Bună.
Eu am o cățelusă, are 2 ani, rasa ei este Pekhinez Imperial, are blana blondă si pufoasă și nu ii cade părul așa de des.
O iubesc mult, face parte din familia mea!
A născut 2 pui, la prima naștere, cum am auzit eu ( primii cățeluși se aruncă ), deși, mie mi-a fost milă.
Unul din ei a murit după naștere iar celălalt l-am pastrat.
E fetiță, o cheama Bety.
Le iubesc pe amân2.
Tu ai animaluț?
Am o pisica, e maidaneza dar... e foarte fumoasa. Cel putina sa o consider eu, doar e a mea!... Tin foarte bine minte ziua in care am luat-o. Eram cu parintii la o petrecere a unor prieteni de familie.Acestia aveau o pisica, ce in urma cu doua saptamani fatase doi pui. Din lipsa spatiului, familia respectiva dorea sa ii duca pe cei doi pui pe un camp. Imi era foarte mila de iei, astfel incat i-am rugat pe parinti sa pastram unul din pui, dar nu au acceptat. Cu toate acestea, in momentul in care trebuia sa ne urcam in taxi-ul ce avea sa ne duca acasa, una dintre pisici vine,, sa ne conduca". Tata ramane induiosat si o ia, ascunzand-o in buzuar, pentru a nu o vedea mama, care era total impotriva. Astfel m-am ales cu cel mai bun companion! [PS: Mama o iubeste mai mult ca mine, acum]
Am avut un Lup care a murit asta avara, avea vreo 11-12 ani Era la vreo 2 ani cand l-a vazut tata pe strada, i-a placut si a decis sa-l luam noi. A fost cel mai bun caine, cu vreo 2-3 inainte sa moara avea dispalzie la sold
funda?
Pai am un motan nue e de rasa! il cheama jerry si tin enorm la el!
pai eram la scoala il convinsesem pe taty sa luam o pisica si dupa scoala m-am dus sa o iauuuu
acum e mai frumoasa si nu vreau sa ma despart deloc de ea! spunetii la multi ani pentru ca implineste acum pe 12 decembrie
Buna, am un ciobanesc german si un papagal nmfa.Cu papagalul am patit-o rau acum 10 luni.Intr-o seara l-am adus in camera mea, unde doarme si am plecat in alta camera ca sa mai i-au ceva, dar cand am intrat am observat ca a carait tare si m-am speriat. Dupa ce l-am prins pentru ca zburase pe hol am observat ca ii iesise osul de la un picior.Nu am putut dormi in noaptea aceea pentru ca mi-era teama sa nu pateasca ceva grav, iar cateva zile nu am putut sa invat pentru scoala nimic. Din fericire pentru ca l-am convins pe tatal meu l-a dus la veterinar si i-a pus o atela la picior. A stat cu atela o luna pana ce i-am scos-o si acum este mai vioaie ca niciodata, iar din nefericirecand i-a pus piciorul in atela i l-a pus tramb si i-a ramas asa.
Buna
Nu ...nu am doar 1 animalult am doua un motan numit Garfield este gri cu ochi albastri botic roz inchis un motan de 7 ani foarte cuminte si ascultator si am un caine numit Aris negru de 2 luni un caine foarte jucaus plin de viata deci in concluzie sunt mandra de ei :-p
Eu am 2 iepuri.
Povestea lor... pai tata nu vroia sa imi ia nici un animal dar cand m-am dus cu el la piata la magazinul de animale si i-am aratat iepurasii s-a indragostit imediat de ei. Dar din pacate unul din ei a murit si a trebuit sa luam altul dar avand in vedere ca iepurasii mei nu sunt rude as putea spune ca se inteleg chiar bine. ii iubesc muuuuuuult de tot.
Am mai multe : pisicile : Lorena, Pitzush si Petrache (ca am crezut ca e motan, de-aia are numele asta); motanii : Alex, Pitzic, Mishu, Negrone si Pandele (initial il chema Pantera Roz); si cainii : Ursache, Stela, Tutzi si Cutza. Mai am si pasari de curte, o multime, in frunte cu cocosul Gogu. A cui poveste sa ti-o spun?
suităr întreabă: