| Belluţa a întrebat:

Acum o să vă zic părerea mea.Subiectul:eutanasierea câinilor vagabonzi.
Deci, să începem. Câinii sunt nişte fiinţe oribile, barem dacă tot par aşa de " nevinovaţi " de ce nu stau la locul lor şi să nu mai sfâşie lumea?
Un câine a sfâşiat un om acum doi ani (când aveam 10 anişori ) chiar în faţa mea. crying
Îi urăsc de mică şi mie frică de ei tot de mică. straight face
Ştiu că o să spuneţi că sunt doar nişte fiinţe nevinovate şi că n-avem dreptul să-i omorâm. Dar, oameni buni, ei au dreptul să ne bage în spitale? Nu au.Nu poţi să mergi pe stradă că te sfâşie sau muşcă un câine, mai ales o femelă cu pui nou născuţi.
Concluzia mea:Vai, ce nevinovaţi sunt săracii! Sunt atât de nevinovaţi încât plesnesc de nevinovăţie. straight face Barem puteau sta şi ei la loc dacă tot cer să trăiască. Nu ştiu când aud pe unii dintre voi cu " aş lua toţi câinii acasă " îmi vine să...(nu vă mai spun reacţia ).
De aceea recomand şi sper să aibă loc eutanasierea câinilor vagabonzi.Trebuie să plătească pentru toate vieţile pe care le-au luat. Voi nu vă gândiţi la victime. crying
V-am spus tot ce simt. Sper să fiţi de acord cu mine.Deci,unteţi de acord cu mine? crying crying crying

33 răspunsuri:
| har a răspuns:

Dar e posibil si sa nu fi vazut tot, daca acel om a dat in caine? el nu facea decat sa se apere.Sau ia gandeste-te la acei caini antrenati speciali pentru a prinde infractorii, asa e, mai bine sa ii omoare pe toti de pe strazi si ei sa tot mai vina si tot sa ii omoare nu? asa dispar caini din Romania si sa vezi cati infractori ca asa ii vor gasi mai greu

| har a răspuns:

Si ia uite aici http://youtu.be/P_pcUpwlXKM nu-i asa? un adevarat ucigas :))

| Ovidiutz a răspuns:

Esti o panarama de la 10 ani!

Întrebări similare