Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Mi-am cumpărat un caine și as vrea sa stiu ce lucruri ar trebui sa ii cumpăr. Apropo este baiat si are 2 luni.
Am un Bichon maltez de 7 saptamani cumparat de 2 ore, l-am pus acasa pe covor si aluneca dupa 2 pasi, la varsta asta e normal?
Astăzi mi-am luat un cățel. As vrea niște sfaturi despre cum sa îl țin în casă cât și despre cum sa îl învăț sa își facă nevoile afară.
Am si eu o mica problema. Voi cumpara un catel (mascul) rasa bichon si am nevoie de un nume pentru el...am nevoie de idei...astept
Cum se baga corect rama in carlig? Am vazut ca sunt mai multe metode.Eu sincer pana acum am folosit numai metoda sa bag rama exact pe carlig.Dar am vazut ca trebuir sa stea rama mai lunga ca sa ...? (mai mult)
Porcușorul meu de guineea a făcut lindini! Nu știu de la ce. Presupun că l-am lăsat afara și a luat de afara. Mă puteți ajuta va rog!? Sunt foarte îngrijorată! D au funda!
Am 4 pui de pisica micuti (aprox. 2 saptamani) iar mama lor nu a mai venit pe acasa de 3 zile. Astazi am hotarat sa le dau eu lapte cu seringa (lapte de vaca, am vazut ca nu este recomandat dar...? (mai mult)
Stie cineva unde pot lua lecții de canto în Craiova(în afară de palatul copiilor și școala populara de arte)?
Cand ma duc la pescuit pluta se misca stanga dreapta se duce la fund cu ea.Dar tot nu prind niciun peste.Trebuie sa mentionez ca sunt si pesti mici dar si mai mari.Mi- au scapat o gramada de pesti...? (mai mult)
Buna, am luat azi un cățeluș de la cineva dupa am fost i- am facut vaccin si carnet de sanatate si a spus ca are râie, el ne- a dat o pastilă si a spus ca mai trebuie sa ii fac 2 injecții pentru...? (mai mult)
Salut TPU Am un cățeluș de vreo 3 luni, ce a fost diagnosticat cu parvoviroza. ni s- a spus ca l- am adus în timp. Azi a fost a doua zi de tratament și e încă slăbit, oricât ar vrea sa se miște...? (mai mult)
Cum pot îmblânzi un câine care a fost ținut toată viața inchis? Dau fundă! Urgent!
Am un motan care nu si-a marcat teritoriul încă. Exista o solutie eficienta care îndepărtează mirosul?
Am găsit la Techirghiol un cățeluș... Aș vrea să- l duc la Suceava. Nu am mașină! Poate cineva să- mi spună cum pot să duc cățelul la Suceava? Nu cred că prin autocar mă lasă. Vă...? (mai mult)
Deci, eu in ultimii ani am tot adunat caini de pe străzi, iar apoi le găseam stăpâni.In zona mea momentan nu mai exista maidanezi.Problema mea e ca unul din cei care mi- au mai ramas (doar 3) la ...? (mai mult)
Am niste pesti pusi intr-o cada mare de tabla si au mai murit cativa din ei.Apa nu am mai schimbat-o de 3 zile.Tocmai acum am schimbat-o.Le-am dat si de mancare si nu mananca.
Am o undita(lanseta)dar fara mulineta si am montura cu doua carlige mai mari.Ma intrebam daca pot sa prind si pesti mai mici ca de aia sunt mai multi.
Cainele meu de la tara nu mananca aproape nimic de doua zile, bea doar apa si veterinarul ii administreaza o injectie pe zi (perfuzie). Cum il fac sa manance? E asa de la ceva mancare gatita data de bunica-...? (mai mult)
am o intrebare, am o pisica gestanta dar nu stiu cand urmează să nască. Azi ca de obicei îi dau voie prin curte, eram în bucătărie și o aud mieunind, am ieșit sa vad de ce, dar ...? (mai mult)
Buna, cat costa o deparazitare pentru catei?
....am 2 cățeluși, ambii sunt frați și nu au mai mult de 2 luni, unul dintre ei nu îmi dau seama daca e bolnav sau așa e el... Simptome: 1 Incepe să mănânce foarte mult până începe...? (mai mult)
Acum o săptămâna am găsit intr- o pădure un pui de cățel abandonat. Mi- a fost mila de el și l- am luat, are in jur de 3 săptămâni, e mic, abia ii dau dinții și abia a învățat ...? (mai mult)
Mi s-a otravit una din pisici cu otrava de soareci,n-am nici un veterinar deschis, pana dimineata sper sa nu moara, pana atunci ce pot face?
Saluuut! Ce cărți îmi recomandați cu informații despre animale? Să le găsesc la librarii sau la alte magazine precum Carrefour. Și ce job poți avea din iubirea pentru animale? D au funda!
Vreau sa îmi cumpăr un hamster. Stau în oraș și în fiecare săptămână trebuie sa plec doua zile de acasă. Aș putea să îi pun mai multă mâncare hamsterului cat pentru două zile sau nu merge...? (mai mult)
Sunt Rareș si vreau sa- mi iau un pui de caine, este rasa Amstaff si are mai putin de o lună și nu stiu ce vaccinuri să- i fac, ce vitamine să- i dau, concentrate, etc... Si ce ar ...? (mai mult)
Am o intrebare ce dimensiune a cadrului de la bicicleta mi-ar trebui daca am 1.75m?
Voi participa la un concurs ce are ca tema "Vanatoarea de comori". Ce sfaturi imi dati si cum trebuie sa fiu in asemea situatie pentru a gasi comoara si sa castig concursul?
Aveți idee cum aș putea folosi o seringa pe o pisica salbatica fara de a fi zgariat? Continutul din seringa trebuie introdus in gura pisicii, adica pe cale orala.
Am un Ciobanesc German, are varsta de 6 ani si este putin dresat, stie comenzile de baza sezi, culcat, aport, urma si asteapta. Doresc sa stiu daca il pot dresa si alte lucruri la aceasta...? (mai mult)
Cum trebuie sa stea pluta la pescuit pe orizontal sau vertical?
Animalele voastre visează? Am un chihuahua și câteodată când doarme sforăie (asta când doarme adânc; rar), dă din picioare, tresare, i se mișcă nasul. M- am apropiat de el și m-...? (mai mult)
Acum 2 zile am sterilizat pisica, adica joi, azi fiind sambata. Ieri a dormit toata ziua dar a mancat foarte bine dimineața si seara. Azi a mancat mai mult ca ieri si parea mai energica dimineata, ...? (mai mult)
Hey, TPU! Eu imi doresc ff mult un bichon maltez dar parintii mei nu vor un animal in casa pentru ca lasă par, miroase urat si e greu de dresat. Puteti sa- mi spuneti cum să- i conving si daca cățelul...? (mai mult)
În ce ordine trebuie sa stea plumbii si cati la undita? Eu am 5 plumbi mici si ridicati toti sus fata de carlig.
Cum l-ati pedepsi pe primarul din Colti? https://www.youtube.com/watch?v=-yqSYTIQ99g
Hamsterul meu a fatat acum cca 2 saptamani. A avut 4 pui dintre care pe unul l- a mancat. Acum inca ii alapteaza pe 2 dintre cei ramasi dar al treilea este extrem de mic si nu stiu ce sa ii fac. Nu a vrut...? (mai mult)
Salut. Știți cât costă o sterilizare la pisică și dacă afectează într- un fel animalul? Am o pisică de 1 an jumătate și îmi face pui de 2- 3 ori pe an, am deja 6 pisici (am dat 3 unor prieteni,...? (mai mult)
am o pisica gestanta dar nu prea stiu cand trebuie sa nasca, deja are o burtica foarte mare si rotunda. In ultimele zile au aparut niste schimbari in comportamentul ei : - merge din loc in...? (mai mult)
Ieri i-am luat puii pisicii si azi i s-au umflat glandele mamare. E cazul sa merg la doctor cu ea sau o sa isi revina?
Hei! Eu in septembrie plec in Anglia (ma mut) si am o problema. Acum jumatate de an sau ceva de genu mi- am luat un catel (bulldog francez) dar atunci nu stiam ca urmeaza sa luam decizia asta de a ne muta...? (mai mult)
Scriu cu lacrimi in ochi si simt ca mor. Voi cum ati trecut peste moartea animalului vostru de companie? N- am plans atata nici cand a murit bunicul meu, mi- a murit pisica in aceasta dimineata...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/jhonkim.jhonkim.1/videos/490796838392788/ Aveti idee ce rasa este pisica din videoclip? Seamana cu cea bengaleza, dar nu prea. Mai degraba seamana cu o felina salbatica.
Imi doresc de mult timp sa înființez o trupa, însă nu am găsit persoane cu care sa fac aceasta trupa :( Vreau sa fie o trupa doar cu soliști vocali, de preferat sa fie fete si sa fie din...? (mai mult)
Aveti pisici? Cum procedati cu hrana? Le dati de 2x la zi sau de 3x le lasati un bol plin? Sa manance cat vor si la orice ora sau aveti o rutina?
Cat trebuie sa las clatitele in tigaie? Gen la cat timp trebuie sa le intorc iar apoi cand le- am intors cat sa le mai tin? Am gasit o reteta pe internet in care trebuia sa pun 1 l de lapte, 300 de grame...? (mai mult)
Am nevoie de rase de caini care pot trai la bloc.
As vrea sa imi iau un Golden Retriever, dar stau in apartament. Apartamentul este destul de spatios.Este buna alegerea mea?
Salut, acum un an si ceva mi- am cumparat hamsteri ( fete amandoua ) si le tineam pe amandoua in custi separate pentru ca se bateau. De cateva saptamani una din ele nu mai facea pipi si era umflata si...? (mai mult)
Am de 3 luni o pereche de perusi. Pana acum totul a fost bine si frumos, se intelegeau bine, se jucau, se pupau, acum masculul a inceput sa o respinga pe femela, ea vine la el sa caute joaca,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?