Am un motan, din pacate pentru tine.eu zic ca motanii sunt mai buni ca pisiciile. jucausi, la obiect si ffffoarte alintati. pisiciile, ciclu, calduri,... o multime de bani la veterninar... dar pentru ca eu iubesc animalele, iubesc si pisiciile, sa nu crezi ca am spus ce am spus cu rautate, doar ca un motan este mai usor de ingrijit, insa pisicutele sunt mai rafinate si mai harnice, si de fapt nu conteaza asa mult. stiu ca la pisici le vine in jur de 1 an si ceva si ca apoi le poti imperechea cand vrei
Da, eu am o "maidaneza", era sa dea sor-mea cu masina peste ea cand avea cred vreo 2-3 saptamani, "a adoptat-o" si acum are cam un an si vreo 3-4 luni si este castrata de vreo 7 luni, deci a fost castrata pe la 7-8 luni si nu prea am avut probleme cu ea, sa intre in calduri.
E super naspa sa castrezi o pisica, cel putin o saptmana nu bea nici apa, sta mereu, si cand isi revine nu mai este asa plina de viata cum era inainte, nu mai este jucausa
Eu nu am simameza sau birmaneza dar stiu ca cind i se incepe ciclul la 1 an si de cind se incepe ciclul poti sa o imperechezi.
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: