Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am nevoie de ajutor, am o pisica gestanta care ar trebui zilele astea sa nasca. Ieri cand statea la mine in brate am observat ca i s- a marit vaginul iar azi cand era la mine in brate am observat...? (mai mult)
Eu cu familia mea ne- am luat un teren pentru o casuta de vacanta. Pentru cei care sunteti din Bihor, Betfia si ma tot gandesc ce animalut sa- mi iau. Imi puteti recomanda ce pisica sau ...? (mai mult)
Vrea cineva din Bucuresti un pui de albastru de Rusia gratis? E pisica. Dar sa fie o persoana serioasa si sa nu se suceasca.
Pisica mea nu a acceptat niște pisoi pe care i- am luat de pe stradă și nici pisoii nu tare păreau să o accepte pe ea, o sasaiau. Acum vreau sa îmi iau un cățeluș de 7 săptămâni, ce șanse...? (mai mult)
Am încă o întrebare legata de iepuroaica mea, cumpărata astăzi. De ce fuge de iepure atunci când el se duce la ea?
Bună, TPU! Astazi am cumpărat o iepuroaica din piata, pentru iepurele meu, ca să fie pereche. Problema este ca iepuroaica sta singura, nu mănâncă(i- am dat si furaje si iarba), am văzut ca ...? (mai mult)
Am un pui de pisica si are o umflatura pe burta, ca o chestie plina cu aer. Ce poate fi?
Buna seara tuturor. Vreau sa adopt un cățeluș de 2 luni care e o corcitură între dog argentinian si un câine obișnuit. Eu mai am o pisica si locuiesc cu frate- meu de 10 ani, credeți că s- ...? (mai mult)
Am o pisica de un an și ceva. Problema e ca trebuie sa o dau. Dar nu vreau. Însă e spre binele ei. Problema e ca eu mai am o pisica și nu se înțeleg deloc. Și ea sta doar intr- o camera și...? (mai mult)
Am o pisica adulta acasa, de un an și vreau sa va zic ca acum câteva luni am adus doi pisoi acasa dar ea nu i- a acceptat mai ales că prima vedere a mers prost pentru că pisoii o sasaiau deci prin...? (mai mult)
Care e diferenta dintre mancarea de catei si mancarea de pisici (mancare uscata, nu umeda)? Are ceva daca ii dau cainelui meu mancare de pisici? E innebunit dupa ea si numai din asta ar manca.
Exista programul rabla pentru biciclete?
Am un pisicut care de azi dimineata tremura si umbla incontinuu pe langa pereti, fara sa para ca ii vede. Ce pot face?
Salut, am nevoie de ajutor, am un cățel de vreo 5 luni care de vreo 3- 4 zile nu mănâncă nimic și doar bea apa și vomita mereu, înaintea acestor 3- 4 zile i- am dat oase de pui și fierea. Dacă...? (mai mult)
Am un rottweiler de 3 luni, nu reusesc sub nici o formă sa il invat in lesa ca sa il pot plimba prin oras. Ce sa fac?
Bună seara! Am un motănel de aproape 3 ani, 2 ani jumătate. Am observat că i- a ieșit ceva ca o gâlmă pe gât/obraz. Acolo blana lui este lipicioasă și pare că a curs sânge. De fel motănelul...? (mai mult)
Astazi a cazut pantofarul pe pisica mea! Si- a spart un ochi, gura si nasul! Am fost la veterinar acum e stabila! Ii dau pastile, e ok! Ea pur si simplu s- a aruncat pe pantofar si dupa aceea...? (mai mult)
Stie cineva daca se pot găsi prin second-hand-uri prin Iasi echipamente de fitness(gantere, bare, discuri etc.)?
Recent am primit o pisica care mieuna la usa in casa doar ca nu am ajuns pana la un magazin sa ii iau mancare si i- am dat cam o saptamana carnati de vitel cu smantana..are ceva? Pot sa ii dau doar...? (mai mult)
Am o pisica, are varsta de 3 luni si nu stiu ce are dar se uita la mine si miorlăie si cand vine langa mine incepe sa toarca si tace.Ce sa fac?
Am un caine cu varsta de 4 ani, pechinez. Ieri a inceput dintr- o data sa tremure si isi tinea toti muschii incordati, apoi nu isi mai putea tine echilibrul si l- am masat pe muschi pana si- a revenit,...? (mai mult)
La cati ani naste un bichon maltez? Fiica unor prieteni de familie isi ia un pui bishon maltez, acesta avand cateva saptamani. Aceasta este o catelusa. S- a vorbit ca atunci cand va avea puisori ne...? (mai mult)
As dori sa stiu ce inseamna sa dai un caine pentru monta, sa cunosc cum sa procedez cu al meu.
