| Belluţa a întrebat:

Acum o să vă zic părerea mea.Subiectul:eutanasierea câinilor vagabonzi.
Deci, să începem. Câinii sunt nişte fiinţe oribile, barem dacă tot par aşa de " nevinovaţi " de ce nu stau la locul lor şi să nu mai sfâşie lumea?
Un câine a sfâşiat un om acum doi ani (când aveam 10 anişori ) chiar în faţa mea. crying
Îi urăsc de mică şi mie frică de ei tot de mică. straight face
Ştiu că o să spuneţi că sunt doar nişte fiinţe nevinovate şi că n-avem dreptul să-i omorâm. Dar, oameni buni, ei au dreptul să ne bage în spitale? Nu au.Nu poţi să mergi pe stradă că te sfâşie sau muşcă un câine, mai ales o femelă cu pui nou născuţi.
Concluzia mea:Vai, ce nevinovaţi sunt săracii! Sunt atât de nevinovaţi încât plesnesc de nevinovăţie. straight face Barem puteau sta şi ei la loc dacă tot cer să trăiască. Nu ştiu când aud pe unii dintre voi cu " aş lua toţi câinii acasă " îmi vine să...(nu vă mai spun reacţia ).
De aceea recomand şi sper să aibă loc eutanasierea câinilor vagabonzi.Trebuie să plătească pentru toate vieţile pe care le-au luat. Voi nu vă gândiţi la victime. crying
V-am spus tot ce simt. Sper să fiţi de acord cu mine.Deci,unteţi de acord cu mine? crying crying crying

33 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Sunt vinovati cainii?
Sunt vinovati cei care ii lasa pe strada!
Ei pentru ca nu au ce sa manance ataca, nu merita sa gandesti asa, au si el suflet si.eu nu gandesc asa, nu merita sa moara aceste fiinte atat de scumpe!

| Mariaღ a răspuns:

Esti atat de jalnica... daca le oferi necesarul cainii nu isi parasesc casele asa ca tot din cauza oamenilor ajung unde ajung. Si ce preferi sa ai o tara plina de tigani care sa fure non stop; preferi sa isi ia guvernul banii pe acele animale moarte si tie tot alocatie de 42 lei sa iti dea? Asa ca mai bine taci si vezi-ti de alta treaba ca nu cainii sunt proprietatea numarul unu in tara aceasta.

| elenyss a răspuns:

Ce copila ignoranta! Deja imi e mila de ce-o sa ajungi in viitor.

| iFollowRivers a răspuns:

Eu nu sunt de acord...sunt si ele suflete, si nu sar la oameni fara motiv.cum adica sa plateasca? ai impresia ca au un creier atat de complex? sunt niste fiinte si nu are nimeni dreptul sa le ia viata,,, ar trebui facuta doar sterilizarea, si sa ii duca la adaposturi nu sa ii omoare...huuuuuuuu!

| Bondarel99 a răspuns:

Pe mine m-a muscat un caine vagabond...dar,chiar si asa, nu ii condamn, ei nu gandesc.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Acum o sa va zic parerea mea : eutanasierea ta si a trollilor ca tine straight face

| CastraveteMurat a răspuns:

Vai, da ce m-ai lovit la corazon.
Caini plesnesc de nevinovatie iar tu plesnesti de prostie! Acum, pentru ca vreau sa iti vad "reactia aia periculoasa", as lua toti caini acasa love struck!
Sunt total de acord cu @NuDauFunda cati oameni au fost omorati de caini? Si cati caini au fost omorati de oameni?
Caini nu sunt ca oameni, ei isi apara teritoriul. Cand eram mai mica si mie imi era frica de caini dar pentru ce? Pentru ca latrau la mine? Am fost si muscata de unul si tot ii iubesc.
Concluzia : Tu esti cea mai groaznica fiinta! Cum poti sa gandesti in felul asta? Sau poate nu esti tu de vina, o fi neuronul ala singuratic din capsorul tau care a clocit o "idee" : " I-a sa pun o intrebare absolut stupida pe TPU in care sa ma laud ca un caine a sfasiat un om in fata mea si sa imi expun parerea, mai stupida decat intrebarea, despre caini sa le vad reactia astora."
Ca sa te emotionez si eu pe tine : crying crying.

| CastorR a răspuns:

Omule esti pro.st?
Cainii ataca doar cand sunt amenintati idiotule.
Animalele (printre care te afli si tu ) nu sunt persoane, nu au mintea ca a noastra, nu stiu ce e ala drept.
Inteles?

