| deeaandreea_5063 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine va rog mult eu vreau sa imi iau o pisica dar nu prea stiu ce rasa ma puteti ajuta va rog? funditakiss

Răspuns Câştigător
| Lulu54 a răspuns:

Buna! Pai acum depinde de preferintele si casa ta si mai ales de TINE! Pentru ca pisicile sunt diferite... undele au nevoie de mai multa atentie, altele de mai multa dragoste iar undele de multa distractie! Poti intra pe anumite site-uri despre pisici si vezi de ce are nevoie fiecare si te poti orienta de exemplu:Rasa Siameza este foarte pretentioasa si are nevoie de iubire, ingrijire, comfort si daca esti o persoana ocupata nu e bine pentru ea!(si nici pentru tine ) happy Eu tias recomanda Albastru de Rusia! :X Sper ca te-am ajutat! Pa

8 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Depinde de preferintele tale,daca nu vrei par asa mult in casa,poti sa-ti cumperi albastru de Rusia,daca nu,poti siameza,birmaneza,bengaleza, cam atat stiu, nu prea imi plac pisicile rolling eyes

| symy_1713 a răspuns:

Persana!
Sunt dragute happy!

| Lane a răspuns:

Uite, eu am un motan maidanez. Chiar daca oamenii spun ca nu sunt prea inteligente pisicile maidaneze sa nu crezi asta. Sunt cele mai destepte pisici. De exemplu: motanul meu stie sa deschida usa chiar daca e inchisa cu clanta.Si nu l-am invatat eu asta.Iar o prietena de-a mea are o pisica Birmaneza si nu e foarte desteapta.E foarte lenta si nu te poti juca prea mult cu ea.
Sper ca te-am ajutat.

| Horia_8139 a răspuns:

Garantat iti trebuie birmaneza.Este foarte draguta, inteligenta si traieste mult.naparleste destul de rar si poate fi invatata sa faca navoile intr-un anume loc, nu peste tot.Nivelul de activitate este scazut spre mediu, deci nu iti va putea sparge vazele si bibelourile. Funda?

| user1234554321 a răspuns:

Siameza
e cea mai draguta

| ʌɲɗɾєɱʌɾɣ a răspuns:

Intra pe link-ul urmator http://www.caini-pisici.ro/rase-de-pisici.html. Aici vei gasi caracteristicile de care ai nevoie pentru. alege pisica potrivita!

| Alexandra0398 a răspuns:

Pai. mie imi plac forte mult pisicile birmaneze. sunt asa pufoase :X... din pacate, eu am un motan laughing dar nu e de rasa si nici nu ma intereseaza ce rasa e. il iubesc mult :* :X.

| annemarie_7978 a răspuns:

Albastra de rusia este cea mai potrivita pisica.Nici nu lasa par, are un temperament exemplar, pisica perfecta.Eu am aceasta rasa de ani de zile... are si pui pisica mea. Daca te intereseaza vreunul. Succes.