| anonimguy3 a întrebat:

Abia ce m-am apucat de pariuri sportive si ieri am pus un bilet astronomic la Get's Bet. Cota totala ajunsese la 13311 si castigul de pe bilet era maximul de la Get's cu 50.000 lei. Am pus 12 meciuri mai toate cu cote 1.50+ pana la 5.25 (ieri Manchester City - Leicester City). Idea e, daca acel bilet ar fi iesit castigator si m-as fi dus sa il incasez, mi-ar fi dat toti banii pe loc si cash sau trebuia sa mai astept sa ii scoata de undeva?

2 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

La Hobbies & Pets intrebarea asta? rolling on the floor Ma rog, nu cred ca o agentie mica ar fi avut atatia bani in casa sa-ti dea. In cazul in care cineva castiga o suma mare, se da un telefon la sediul aflat in orasul resedinta de judet (eu stau in Mangalia, iar casierele in caz ca intampina vreo problema sau au bani multi de dat, dau telefon la Constanta) sau la Bucuresti. Cei de acolo vorbesc la banca, te trimit acasa si iti zic sa revii peste 2-3 zile ca sa-ti iei banii. Am vazut pe cineva care, castigand 17.000 de lei a plecat cu casiera din agentie (agentia a incuiat-o bineinteles) la banca probabil, iar apoi s-au intors si numarau amandoi banii inauntru.

| AlexandrulS a răspuns:

Pe loc nu. Se ia legatura cu banca, daca castigai peste 10.000 euro posibil ca banca sa nu fi avut atatia bani in momentul respectiv... dar in maxim 24 de ore cred ca ai fii avut banii in mana! La sucursala in care ai pus tu de obicei este o limita de castig pe care ti-o dau pe loc gen 5000 lei sau 3000 depinde de cat de mare este sucursala respectiva si ce incasari face in fiecare zi. La asa suma sigur mergeai la banca, daca aveai cont ii vira direct in cont daca nu ii dadea `in mana`