Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, am o problema și vreau să vă povestesc și vouă. Pisica mea e bolnavă, de 2 săptămâni merg cu ea la veterinar, eu cum nu am mașina trebuie să merg cu taxiul dar nu vrea nimeni sa mă...? (mai mult)
Este vreo diferenta de personalitate intre cainii de sex masculin si cainii de sex feminin?
Am un perus care are o umflatura la ochiul stâng și nu are nici pene pe acea zona, mănâncă, este vioi, dar nu vede bine cu acel ochi, iar azi veterinarul nu este la cabinet pana luni....? (mai mult)
Se mai poate dresa un câine daca nu mai e pui?
Salut.Am un amstaff de 1 an si 7 luni si din pacate nu are pedegree, alti oameni spun ca este metis. De ceva timp surioara lui a mers la un control de sange iar medicii...au spus ca e original (amstaff),...? (mai mult)
Ce fel de câine credeți că este? https://imgur.com/5MjjDp8
As vrea sa stiu daca exista vreo comunitate *de Romani* care adora sa colectioneze figurine transformers.
A inceput pisica sa faca grh, grh. Adica de la nas se aude. Are probleme cu respiratul sau ce? Face asta de ceva timp
Am o pisica noua si fuge de mine dar cand o chem vine. Asa se joaca cu mine?
Sunt curios cum sunt omorati soarecii ce servesc ca hrana pentru serpi. Nu vreau sa va dati cu parerea, ci sa-mi spuneti daca stiti exact cum. Multumesc!
Am un Cane Corso de 7 luni si aș vrea să îl pun la ham de tracțiune. Îl pot pune si cu ce greutate să incep?
Am 13 ani si sunt pasionat de Primul si Al Doilea Razboi Mondial. As vrea sa imi iau detector. Dar am auzit ca am nevoie de autorizatie. Daca sunt copil am voie cu orice fel de detector? Mentionez...? (mai mult)
Ce părere aveți de jocurile pe calculator? Poate fi și un mod util de petrecere a timpului liber? De ce multi condamna acest mod de relaxare?
Husky- ul meu s- a jucat la grătar și el este de culoare alb- negru... dar s- a depus cenușă pe el și acum este gri și arată foarte ciudat, l- am spălat dar nu a ieșit de pe blană. Trece cu ...? (mai mult)
De ce latra cainele in timpul sedintei de dresaj, cand executa anumite comenzi?
! URGENT! Papagalii perusi sunt sensibili la mirosul de oțet?
Ce animal merita sa cumpar? Hamster sau porcusor de Guineea?
Salut, am doi hamsteri si acum le- am schimbat rumegusul. Aveau un grătar si i l- am luat de acolo si cand am i- am pus imprastiau cu rumegus peste tot si au aruncat peste adapatoare și am sters adapatoarea. ...? (mai mult)
Am un cățel si de cateva zile nu mai mănâncă, nu se mai ridica de jos... Am chemat veterinarul, i- a făcut injecții, vitamine si tot nu isi revine... Ce sa ii mai fac? Ce medicamente să...? (mai mult)
Saluut! Am o broasca țestoasă. Nu știu de ce are carapacea moale. Mă puteți ajuta?
Husky- ul meu are imediat 3 luni, dar este foarte foarte rău în sensul că dacă- l las liber își face de cap intoarce orice pe dos, incearcă să mă muște de picior (probabil din joacă adică...? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot sa fac rost de album cu stickere Chipicao Justice League? N-am gasit la niciun magazin din orasul meu
am o catea in varsta de un an si ceva si este in calduri, mai am un caine si luni a fost o posibila imperechere din ziua aceea l- a lasat, acum ii tin separati, zic posibila, iar astazi...? (mai mult)
Buna iubitori de feline, am gasit recent un motan, s- a acomodat destul de repede, problema e ca ii place sa sara pe capota masinii si o cam zgarie, metode pentru a nu se mai urca pe capota sau cel putin...? (mai mult)
Pot sa pun 2 x 21w tub fluorescent t5 in loc de 2 x 18w pe un balast electronic 2 x 18w t8?
Am un caine care are (jigodie), cum se poate trata? Va rog ajutor. Funda.
o vecina de a mea i-a dat pisicii să mănînce smîntînă cu data un pic expirată, adica 1-2 zile, e posibil sa pățească ceva pisica? Dau FUNDITA!
Cu cat dau o vaca de 500 de lei?
