| Bellutza98 a întrebat:

Acum un sfert de ora am venit din oras.Eu stau la bloc, la etajul 4 asa ca urc scari.Cand urcam scarile,am zarit o pasare ciudata, iar apoi privind-o mai bine mi-am dat seama ca este bufnita.E destul de mica, cred ca e pui.Nu stiu cum a ajuns la mine-n bloc si acum sta acolo.La mine-n bloc nu este chiar asa de intunecos, chiar mai mult luminos si cred ca incearca sa se fereasca de lumina si zapucul de afara(scuzati cuvantul taranesc) si nu stiu ce sa fac.Cred ca va zbura din bloc la noapte,cand este racoare si intuneric, dar pana atunci mai este...Ce sa fac? Mi-e mila de ea! sadPoate sa moara? sadAs vrea sa o iau la mine, dar e imposibil e animal nocturn si salbatic.Va rog, n-am vazut in viata mea o bufnita in realitate. sad

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orce ce ai face nu te atinge de ea!
este foarte agresiva cu oamenii doar e un animal salbatic

Mananca in general tot felul de insecte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa intrebi un parinte sa vada daca chiar e bufnita daca e ai putea sa o feresti de soare si inauntru pune-i niste furnici sau ce insecte mici gasesti dar in general mama lui/ei o/il hraneste daca mama lui/ei nu o/il gaseste si el/ea nu mananca ar putea sa moara dar daca o tii la tine in apartament intr-un loc intunecos cu niste mancare intr-o cusca sau undeva de unde nu iese are sanse sa traiasca dar efectiv uitete prin jurul blocului poate o vezi pe mama.

| papyterier a răspuns:

Pai verifica daca chiar e bufnita (cauta pe net o poza cu o bufnita si compara)si sa nu te atingi de ea pune langa ea putina carne sau paine(nu stiu exact ce mananca bufnitele)si vezi ce face. sper ca ti-am fost de ajutor.