Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce parere aveti de mountain bike- uri? Vara viitoare vreau sa imi iau o bicicleta si m- am gandit la mountain bike. Este buna si pentru cartier? Eu sunt dintr- o zona unde nu este asfalt si ...? (mai mult)
Pot sa ma duc la vanatoare daca nu sunt vanator profesionist? Am nevoie de autorizatie?
Buna, mai exact pentru ce sa face primul vaccin la catelusi? La ce ajuta vaccinul?
Stie cineva dacă o pisică poate muri de la rinotraheita? Este boala aceea care provoacă scurgerea unui lichid alb-galbui prin nasul animalului.
am o mica intrebare, de ce temperatura corporală a pisicii mele a scazut la 37, 8 tin sa spun ca e gestanta si e aproape de a naste. Stiu ca temperatura normala e 39, am un cunoscut care...? (mai mult)
Buna, TPU! De cateva zile, motanul meu (6 luni are) nu mai mananca, dar bea apa regulat, cum o facea inainte. Pana azi, el era vioi, se juca, torcea, statea cu mine, era oarecum ok, se comporta...? (mai mult)
Am de o lună si ceva o pisica de rasa British. Pisica are 3 luni. Stăpânul de unde am luat- o mi- a zis ca e invatata la litieră doar ca fara nisip, litiera goală. Am adus- o acasa si a facut...? (mai mult)
Saluuut! La cate luni oua găinile outoare? Mulțumesc anticipat
As dori sa-mi cumpar o catelusa si sa o sterilizez dar vreau sa stiu, daca o sterilizez o sa mai vina caini la ea?
Am o întrebare mai ciudată dar și lungă dar m- aș bucura să citiți și răspundeți! (Scuzați eventualele greșeli pentru că mă grăbesc). Mă aștept la răspunsuri serioase fară troll...? (mai mult)
Vara viitoare as vrea sa imi iau o bicicleta. E un model anume mai bun sau merge orice? As vrea ceva rapid si sa urce repede pantele/coastele.
E ciudat că sunt pasionat de tot ce tine de transportul in comun.Autobuze, tramvaie, microbuze, maxi taxi? Chiar și jocurile pe care le joc sunt cu autobuze, microbuze etc. Multi nu înțeleg pasiunea...? (mai mult)
Buna seara, tocmai ne- am intors de la veterinar si desi am tot protestat ca ceva nu este bine acesta m- a expediat din cabinet repetand ca totul este bine, este doar putin speriata. Am o perusica, ...? (mai mult)
deci cum ai putea sa- ti dai seama ca o pisica gestanta e in travaliu sau niște semne prin care ai putea sa- ti dai seama? Doresc sa- mi răspundă și cei care au mai avut pisici gestante ...? (mai mult)
Bunica mea are un caine(fata- 5ani)hybrid, mai exact tatăl era caucazian și mama ei carpatin, nu a făcut pui, înainte era mai jucăușa cu cei pe care ii știa, alerga mult, latra mai des dar de prin...? (mai mult)
Salut, am si eu un caine Labrador si in carnetul lui de sănătate nu este mentionat faptul ca apartine unei rase pure, desi parintii lui erau puri, dar au murit. Pot face cumva sa il treaca in carnetul...? (mai mult)
Buna :) acum cateva saptamani am gasit mai multi pisici abandonati langa o ghena de gunoi din apropiere. Pareau foarte mici, o luna maxim. Le- am adus mancare si am zis ca ma intorc de dimineata sa vad...? (mai mult)
Am o pereche de papagali Nimfa. Masculul de un an și câteva luni și femela de aproximativ 2 ani. Nu s- au împerecheat niciodată! Îmi doresc extrem de mult sa am pui. Mă puteți ajuta? Cuibul...? (mai mult)
Azi mi-am luat un gerbil,nu ma lasa sa il iau in mana, e normal?
Salutare. Am de o lună si ceva o pisica. De mai demult am si un papagal perus. Credeam ca pisica se va impaca cu perusul insa m- am înșelat. Nu ii place deloc de el si il hîrîie tot timpul. Iar cand...? (mai mult)
Cum se comporta o pisica atunci cand este gata sa fete? Gen, cum iti dai seama ca va intra in travaliu? Pisica mea a inceput sa gafaie azi si sa tolaneasca ca si cum ar fi intrat in trvaliu dupa care ...? (mai mult)
am o pisica e sterilizata, deparazitata si o tin la bloc. Vreau sa zic ca de la un timp noaptea nu sta deloc cuminte, fuge toata casa, urca pe dulapuri, masa, oare sa aiba ceva?
Poate sa moara o pisica care a mancat un soarece care la randul ei a mancat pastile sa moara...
Hei TPU, de la ce varsta e cel mai bine sa spal cainele? Are ceva daca are o luna si ceva si trebuie sampon obligatoriu pentru catei mici sau doar sa fie de catei?
