| Saphy97 a întrebat:

Acasa am doua pisici (fata si baita) motanul e castrat de mult, dar pisica ne pregatim sa o sterilizam se intmpala ca de la un timp miorlae aiurea...inclusiv noaptea.Are cineva idee dc?

6 răspunsuri:
| DoarOana a răspuns:

Buna Mary97,
Motivul pentru care psica miorlaie este din cauza ca intra in calduri. Nu are nimic dar ea chiar vrea afara la motani si asta e cauza comportamentului ei.
Daca nu o duci in urmatoarele zile sa fie castrata pisica o sa inceapa sa se tavaleasca pe jos. Daca vrei sa scapi cat mai repede de miorlaitul ei atunci poate vrei sa o duci mai repede la veterinar.
Pa, pa

| AddaXD a răspuns:

Si eu am motan. Si al meu a facut asa. Cand ajunge la o varsta am inteles ca vrea pereche si incepe sa miorlaie. Trebuie dusa la veterinar si ii face un fel de tratament sa nu mai aiba nevoie de pereche. Inca ceva, la motani... Daca nu faci asta incep sa elimine un miros neplacut. Asta ca sa stii, deci la mine din motivul asta tot miorlaia si cred ca acesta este motivul si la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că e perioada de împerechere la pisici, şi de aceea. big grin

| Șușșș a răspuns:

Intra in calduri.
Asa ii s`a intamplat si unei colege, pisica mieuna, si uneori devenea agitata.Si dupa ce a inceput sa rastoarne si obiecte, s`a hotarat sa o sterilizeze.
Deci pisica te este perfect normala.

| FurniciCoapte a răspuns:

Miorlaie deoarece a intrat in caldurilaughing.Du-te mai repede cu ea la sterilizat sau cautai un motanwinkingrolling on the floor.E ceva firesc.
Bafta!

| OannA4steaua a răspuns:

Vrea un motanel! (necastrat) happy