Minunata initiativa, bravo!
Noi, mai precis sora mea are aici un locusor. Tata a facut ca un fel farfurie mai mare pe care pune firimituri de paine.Mai avem un hranitor care arata ca un fel de cilindru care este prevazut cu gauri si postamente pe care pasarelele se aseaza. Punem seminte si le agatam.
Aici de cativa ani au aparau si rate pe care lumea le hraneste de pe pod cu paine, le-am dat si eu.
In parc sunt porumbei, cand nu uit iau arpacas, le place la nebunie, sunt destui care ii hranesc.
Ca sa nu mai spun de veverite.Parcul e plin de casute, as crede ca fiecare veveverita are garsoniera ei, ba mai au loc si pasarele, dar trebuie sa aiba,, pile'' la Mariana, veverita.
Dar am auzit si inteles ca sunt destui,, dastepti '' care arunca guma de mestecat pe jos.Pasarele o confunda cu o bucata de paine si pot muri din cauza asta!
Am si eu ceva asemanator, problema sunt pisicile. Felicitari pentru initiativa!
Și pe ei ar trebui să-i ajutăm, și pe toate celelalte animale.
Inițial mă speriasem că sublime89 a luat-o razna, dar m-am liniștit, când am mai aruncat o privire la nickname. Tu, oricine ai fi, ai voie, relevanța ta e nulă.
E initiativa ta si o respect, chiar daca zeci de oameni din tara asta vor muri inghetati si de foame in timp ce tineri ca tine isi folosesc energia sa construiasca adaposturi pentru pasari si veverite. Pana la urma noi decidem ce e prioritar in societatea in care traim. Inca odata, respect!
Multumesc de fundita!
Am vazut postarea si mi-am adus aminte de doua intamplari amuzante.
Veneam cu copilasul vecinei dela sanius iarna trecuta.Pe pod un domn dadea paine la ratuste.Ne-am oprit si noi, domul i-a dat copilului o bucata sa ii dea si el.A rupt cum a putut, l-am ajutat si eu.A ramas o bucatica mica cat sa bage o data in gura, a mancat-o, cred ca ii era foame.
Cand mergem in parc luam nuci pentru veverite.Mi -a zis intr-o zi sa sparg nucile ca veveritelor asa le plac.Doar ca sa le manance el!
Mi-am adus aminte o chestie amuzanta legata de ciori.
O cioara gasise o bucata de paine. Probabil era uscata pentru ca a luat-o in cioc, a zburat cativa metri mai incolo unde era o balta.A bagat painea acolo si mancat!
Wow, incredibil! Încă o confirmare că sunt super istețe.
Iar eu de azi mai am trei colege de cameră noi.
Am adus acasă 3 hamsteri mici și drăgălași, puiuți, care sunt super entuziasmați acum că au descoperit pentru prima dată nisipul, rotițe, căsuțe, apă, căldură (erau ținuți în niște condiții jalnice). Așa mă bucur pentru ei!
Hamsteri colege de camera? Si cica eu sunt ala bolnav mintal.
Mai trimite-mi si mie niste zapada ca la Buzau nu a nins deloc, si daca a nins, s-a topit in cateva ore... Frumoasa idee, si mie imi place sa fac proiecte DIY dark pentru unele proiecte cum e asta nu am materiale, poate doar carton.