Daca tu cunosti fata care il are il poti vizita. Oricum ai facut o fapta buna, l-ai ajutat cum ai putut mai bine. Sa nu iti para rau. Acum cateva zile am vazut pe strada mea un catelus cu un picior rupt. I-am dat mancare si apa si am avut grija de el. Pana la urma au venit stapanii si l-au luat. Mi-e mila de aceste animale. Cand te gandesti ca unii fac un sport din lupta intre caini. Este inuman.
Exact in aceeasi situatie suntem si noi.Am salvat o catelusa (cred ca avea cam 4-5 zile )de la groapa de gunoi. Fara exagerare este cel mai frumos catel pe care l-am vazut(un pui de coker)!(noi, familia, ingrijim 5 caini in doua locatii). L-am donat unei familii si este foarte iubit (asta ma consoleaza ). Sper ca si al tau sa fi avut noroc cu acea fetita!
Gandeste ca totusi datorita tie a scapat cu viata ca l ai salvat de la moarte.Gandeste ca ai fost ca o mama iar el a fost puiul tau care m ai apoi a trebuit sa plece(,, sa si ia zborul"). poate intr o buna zi il vei mai revedea.
Incearca sa te intalnesti cu acea fata care a luat catelusul pentru a vedea cum se dezvolta si cred ca ar fi cel intelept sa stai de vorba si cu bunicii pe aceasta tema, pentru a afla ce temeri aveau ei de nu acepta sa adopti un caine maidanez.
Felicitari pentru aceasta fapta buna care ai facut-o luand catelusul acela.Multi oameni sunt impasibil si nu fac nimic pentru a ajuta animalele de pe strazi. Daca cunosti fata care l-a luat poti vorbi cu ea sa ii spui de ce nu l-ai putut tine si sa o rogi sa te lase sa-l vizitezi pentru ca tii la el.Asa a-ti putea sa-l cresteti impreuna, sa fiti doua mamici pentru el.
Daca nu o cunosti pe acea fata consoleaza-te cu faptul ca l-ai salvat de la moarte, cu toti intelegem ca nu ai putut face mai mult pentru el.Important ca el e acum in grija cuiva. Te pup:*
Deniissel întreabă: