| Rosetta a întrebat:

Ai dori sa te abonezi pe blogul unui designer foarte bun in devenire? viziteaza http://adore-to-design.blogspot.com/

2 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

@DauDeProstiPestTotPeTPU Multam de raspuns. Nici nu stiu de unde sa ti-l iau happy

Vezi tu... astea nu se discuta doar se apreciaza de persoane in parte! ca si gusturile!

Ce tie nu iti place, la altu poate place!

Daca esti PROFESIONIST! da-mi niste sfaturi prietenesti nu arunca cu pietre!

"Inainte sa incepi sa iti faci reclama invata editarea si lucreaza mai cu atentie." - am invatat destul.

Designu are multe varietati. Poate nu stiai.

Discutam in mesaje daca mai ai ceva de adaugat, nu umple aici cu arogasme!

Salutare

| Troll a răspuns:

I fail to see the design.

Doar cateva poze reusite luate de poe net si aplicate niste efecte simple.

Lucru nu este foarte ingrijit.

Ai mult mai multa grija la detalii grija la detalii

Sa nu zici ca nu dau exemple

La "Opel Astra (edit)" tu ai vazut ce aiurea ai pus "botul/rarurile" pentru ca sunt strambe la fel si cu masca din cewalalta masina care ai lipito la nimereala peste asta.

Inainte sa incepi sa iti faci reclama invata editarea si lucreaza mai cu atentie.

Nu te avanta in 100000000000000000 de domenii de design/editat pentru ca inca nu poti. Daca vrei Sa faci afise ratate te axezi pe aia, daca vrei virtual tunning faci aia. Nu incerca s le faci pe toate, asta in conditia in care chiar vrei sa progresezi si sa devii mai bun.

"Photo edit 01" - ratez eu probabil sa vad unde ai facut editarea la poza (ca ai pus niste crengi vectoriale palmate de pe net NU inseamna editare). Adica pielea nu este curata, la esarfa ai supra expus din contrast si ai ars albul si diferenta de culoare la piele intre fata/gat/maine este prea mare (daca vrei iti zic niste tutoriale care te invata ce vrei tu sa faci, imi dai un PM si iti dau numele la ce sa iti scoti de pe net)

Mai mult nu am chef sa scriu ca oricum nu iti convine ce citesti.

Pune mana si invata

Spor