| Raeste a întrebat:

Ai o pisica?
Sau un caine?
Spune-mi o poveste palpitanta din viata ei/lui.
Dau funda pentru cea mai induiesatoare poveste.
P.s. Eu prima...
Am 'avut' o pisica pe nume 'Sonia' acum are 1 an jumate era toata alba.Era o seara intunecata iar ea se plimba singura pe strada parea pierduta fara stapan era infometata, asa ca am luat-o acasa, dar a doua zi a disparut si am vazut-o undeva mai departe cu 2 copii unu avea un pistol cu bile si ia tras in urechi de atunci a ramas surda, dar tot am luat-o acasa.
Dupa vreo 3 saptami se plimba pe afara si un caine a luat-o de gat si a inceput sa o scuture iar niste prietene de ale mele au dat in el cu pietre sa-l fugareasca apoi mau chemat pe mine,eu nu stiam ce se intampla dar dupa ce am vazut pe jos murdara toata nici nu-mi puteam imagina ce s-a intamplat cu ea am crezut ca 'moare' tati a spus s-o duc de aici ca n-are nici o sansa sa scape si sa moara mai incolo, am dus-o dar n-am putut sta departe de ea, mai spre seara am dus-o intr-un loc sigur.
Ziua urmatoare dupa ce am venit de la scoala m-am dus s-o caut dar n-am gasit-o eram tare suparata in gandul meu ziceam 'ce tare ar fi sa fie acasa' dupa ce am ajuns am vazut-o in curte mergea cam greu dar mam bucurat enorm sa o vad teafara dupa vreo 3-4 zile si-a revenit.
Dar din pacate dupa vreo 5 luni cineva mi-a furat-o si pana astazi nu mai stiu nimic de ea. SFARSIT.

Răspuns Câştigător
| MrBlue a răspuns:

Veneam de la scoala cu un coleg, am trecut podul iar la marginea drumului erau 5 catei abandonati.Le-am dat de mancare (cornul de la scoala).Am plecat acasa iar dupa o vreme ma gandeam ca trebuie sa ii ajut. Afara era rece "luna septembrie" cand am mers din nou acolo copii aruncau cateii in rau de pe pod. Apa era mica, aproximativ pana la genunchi. Unul, l-au aruncat, iar pe ceilalti ii loveau cu picioarele crying. Am scos catelul afara din apa si l-am dus acasa. L-am uscat, l-am mangaiat si l-am dus la caldura. Cateii ramasi au fost adoptati. Unul din ei este la vecina mea iar alti doi au fost adoptati de alte persoane cu inima mare.O catelusa ramase.A doua zi cand am mers la scoala am gasit-o moarta, lovita, calcata. Copii din ziua de azi nu au inima crying am fost socat cand am vazut bietul animal. Catelusa adoptata de mine se numeste "Lola" are 6 luni si cu toate ca imi doream un ciobanesc german pe care era sa il iau cu o zi dupa ce am adoptat catelusa.
Daca protectia animalelor ar fi mai stricta in Romania pe toti oamenii fara inima ce arunca bietele animale ar avea de platit mii de amenzi! Lola este o catelusa minunata si abia astept sa nasca catelasi. Nu este de rasa dar e tot un caine! Multi oameni isi doresc doar caini de rase, nu conteaza ca nu e de rasa si conteaza ca te iubeste si asta e cel mai important. Puneti-va toti in situatia cainilor maidanezi. Sunt ca niste oameni saraci care isi cer drepturile la o viata mai buna. Cine a vazut caine de rasa abandonat? Nimeni! si numai maidanezi! Cainii de rase au un camin, au o persoana draga, au mancare, dar cei maidanezi nu au decat gandul de a spera la o viata mai buna. Ajutati acesti caini, oferiti-le o viata mai buna, pentru ca nici omul nu e de rasa atii sunt negri, albi, roscati, bruneti, saraci, bogati dar cu toate acestea suntem oameni si nu trebuie sa nimicim bietele animale abandonate. Trebuie sa le oferim un camin si o viata mai buna! FUNDA?

2 răspunsuri:
| Ramona000 a răspuns:

Deci am avut un catelus l-am gasit ingropat in pamant cam la 30 cm plangea ff tare am gasit-o intr-o punga cu fratiori sai dar iei erau mancati de viermicrying am luat catelusa acasuta la mine si cand am fost inapoi la tara de unde am gasit-o s-a dus in locul in care am gasit-o aproape de padure si o vede-am cu sapa cred ca vroia sa-i gaseasca pe fratiorii sai crying dupa ce a vazut ca nu-i nimic a inceput sa planga eu am ingropat inapoi caini ca erau morti le-am acut o cruce cu florii acum catelusa care am gasit-o se numeste lucky dar cred ca inca se mai gandeste la trecuthappy

| moneantonella a răspuns:

Eu o sa iti spun cum i-am facut pe parinti sa ma lase sa am un catel.nu am crezut niciodata ca ma vor lasa dar...intr-o seara un bmw a trecut pe langa casa mea avand viteza de 100/h acesta a lovit o catelusa micuta frumusica de culoarea maronie si i-a rupt piciorasul ei firav tatal meu a observat-o a luat-o si a ingrijit-o in secret si mi-a daruit-o exact de ziua mea 31mai atunci mi-am dat seama ca tatal meu e un erou atat pentru catelusa cat si pentru mine. sper ca tia placutFunda daca da?