Sincera sa fiu ma simt mai bine dupa ce am spus toate astea. Astept parerile voastre care sper sa ma ajute si va rog fara mistouri.
Off off off...ce poveste tristaImi pare tare rau pentru pisicuta ta Kitty si a avut un sfarsit tragic intr-adevar, asa cum sfarsesc multe pisici omorate de caini.Nu stiu ce sa zic,nu trebuie sa te invinovatesti,se vede ca pisica tinea mult la tine si avea incredere in tine, dar se pare ca...off, nu vreau sa te intristez.Insa puteai totusi sa fii mai hotarata si sa nu permiti sa fie dusa la tara.
Ade, si eu am o poveste asemanatoare, doar ca cu un catel cateodata, cand eliberezi pe cineva trebuie sa te gandesti la ce se poate intampla...eu una cred ca nu e vina ta, mie una mi se pare ciudat sa se duca acolo noaptea (la pisica ma refer)
Eu cred ca in inima ei a fost ceva de genu: "Unde esti? Nu ma auzi? Ajuta-ma! Te iubesc..." cel putin asa imi imaginez, dar eu cred ca te a iubit mult pisicutzaa
Nu e deloc vina ta. treci peste asa se intampla in viata. inveti din greseli! ia-ti alta pisicuta si nu te mai gandi la kitty.
bafta!
Nu e deloc vina ta, dar astfel de lucruri se mai intampla, nu te simti vinovata! imi pare sincer rau pentru pisicuta ta:X!
In primul rand nu cred ca ar trebui sa te simti vinovata... in al 2-lea vei trece incetul cu incetul pestea asta. sper ca te-am ajutat :*
Oh.pisicuta ta a fost minunata! Te rog sa nu plangi, pentru ca nu a fost vina ta! Adica, ce puteai face tu ca ea sa nu fie dusa la tara? Nimic! Priveste partea plina a paharului...acum e intr-o lume mai buna. fara caini! Dar uita de pisicuta. doar nu vrei sa-ti faci rau singura!
Te inteleg. nu trebuie sa iti faci griji, nu este vina ta.si eu am avut o pisicuta si pana la urma a trebuit sa o duc la tara. si ea a fost mancata de un caine. dupa cateva luni m-am o bisnuit cu ideea. sper sa te fi ajutat