| WolfYTB a întrebat:

Acum 5 ani(aproape)tatal meu lucra undeva unde erau niste caini de rasa Ciobanesc German de paza.O catea a nascut 6 pui dintre care eu am cumparat un baiat pe care l-am botezat Rocky.Prima data l-am tinut in apartament pentru ca era mic dupa la un vecin care sta peste drum la case apoi la unchiul meu care statea tot la casa.La un moment dat el nu l-a mai putut tinut si cand Rocky a facut 2 ani tata a vorbit cu seful lui sa-l duca acolo iar eu i-as fi dus mancare(bobite Pedegree)deci nu ar fi problema de asta.El accepta.Il duc.L-am vizitat de multe ori dar nu l-am luat acasa pentru ca nu aveam cand si de ce.Normal tata vorbise cu el ca atunci cand vreau sa-l iau sa- iau fara nici o problema.
Ei bine, luni am fost sa vorbesc cu seful lui tata sa ii spun ca il iau pe 12 Februarie pentru ca ieseam in oras cu fetele ca de ziua mea si sa-l iau si pe el ca si eu si ele voiam sa-l vedem.
Atunci m-a socat si imi venea sa ii trag un pumn in mecla.A zis NU.M-am enervat extrem de tare.I-am spus ca eu totusi am cumparat cainele, ii aduc mancare, iti ofera paza si tu nu ma lasi sa-l iau? Tinand cont ca nu am dat deloc putin pe el.Am.dat in jur la 13 milione (1300 lei).
Ce pot face? Chiar vreau sa-l iau! Il iubesc extrem de mult si vreau sa-l am macar de ziua mea cu mine.Ca vreau sa rezolv cat mai repede chestia asta deoarece in saptamana in care este ziua lui sa il iau acasa.
Va rog ajutati-ma!

P.S.Nu stiam la ce categorie sa pun

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Cand cumperi un caine nu il duci la altcineva sa aiba grija de el.Omul ala il adaposteste si este cumva responsabil sa nu i se intample ceva.Trebuia sa iti iei un caine mic sa il tii cu tine si nu mai aveai nici un fel de problema.Cred ca ai face bine sa te obisnuiesti cu gandul ca acel caine nu iti mai apartine indiferent cati bani ai dat pe el

| munteanuionvictor a răspuns:

Nu e normal ce ți se întâmplă. Poate cu timpul o să se răzgândească.

| RobertFlorin1 a răspuns:

Ai putea sa te duci la o politie cu un act sau ceva, cum ca ai cumparat cainele, in cel mai bun caz, daca toata treaba asta a fost la "negru", poate doar sa-si schimbe parerea.Insa,daca l-ai cumparat legal, cu un act sau ceva de genul, te poti duce la politie, cred ca vor rezolva ei neintelegerile.

| WolfYTB explică (pentru RobertFlorin1):

Am act ca l-am cumparat si act de proprietate al cainelui+carnetul lui de sanatate etc.
Cred ca asta o voi face dar ii mau dau o sansa sa se razgandeasca daca nu va veni politia