Ma doare undeva de victime, daca esti pros.t si te duci la caini salbatici flamanzi... logic ca o sa te pape.

| NuDauFunda a răspuns:

Mai fata. In primul rand cainii sunt fiinte mult mai intelegatoare decat noi. Cati oameni au murit sfasiati de caini anul asta in Romania? 5? Cati oameni au fost ucisi de alti oameni in 2011? Sute si mii? Cati caini au murit din cauza oamenilor? Mult mai multi, iti garantez.
Sigur, exista si caini agresivi. Unele specii sunt agresive prin natura lor, unii caini au temperament mai agresiv, altii au rabufniri din cauza problemelor. Dar cati sunt asa? Foarte putini.
Maidanezii nu sunt agresivi in cea mai mare parte a lor. Iar cei care sunt nu vor face altceva decat sa latre zgomotos. Un singur caine din mii de caini vagabonti va musca un om. In schimb cred ca cel putin un sfert dintre oameni ar omori un caine fara nonsalanta.

Tu vorbesti despre caini de parca ar avea constiinta si pot judeca si diferentia binele de rau. Nu au, noi suntem singurii care avem ratiune...si totusi uite ca nu o folosim cum trebuie. Problema ta e ca ti-e frica de ei, cainii isi dau seama de asta si de-asta prind curaj. Daca spui ca-i urasti, atunci cu siguranta ii si provoci. Si atunci e normal sa ia atitudine, dar tot ar fi foarte putini cei care ar incerca sa te muste.

Cand o sa mai cresti o sa-ti dai seama, acum probabil n-ai nici buletin.

| Trinitas a răspuns:

Din cate ai scris, trag concluzia ca singura care merita eutanasiata esti tu.

| ScheißeBeMine a răspuns:

Se vede ca practic nu ai deloc minte...1 fan bieber si 2 cum poti sa urasti CAINII?!?! pfoai cum poa' sa existe astfel de oameni

| anonim_4396 a răspuns (pentru DonyHD):

Cât urăsc pisicile, şi la videoul ăla am început să plâng. Eu nu aş lăsa eutanasierea câinilor sau a altor animale.
Eu aş propune eutanasierea OAMENILOR ca cei din video-ul tău.
Cum sar simţi aia, dacă cineva ar călcao pe cap şi ar chinuio în halul ăla?
Suntem un popor de tot ra#atu.

| username0 a răspuns:

Eu as vrea ca sa le faca un adapost si sa nu mai fie pe strazi.

| Alecsyyya a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu tine, deoarece cainii sunt niste fiinte minunate. De ce vreti sa scapati de ei? Gandeste-te ca ei nu au fost educati cum suntem noi. Nu au avut dreptul de a sti ce e bine mereu in viata. Nu numai cainii omoara oameni (o fac pentru a se apara, de multe ori), dar si oamenii se omoara intre ei. Acesta este modelul pe care il dam noi? Daca nici noi nu facem numai bine (si suntem educati) de ce aveti atatea pretentii de la cainii de pe strada (care nu au primit o educatie)? Gandeste-te ca si unii caini au salvat vieti (cei care au fost dresati pentru asta). De ce nu putem cumintii cainii, sa ii ducem la un adapost, sa avem mila de ei? Daca ar fi fost dresati, nu ar fi facut rau. Deci, in concluzie, cine este de vine? Ei nu se pot cumintii singuri, fara ajutorul nostru, daca am fi avut grija de ei, totul s-ar fi schimbat. In concluzie, cainii sunt minunati!

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru Alecsyyya):

Ai dreptate,cum sa moara fiintele astea, adica sa se gandeasca putin, sa se puna in locul lor sa moara chinuita straight face.

| PewDyePye a răspuns:

Imi pare rau dar animalele nu au mintea ca a noastra.Ei actioneaza in asa fel deoarece cred ca sunt atacati sau isi apara teritoriul. Daca ar exista adaposturi mai mare am poate sa-i tinem acolo

| har a răspuns:

Ai dreptate in privinta ca si caini iau vieti,dar de ce? asta nu te intrebi? Din cauza ca foarte multi oameni ii lovesc,ii bat,ii omoara,si de ce sa ii eutanasieze? pentru ca un caine ce l-ai vazut tu a fost un monstru? asta nu inseamna ca toti caini de pe strazi sunt rai, si pe mine m-a alergat un caine, si nu era de pe strazi.Nu inteleg de ce sa ii omoare, nu vad rostul deloc doar sa aiba ei miliarde de suflete de animale moarte pe constiinta, in viata mea nu as face asa ceva sad

| har a răspuns:

