar?
am nevoie de ajutor, motanul meu a iesit afara si s- a atins undeva si are o gaura (nu mare ) in gat, acum este duminica si maine e ziua orasului si veterinari nu sunt disponnibili, nici ...? (mai mult)
Azi dimineata mi- am luat o pisicuta, are in jur de 2 luni si nu e de rasa.E normal sa refuze mancarea la inceput? Am incercat sa o hranesc si nu vrea... dupa cat timp ar trebui sa imi fac...? (mai mult)
Ar trebui sa imi fie frica daca trec pe langa o turma de oi cu peste 5 caini si e ciobanul acolo?
Hey TPU! Am un motanel de aproximativ 2/3 luni si l- am luat de 2 zile. S- a obisnuit cu casa (cat de cat) si i- am pus o cusca pentru pisici in camera, care a mai fost folosita de o alta pisica a mea....? (mai mult)
Salutare. Daca o pisica a fost lovita putin de o masina(piciorul din spate stanga). A lipsit o zi de acasa crezand ca a murit. Schioapata cu el, dar poate sa stea pe el. Isi mai revine? Multumesc!
Salut, în ultimul timp îmi doresc o pisică. Zilele astea voi lua una dar nu stiu ce ar trebui sa ii cumpăr si cati bani sa investesc în ea. Nu stau într- o familie bogata deci ar trebui să știu...? (mai mult)
Astazi, mama a gasit intr- o autogara un pitigoi codat si l- a adus acasa. Eu mai am un perus(fetita) si am pus pitigoiul cu ea in cusca si nu a avut nicio reactie. Am cautat informatii pe net despre ...? (mai mult)
Ce sa fac cand raman fara internet?
Draga comunitate TPU! Pisica tot cauta sa se joace noaptea cu catelul si nu il lasa sa doarma. Ce sa fac?
Am primit doua tuburi cu LED "de firma" (Osram) de 120cm.Problema e ca acestea palpaie foarte tare.Am filmat in casa toate becurile led in slow motion si nu are nici o palpaire dar aceste tuburi palpaie...? (mai mult)
Acum 3 luni i- am facut catelului meu un cotet in care sa stea. Astazi ploua torential si el statea afara, chiar daca nu ploua el tot afara sta, nu intra deloc in cotet. Cum as putea sa- l conving...? (mai mult)
O pisica calcata cu masina pe picior oare va mai putea merge vreodata? Mentionez ca e destul de suparata si nu prea prefera sa mearga, schioapa asa cu picioarul, parca s- a dus de la loc....? (mai mult)
Am prins din greșeală lăbuța cățelușei mele la ușă(lăbuța stângă)și nu se poate mișca rapid și chiar schiorlăie tare, deci ce să fac? Același lucru și la lăbuța stângă...? (mai mult)
Am un bishon maltese cam rău. De o vreme nu ma lasă să îl spăl, iar să îl tund nici vorbă! De obicei îi fac eu toaletarea. L- am primit de mic(avea 2 luni, acum are 3 ani). De atunci eu îl...? (mai mult)
Cu ce hrăniți buldogul francez după 6 luni?
Am un arici, lampa din terariu este potrivita pentru un astfel de animal?
Cum imi dau seama daca pisica mea este fericita? Are vreun comportament anume?
Ce părere aveți de broadline pentru pisici? Veterinarul l-a recomandat, l-a folosit cineva, este bun?
Puii de pisica miauna foarte tare cand nu sunt acasa. Ce sa fac ca sa nu mai planga dupa mine?
Vreau să îmi iau câțiva creveți? Îmi puteți spune câteva despre ei?
Ce sa fac daca pisica se ascunde sub pat mereu? Cum o fac sa inceteze?
Cineva a scapat la servici pe jos un tub LED si s- a spart (tubul fiind din sticla) si l- a aruncat la gunoi iar eu am recuperat circuitul si vad ca are ~170V curent continuu. Aveti idee daca pot pune ...? (mai mult)
Salut, pisica mea de aproape 5 luni nu sta deloc in patutul ei. Sta doar in patul meu, pe podea sau pe scaun. Am incercat sa ii pun patutul pe scaun, dar se da jos, am incercat sa il pun pe patut cand...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!