Hello! Ce credeti, merita sa imi iau o tableta grafica desi eu nu prea am talent la desen? Si chiar sunt bune cele de pe eMAG cu 250-300 roni?
Am o pisica de doi ani sterilizata, o tin doar in casa. Intro zi cand am ajuns acasa de la munca nu mai era, de doua zile o caut dar nu o gasesc niciunde. Credeti ca se va intoarce? O caut zi...? (mai mult)
De unde pot să cumpar o călugariță fantomă(animal de companie), în România?
Are ceva daca imi fac o undita(din trestie mai mica)Si pun firul mai lung?
Salut, cat poate rezista o albina fara apa, am uitat sa le pun apa de dimineata pana seara in fata stupului, or fi baut si ele de altundeva?
Am găsit acum 2 zile un pisoi abandonat de nici 2 săptămâni, abia ii dăduseră ochișorii. Pana astazi nu am avut posibilitatea de a- i cumpara lapte special și l- am hrănit cu lapte din ...? (mai mult)
Am o pereche de perusi (mascul si femela).De ce femela nu suporta apa atunci cand le fac baie? mentionez ca masculul suporta apa, chiar ii place apa si cateodata chiar bea apa direct de la dus
Buna îmi puteți spune ce părere aveți de para kill pentru căței funcționeazăFunda
sunt foarte suparata????astazi mi.a murit pisoiul avea 1 an, eu stau la tara iar el nu arata de parca ar fi bolnav, era vesel si manca, l.a gasit mami mort in spatele curtii. Problema...? (mai mult)
Caut un magazin de insecte online, de preferat romanesc. Vreau sa imi achizitionez o specie de calugarita chineza (praying mantis) dar nu stiu de unde as putea sa imi cumpar una. Multumesc anticipat.
Buna, mi-a disparut motanul in varsta de 8 luni din 22 august. nu stiu ce sa mai fac. nu a fost plecat mai mult de cateva ore. stau la casa
Ce poți face când călătorești cu mașina ca pasager și te plictisești?
stie cineva cum pot dresa un caine? Are 5-6 saptamani, mama lui e ciobanesc bucovinean si tatal este ciobanesc corb.As fi recunoscator pentru ceva ajutor!
Acum 2 seri am luat de pe strada un pui de pisica, are cam 2 luni, dar e tare mic și e piele și os. în astea 2 zile a stat treaz maxim 30 min în total.în rest a dormit continu, a mancat doar cateva...? (mai mult)
Voi ce faceti in timpul liber? Ce hobby ai si cum l-ai descoperit?
Am un cane corso și eu il tin in cusca pe timp de zi, il las doar seara de la ora 23 pana la 8, si acum este mare si i- am facut o cusca de fier si cand a venit prietenii mei l- a mine a inceput sa...? (mai mult)
Cainele meu o s moara are cam o luna si jumatate, nu mănâncă nimic decat bea apă și i-a curs putin sange pe fund, acum cateva zile nu era asa. VA ROG AJUTATI-MA
Cainele meu e trist si nu mananca doar foarte putin si bea apa
Buna TPU am o pisica gestanta cum pot afla data cand va naște? Va rog Dau FUNDITA!
Are cineva de vanzare sau stie de unde as putea cumpara un joc de Remi de Medias cu piese albastre? Multumesc anticipat
mi am luat o catelusa si de fiecare data cand o bag in casa isi tot face nevoile, imi poate da cineva niste sfaturi cum sa o invat sa nu mai faca. Catelusa este destul de mica (la varsta) ...? (mai mult)
Buna TPU am o pisica gestanta cum pot sa- mi dau seama in cote săptămâni de gestatie e sau cum pot afla data nașteri ma gândesc sa merge pînă la veterinar dar puteti sa- mi spuneti- mi cit costa...? (mai mult)
vreau și eu un sfat As vrea sa cumpar un cățel, cz parul scurt dar sa nu crească foarte mare..cum sunt Bichoni. Dati-mi ceva rase...
Vreau să merg la facultatea de teatru, însă de cele mai multe ori vocea îmi "tremură" atunci când vorbesc în public. Nu știu cum să scap de emoțiile distructive... vreau să mă concentrez...? (mai mult)
Am o întrebare legată de iepuroaica mea, acum o luna am dat-o la monta și as vrea sa știu cum îmi dau seama dacă are contracții! Mulțumesc!
Buna TPU am o pisica gestanta dar nu știu cand va naște eu luna iulie am fost plecată in Drochia la bunei si cand mam întors ea era cu o burtică deja destul de mare cum pot afla cote săptămâni ...? (mai mult)
De ce sunt omorate focile in Canada ca nu inteleg?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!