Cateaua mea are 2 ani de om. De 3 saptamani nu mai are chef de viata. Pleaca cu zilele de acasa si se intoarce doar pentru cateva ore. Nu mai are apetit, nu mai vrea sa se joace cu mine si nici cu jucaria...? (mai mult)
De cateva zile pisica mea nu a mai venit acasa. Oare e posibil sa vina inapoi, ca imi este dor de ea? Eu pisica am ținut- o si acasa si afara.Acum vreo 2- 3 luni era pisica insarcinata si a...? (mai mult)
Doresc sa-mi cumpăr un caine de tip Beagl, merita? Adica ce dezavantaje au, stau la curte, adică nu îngheață iarna sau nu ii este frig chestii de astea?
Pisica mea a început să devina apatică și să nu mai prezinte interes pentru mâncare de aprox.o săptămână.Am fost cu ea la veterinar și diagnosticul a fost stomatita, au urmat 4 zile in...? (mai mult)
imi puteti spune cum se dreseaza zebrele austaliene?
Pisicile pierdute care au trait mult timp doar in apartament se pot acomoda pe strada, langa blocuri? Am pierdut pisica de aproape 5 ani, femela, sterilizata. Sunt disperata, plang continuu de ieri....? (mai mult)
am o cățelușa amstaff de 5 luni,mi se pare mică,nu e dezvoltată mult, nu știu dacă o sa se facă calumea pana la 1 an! Are vreo 4 kg
Salut, fumez de aproape 1 an si am incercat de nenumarate ori sa ma las dar nu am ambitie. Stiu ca ultima data n- am fumat o zi si ma simteam nasol, cu dureri in gat. Niste idei cum pot sa ma las de ...? (mai mult)
Deci, am 3 pisoi (circa de o lună) și unul dintre ei a dezvoltat o boală (traumă cred) prin care ochii ii ies ușor, ușor din orbite...Aș vrea să știu dacă acesta boală o pot lua si cei 2 pisoi...? (mai mult)
Unde pot sa duc pisica sa se uite la ea un doctor in sector 2? Stie cineva?
Buna, care ar fi cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le stiu daca imi iau un doberman?
Va rog sa ma ajutați repede! Stau la țara și câinele meu in vârsta de 11 ani plânge de durere ce are la piciorul din spate. Știu ca algocalminul e bun la oameni in cazuri de durere, e voie...? (mai mult)
Am luat azi o nimfa (baiat), l- am adus acasa iar prietena mea cand voia sa il bage in cusca a scapat si a zburat putin prin camera, in cele din urma l- a prins, a ciupit- o si dupa ce l- ...? (mai mult)
Salut you! Imi puteti da exemplu de o rasa de pisici care sa fie foarte activă și cu chef mult de joacă? Vreau o pisică care sa fie foarte plina de viata si care sa aiba chef de joacă cu alte pisici,...? (mai mult)
Un aparat foto pana in 2000 lei? Si de unde pot sa il achizitionez? Imi place sa fac poze, dar telefonul nu imi mai satisface asteptarile si nici nu vreau sa il schimb.
Bună TPU. Săptămână viitoarea trebuie sa merg cu cățelușa mea la vaccinul de 6 săptămâni și sunt foarte tensionată. Am citit că sunt reacții adverse urâte și că s- ar putea să...? (mai mult)
Salut.Am bagat un starter de neon intr-un circuit cu un variator care a costat vreo 15 RON.A facut un POC si nu mai merge.Am sanse sa il dau la garantie la dedeman?
Salut, ai voie sa lasi animalele(rate, gaini)sa mearga pe strada? Zgarie masini. Le-am spus acelor persoane sa nu le mai lase libere dar tot le lasa.
Problema guppy pete albe. Am observat ca un mascul de guppy negru are pete albe pe aripioare numai ca sunt niste pete mari cam cat jumatate din aripioara de la coada. Cum il pot TRATA?
Pisica mea scoatea niste sunete dubioase:/ Acum nu mai face asa dar cred ca a inghitit ceva. Polistiren poate. Pentru ca am umblat cu o cutie si a cazut un pic de polistiren jos. Nu stiu. Ar trebui...? (mai mult)
Am o problema, am avut 4 pui de pisica care au avut aproape 2 luni. Luni am obs ceva ciudat la o pisica, nu mai mânca, abia mai putea sa meargă și tot timpul se retrage singura, chiar ...? (mai mult)
ma ajutati si pe mine unde pot gasi un site unde pot dona pui de caine lup?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?