| sufletelmicutz a întrebat:

Acum cam 3 luni mi-a murit perusita, un perus lutino, si acum cam 3 saptamani mi -am luat altul identic cu ea, doar ca e baiat. Am crezut ca asa voi uita, dar e si mai rau, mereu cand il vad/aud cantand imi zboara gandul fara sa vreau la fata. De cand l-am luat mai rau ma simt, aveti vreo idee ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LovelyGirl2001 a răspuns:

Obisnuieste-te cu ideea ca e baiat si accepta-l asa cum e...intre stapan si animal exista intodeauna o legatura speciala, aaa ca poti forma si tu acea legatura cu elwinking

4 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

Ce varsta avea decedatul?

| sufletelmicutz explică (pentru Doctorfishadi):

3 ani

| Doctorfishadi a răspuns (pentru sufletelmicutz):

Este media lor de viata in captivitate, desi pot depasi 10 ani in libertate. Daca vrei sa traiasca foarte mult, are nevoie de foarte mult spatiu, si sa fie aproape permant liber prin casa.Cunosc o persoana care avea un perus de 13 ani happy! Si eu am 4. Unul a plecat de acasa intr-o zi,in cele din urma a gasit drumul spre casa,desi nu era cine stie ce varietate de perus, daca il pierdeam puteam sa iau si jako si tot nu ma incalzea cu nimic, sunt foarte afectuosi cu stapanul, eu ii consider papagali valorosi, chiar daca se vand la colt de strada si cu 30 lei.

| ridhimagupta a răspuns:

Parerea mea este ca trebuia sa mai astepti pana iti luai altul