Dar e posibil si sa nu fi vazut tot, daca acel om a dat in caine? el nu facea decat sa se apere.Sau ia gandeste-te la acei caini antrenati speciali pentru a prinde infractorii, asa e, mai bine sa ii omoare pe toti de pe strazi si ei sa tot mai vina si tot sa ii omoare nu? asa dispar caini din Romania si sa vezi cati infractori ca asa ii vor gasi mai greu

| har a răspuns:

Si ia uite aici http://youtu.be/P_pcUpwlXKM nu-i asa? un adevarat ucigas :))

| Doηηa a răspuns:

Păstrează-ţi părerea pentu tine.
Sunt niște fiinţe care au și ele dreptul la viaţă la fel ca și tine.
Vezi-ţi de viaţa ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îmi pasă.
Să sfâşie 100000000.
Câinii au drepturi!
Huoooo biberoanco, mori pe rug!

| Ovidiutz a răspuns:

Esti o panarama de la 10 ani!

| nebunu1993 a răspuns:

Nu sunt de acord cu tine! Cainele e un animal, nu gandeste daca se simte atacat, ataca si el! De ce sa ii omoram? Nu mai bine sa ii reabiliteze si sa fie adoptati? sau e mai unsor sa le pui pistolul la cap si am scapat de o problema, pana in ziua de azi nici un caine nu mi-a facut nimic dar normal daca te vede ca esti "c@c@t pe tine si te vede ca o presa unsoara sare la tine parerea mea. infine fiecare cum gandeste happy

| nebunu1993 a răspuns (pentru nebunu1993):

Ca caini astia vagabonti o sa ajungem si noi intr-o buna zii cu guvernul care ne conduce, o sa ajungem sa ne batem de la o felie de paine, cam asa e si intre caini happy, fiecare lupta pentru el insusi happy

| AlexGabrielASC a răspuns:

Pe o parte ai dreptate dar pe cealalta parte... sunt si ele fiinte ca noi si noi oamenii ranim pe altii sunt si criminal ca oameni trebuie omorati criminaii, nu, ei sunt inchisi asa ar ttrebui sa facem si cu cainii dar doar cu cei aatakatori nu toti sunt de vina... da-mi te rog FUNDA

| SomebodyNamedAnna a răspuns:

Hey there. Am FIX aceeasi problema ca tine. Si mie imi este foarte frica de caini...Acum nu stiu ce sa zic. Lumea va rade de noi ca avem aceasta fobie. Dar sa zica ce vor. Sa se gandeasca ca si lor le este frica de ceva in viata. Oricum, eutanasierea este o solutie, dar daca tin atat de mult la cainii lor vagabonzi sa ii duca intr'un centru sau ceva de genul.

| Casutanta a răspuns:

Copilule (Copilo). Tu de gandesti ca vai doamne a sfasiat un om infata ta dar mi se pare ceva nu prea ciudat fiindca nu cred ca te durea cu ceva sau te afectat pshic sti de ce fiindca tu ii iubesti pe Justin bieber e ceva ciudat el spune ca multe vorbe se indreapta asupra lui dar mai mult canta ca sa-si faca iubite si alte chesti fiindca el pur si simplu el nu se gandeste ca uni iubesc intr-un mod diferit si cu caini ei sunt niste fiinte dragute aveam un caine Bella care a calcato masina ia incerca sa ma muste dar stiam ca nu o sami faci niciun rau si cand ma musca nusi infingea colti in mine si cei vagabonzi sunt cei care merita un dresosr si un adapost

| pPrintesaAdDeEcCiocolataA a răspuns:

TU ce-ti imaginezi? crezi ca animalele astea omoara oamnenii fiindca asa vor ei? Eu nu cred ca atunzi cand tu aveai 10 anisori un catel s-a apropiat de un om si fara sa-i faca nimic omu catelul l-a ucis si serios peate aceasta poveste nici nu e adevarata de unde avem ni garantia ca zici adevarul? SI NU TOTI cateii au omorat/muscat oameni asa ca Concluzie:esti nebuna

| Biibixx a răspuns:

Nuwinking. daca nu le faci nimic nici ei la randul lor nu vor face! `

| Sisu a răspuns:

Da ai dreptate caini sunt chiar niste fiinte jalnice dar totusi cand trece unul pe langa tine incearca sa nu ii arati frica.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sisu):

Jalnică e mă¤ta.

| Madalynellu a răspuns:

Stii ce esti tu? Esti un prost care sia pierdut mintea si nu stie ce zice.Ma doare in c*r de parerea ta si mai ales de amintirile tale.Cainii sunt cele mai bune fiinte pe pamant dar tu esti numai o javra care a fost inventata de dumnezeu din greseala.Iar acum si lui ii pare rau de greseala asta

Întrebări similare