Pai... dai ceva mai moale si incearca sa-l lasi singur intr-un loc si doar cu mancare si apa.lasa-l asa cateva ore si cand iiii va fi foame va manca(sau cel putin va incerca). ori ...mestecai tu(serios chiar m-a facut curiaosa intrebarea ta si am citit pe net ca asa se va simti ocrotit si isi va crede ca esti mama lui). sau daca nu alta solutie nu ai decat sa-l indopi tu.sincer chiar imi pare rau ca are aceasta problema, dar te felicit ca ai avut grija de el, la-i salvat si chiar te preocupa starea lui de sanatate
Hello pai ce sa faci. ii dai grauntele pe gat.am avut si eu pasari care nu puteau sa manance si asa le-am ajutat pana si-au revenit sau in cazul tau pana creste.cat despre faptul ca pleci la facultate, incearca sa gasesti un prieten sau o ruda care poate sa aiba grija de el succes!
Era sa izbucnesc in ras, cand ai spus ca are o problema.credeam ca ii frica de inaltime. da si asta cu mancatul e destul de mare.ma bucur ca traieste. dar de mancat cred ca o sa manance cat ii trebuie si singur si probabil boabe mai mici. mi-e greu sa cred ca e lenes si, acum vrea si mestecat.adica ...moi tis posmagii?
Dar de ce ii dai boabe? Pune-i malai in fata ca pe acela poate sa il inghita. Boabele sunt prea mari pentru el ii trebuie ceva granulat. Eventual mergi la un veterinar si cere concentrat pentru puii de gaina acela il va ajuta sa creasca si sa prinda putere mai repede.
Ce frumos din partea ta... rautate! Asa cum au spus si cei de sus. bob cu bob, in ciocu-i bleg.
Si eu saptamana trecuta am salvat un porumbel, nici un porumbel nu cred ca stie sa manance singur ameu bea apa singur si de mancat ii deschideam ciocul si ii bagam mancarea in gura
TesTing întreabă: