Chiar trebuie sa il duci la veterinar, daca nu vrei sa moara. Nu ai cum sa stii daca mai traieste sau nu, dar singura solutie e sa il duci cat mai rapid la veterinar.
Asa o sa vomite pana cand elimina tot. Nu il forta sa manance, si nu-i da lapte. Pune-i mancarea lui preferata si las-o acolo sa manance cand vrea. Poate dai un telefon la veterinar sa intrebi ca sa mai faci cu catelul. Oricum dupa un timp trebuie sa repeti deparazitarea. Daca nu vrei sa il pierzi si nu isi revine, va trebui sa mergi la veterinar.
Aww saracutu-l a murit, e si vina ta ca nu l-ai dus la veterinar! Ce stapan mai te crezi.
Adica ieri? azi e 31.saracutul! imi pare sincer rau. e si vina ta. chiar daca ii era teama de veterinar cine era seful? tu sau el? nici mie nu imi place la doctor si tot ma duc? chiar mi-au dat lacrimile.cand pisoiasului meu i s-a intamplat asa eu l-am dus la veterinar, si dupa o saptamana.si-a revenit.sa iti fie rusine! ti-ai lasat cainele sa moara! macar zi-mi si mie cati ani avea.eu sunt o mare iubitoare de animale si mai ales de catei.meriti sa nu mai ai catei dupa mine. fara suparare dar a fost vina ta
Imi pare chiar rau pentru el
...si eu am un caine si nu stiu ce as face daca ar muri pentru ca m-am atasat f mult d el