| AliceAne a întrebat:

Ajutati-ma intr-o problema, de cateva luni mi-am luat o pisica educata o tineam in casa pentru ca facea la nisip dar acum pentru ca a venit frigul nu mai pot lasa usile deschise ca sa poata ajunge in hol la litiera, catevazile sa cerut afara (mieuna la usa) dar dupa aia a inceput sa faca caca sub pat sau dupa MASUTA TELEVIZORULUI (cel mai des), asa ca am dato afara. Dar mie mila de ea si vreau so dduc in casa dar cum sa o invat din nou sa se ceara afara? si 2, saracuta e si gestanta. deci dati-mi sfaturi cat mai multe ca's disperata! MULTUMESC ANTICIPAT!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa rezolvi de o usita pentru pisici sau caini de talie mica, asa cum ai vazut probabil si in filmele americane.
Asta in cazul in care nu o inveti pe pisica sa deschida usa (ar fi si rau, ca de inchis nu cred ca se pricepe).
Intreaba la un pet-shop despre usa, vezi ce-ti zice.

| zdrangoi a răspuns:

Http://www.animale.ro/forum/showthread.php? 50707-Cum-invat-pisica-la-WC

| Pitri001 a răspuns:

Of doamne groazanic :O! uite cum faci:winking bagi litiera la tine in casa (sau inttr-un loc mai aproape si calduros) si gata! a si vezi daca e gestanta vezi sa nu-ti faca puii in dulap ca pata nu mai iesehee hee mult noroc!

| AliceAne explică:

Problema e ca nici macar nu mai miauna la usa, se due direct dupa masa televizorului, pe langa pisica mai am si un motanel dar el miauna la usa, si asta cu usa, amandoi stiu sa deschida usa. problema ei este ca a uitat complet de litiera crying. daca o bag in casa trebuie sa baricadez ptulrolling on the floor si masa televizorului (am incercat dar a sarit siimplu peste masa. e chiar o problema