De ce cainele meu vomita din 30 in 30 minute alb? Tin sa precizez ca el bea doar apa si nu are niciun chef de nimic
Cat este un caine de rasa pura gen de ex. husky sau dalmatian? Pe olx vad 800 pe site special de caini este 1.400...
am o intrebare, am citit odată că dacă nasul la pisici e rece temperatura ei corporală ei mai jos de 37, 8⁰ dar temperatura ei normala e 39. Eu am două pisici, un motan și o pisică,...? (mai mult)
Buna, la Aqua parca in Căciulata te lasa sa intri cu câinele? Nu la hotel, la Aqua parca!
Am si eu o intrebare.Este bine dacă un cățeluș de 6 ani bichon a mâncat un os de pui? Am auzit ca oasele puiului de la magazin sunt nepericuloase pentru căței.Sau cele de la tara? Nu stiu ...? (mai mult)
Buna, am o broasca testoasa ce am cumparat- o ieri si i- am pus in apa in acvariu si in tot. Dar nu stiu cum sa fac cu temperatura sa fie intre 26 si 28 cu incalzitorul. Ca incalzitorul nu se inchide ...? (mai mult)
NU mai suport cainele meu, azi dupa- amiaza am gasit pipi de la cainele meu in pat la mine, iar acum a mai facut odata, l- am batut sa inteleaga si m- a muscat la incheietura atat de rau incat sangele...? (mai mult)
Salut. Ce animal de companie imi recomandati? Cerinte: Sa nu roada cabluri; Sa nu raneasca; Sa fie jucaus; Sa nu faca mereu nevoile. Dau funda
Buna stie cineva cat costa primul vaccin pentru cățeluși?
Hei.Pisica mea dupa ce mananca incepe sa "sape " in jurul farfuriutei.Stiti cumva de ce?
Recent cateaua mea a inceput sa planga si sa schelalaie foarte des, are intre 6 si 8 ani, este maidaneza, am luat-o acum 5 ani si nu a mai facut asa niciodata, care credeti ca este problema?
Parintii mei imi zic mereu ca il vor da pe PUFFY (catelul meu de 3 luni). Ce pot face ca sa il dresez cu "baia"?
Am o pisica în vârstă de 5 luni și am o problema... În fiecare dimineață de câteva zile încoace ma trezește la 5 dimineața și deja nu mai suport, apa are, mâncare are, litiera...? (mai mult)
Cățelusa mea se simte puțin rău. Vrea sa vomite dar nu poate.Intr- un fel tușește.Ce credeți ca se întâmpla? Este o cățelușa de talie mica(5kg), are 3 ani.Nu pot ajunge acum la veterinar. Acum...? (mai mult)
Cum pot dresa un catel Bichon Maltez *3 luni* sa nu mai muste?
Catelul meu bichon maltez de 3 luni musca, face unde nu trebuie si roade cabluri, papuci. Ce pot face?
Am un pui de pisica (nu stiu ce varsta are deoarece cand am luat- o nici fostul ei stapan nu stia), cred ca are vreo 2- 3 luni si nu miauna deloc. Se joaca normal, mananca, se odihneste destul...? (mai mult)
Eu mâine seară urmez să plec din țară și a-și vrea să îmi spuneți o listă cu activitățile pe care pot să le fac într-o zi ca să treacă timpul mai repede.
Buna TPU am o intrebare pisica mea e gestanta si are aproximativ 2 luni azi noaptea s- a culcat in bucătărie la ora 12 a început să miorlae eu am crezut ca poate vrea afara si m- am dus sa vad ce face...? (mai mult)
Voi calatori cu avionul impreuna cu 2 pisici. Care este procedura in aeroport? Exista vreun control special? Din cate am inteles de pe internet trebuie sa scot pisicile si sa le tin in brate la controlul...? (mai mult)
Cum pot da galbenusiul de ou la puii de Betta?
Am 16 ani și aș vrea niște sfaturi cu privire la citit. Eu sunt genul de persoană care se plictisește repede și care nu prea citește. Am observat mai nou că unii oameni s- au schimbat...? (mai mult)
Salut, Iubesc tot ce înseamnă a scrie. Imi place sa caut informatii, sa fiu informat, sa descopar lucruri noi, sa experimentez, sa calatoresc si cel mai mult sa scriu. Am 17 ani si as dori...? (mai mult)
Hai salut! De ce va vreme îmi plac șerpii așa că vreau să prind unul, vreau să-mi spuneți și mie unde pot găsi. =)))
Stie cineva de ce mereu cand imi fac poze parul imi sta in directia opusă si cum pot rezolva asta, doar ca nu vreau sa intorc imaginea deoarece imi întoarce si scrisul din poza invers si se vede...? (mai mult)
Este in regula daca atunci cand mangai pisica ea incepe si bălește? E singurul moment in care face asta. E pui
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!