In ultimul timp nu mai sunt intrebari serioase,decat aceleasi pe care le citesc zilnic:cand incepe scoala(de parca s-ar modifica data daca se repeta intrebarea), cum e la profilul x, ce inseamna nu stiu ce cuvant sau boala(de parca nu ar exista dex online sau dictionar medical online)etc.Eu deja m-am plictisit de site-ul asta pentru ca rar mai vezi o intrebare care sa necesite raspuns.
Eu raspund intrebarilor serioase numai in cazu care stiu, si oricum raspund ce stiu, dar Hobbies pets cred ca se vorbeste despre animale...are cineva o problema il ajut eu
@Silviu esti baiat in pana mea si esti mare banuiesc.Las-o in pana mea de treaba cum sa pui am asemenea intrebari ca daca si-a dat drumu pe par(DIN CAP ca sa inteleaga toata lumea)sa ramana insarcinata? Doamne fereste! Eram intr-o zi intr-o situatie de teama(intelegi la ce ma refer)si cautam simptome Si gasesc o multime de intrebari de genul...Dar nah, ne mai amuzam si noi
@Kronstadt am postat la hobby pentru ca intrebarile tampite si raspunsurile aiurea sunt mai nou un hobby pentru oameni care abia asteapta sfarsitul lumii
@KlOd E Hobbies & Pets, nu Hobbies Pets. Deci e vorba despre animale si hobby
@Jelli mersi pentru vot
@Ana, pana si intrebarea care am pus-o eu e una tampita dar totusi e legata de lumea de pe TPU.Am vazut oameni care incearca sa-si faca temele cu cei de pe TPU.Adica sa le faca cei de aici temele, de fapt.Si sunt multi care fac acest lucru.In loc sa raspunda la o intrebare serioasa cum sunt unele din intrebarile mele(recunosc ca mai am si eu niste scapari gen"cum e la profilil x"dar asta pentru ca chiar nu am gasit raspuns pe net)la care am foarte putine raspunsuri.Intradevar sunt raspunsuri foarte buni dar sunt atatea persoane in comunitate.Bine ca macar sunt cateva persoane pe aici care chiar isi fac treaba si ma impresioneaza.Am primit un raspuns legat de sanatate de la cineva pe care nu cred ca l-as fi primit de la vreun medic si acel raspuns mi-a grabit vizita la un doctor pentru ca imi dau seama ca deja nu mai e de glumit.
@UbexFlo,
mișto explicație alegerea categoriei, chiar mi-a plăcut și ți-am dat inteligent. Eu zic că astea două se leagă, creșterea animalelor poate deveni un hobby pentru că o faci din plăcere din moment ce nimeni nu te obligă să-ți iei un animal.
Ahh și mișto iepurașii pe care i-a observat prima sor-mea de doi ani. Și eu am, acum câteva zile chiar am făcut friptură din unul.