Nu, pentru că la ţară, dacă ai căsuţa din chirpici, îţi intră şobolăneii în cămară şi îţi mănâncă făiunţa şi ocazional şi cârnăciorii ăia buni, suspendaţi de tavan; dacă ai un şobolănel lângă tine, aproape de cămăruţă, nu numai că se va delecta pe ascuns cu tot ce ai tu pe acolo, dar poate va intra şi în familie cu ceilalţi şobolănei din cămăruţă, neştiind dacă va mai veni de acolo sau va decide să rămână cu rudele, totodată, lângă făinuţa ta, slăninuţa, cârnăciorii şi restul delicateselor ce sunt păstrate acolo.
Am auzit ca sunt isteti dar mie nu mi-ar place, in primul rand miros foarte urat, in al doilea rand riscul sa te trezesti cu gauri prin mobila e mare. Exista alternative mai bune decat sobolanii.Am avut anul trecut un hamster si nu l-am suportat in casa decat fix 3 zile cu geamul deschis apoi i-am mutat cusca in magazie ca nu am suportat mirosul desii ii curatam mizeria de doua ori pe zi.Cand a venit frigul a murit
Documentează-te! Șobolani domestici sunt animale curate, iar dacă le faci curățenie corespunzător nu miroase deloc urât de la ei! Dacă îl ții în cușcă n-ai cum să te trezești cu găuri prin mobilă.
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: