Uite-te pe YT la tipi care îşi bulesc mufa. Nu ai cum să nu râzi. Şi ştiu perfect cum te simţi
Incearca sa iesi cu prietenii. Nu o iau la misto, stiu cum este sa te atasezi de un animalut si sa il iubesti. Imi pare rau pentru tine! Nu sta in casa! Iesi afara!
Tin perusi de cand aveam 10 ani, deci stiu cum te simti. De fiecare data cand se mi se intampla ma gandeam ca puteam face ceva mai mult pentru ei.
Iesi afara, ia putin aer curat, vorbeste cu cineva, descarca-te, citeste ceva daca ai rabdare, uitate la ceva amuzant. Nu-ti spun ca o sa iti treaca, dar cu timpul o sa fie mai usor
Crede-ma nu cred ca iti va trece foarte repede. Si mie mi-a murit broasca testoasa acum trei luni si imi vine sa plang cand imi aduc aminte de ea. Incearca sa te iei cu altele pentru ca daca vei continua sa plangi nu iti faci bine.
Deci si eu am patit la fel cu veveritele, dar nu am plans doar ca ma simteam ciudat Eu mi-am pus castile pe cap si am dat muzica la maxim, nu mint asa am facut nu ai cum sa mai gandesti de la galagia aia
Citeste o ca carte uita-te la un film. Vorbeste cu cineva. Uita-te la o comedie, joaca-te cu ceva sau ia-ti un nou animal
Incearca sa te uiti la un film, sa iesi afara cu prieteni la un suc, sa te joci ceva pe calculator etc.Succes si iti pun si eu o intrebare: Cati ani are papagalul?
Nu o sa poti uita de el timp de o saptamana,doua fara sa te gandesti continuu la el,mie asa mi s-a intamplat cand mi-a murit porcusorul de guinea(sau cum s-o scrie )
Incearca sa faci lucruri ce te fac sa te simti bine(mandra,fericita,etc)
Eu unul ma uit la chestii amuzante ca sa fiu mai fericit(cand mi se intampla ceva trist)gen mr been,garchea, alte filme amuzante, etc.
Iesi cu cei mai buni prieteni ai tai la o cafea, un suc, ceva.Asta e tot ce pot spune.Succes.
Buna. Intrebarea ta mi-a atras atentia, fiindca stiu ce inseamna sa pierzi cu prieten. Nu poti face nimic, nu-l mai poti aduce inapoi. Toti, oameni si animale suntem pe aici doar o vreme. Plansul si starea ta de rau nu il ajuta cu nimic bun. Acum trebuie sa intelegem ca si Hristos a lacrimat la moartea unui prieten, Lazar, dar el era un Dumnezeu... In astfel de momente doar credinta ne ajuta, speranta ca Dumnezeu stie ce face si absolut nimic pe lumea asta nu este intamplator, dar nimic. Viata trebuie sa mearga inainte, pentru ca la sfarsit trebuie sa fim cu adevarat invingatori, o lupta-i toata viata. Ea este facuta din alb si negru, noapte - zi. Si papagalul meu a murit, este ingropat sub fereastra mea, dar la scurt timp mi-am luat o pisica pe care o iubesc enorm si este foooarte blânda. Asta nu inseamna ca l-am uitat pe Riki. Am un mesaj pentru. el si pentru. altii care au parasit temporar aceasta lume si pe care eu i-am iubit foarte mult: RAMÂNEM IMPREUNA!
Te inteleg incearca sa discuti cu cineva sa citesti ceva sa desenezi ceva sa iesi cu prieteni la o plimbare sa cinti sa afci ceea ce iti place si sa iti procuri alt animal