De unde esti?
Eu imi doresc pisici pentru ca numai am deoarece pisica mea a murit de batranete . Cand va fata le-as putea lua eu. Daca vrei ca pisica ta sa nu faca pui atunci o duci la veterinar si o castreaza.atunci va putea sa se joace cu motanii fara sa mai poata face pui vreodata.Dar chiar daca vei vrea ca pisica ta sa faca pui si apoi sa-i dai v-a trebuii dupa ce pisica fata sa tina puii pentru 5 saptamani, ca sa-i alapteze .
O seara placuta :*
Tzau
Pai ii trebuie mascul draga (sau femela daca este motan).Cum sa-i dai pastile.doamne.Gaseste un motan, suna o ruda care stii ca are motan sanatos si puneti`o sa faca treaba cu motanu, si veterinaru nu o poate ajuta cu nimic.Ce sa-i faca? Sa o duca la el acasa si sa se culce cu ea?))). Poti sa cauti si pe net in orasul tau motani pentru monta.
Sper ca ti-am fost de folos.Succes si o zi buna
Ooo departe , eu locuiesc in Arad.Oricum daca va fata vreodata(daca nu o duci la veterinar sa o castreze) vei gasi noi stapani iubitori pentru pisoi foarte repede si chiar daca nu va fi asa te voi ajuta daca vei vrea . Daca esti sigura ca nu vrei ca pisica sa fete vreodata du-te cu un parinte la veterinar sa o castreze si nu va mai putea fata vreodata(Nu ti-am putut da mesaj inapoi deoarece zice ca tu nu primesti mesaje private). Succes
Sau, daca nu merge... La podus cu ea!
)),la produs cu ea dupa castrare, o trimite la produs si se intoarce pisica cu bani
Sau, daca nu merge: La produs cu ea!
Pai daca e cald prin jur nai ce sa-i faci decat so racoresti daca sta langa soba ca mata mea nici dracu n-are ce sa-i faca,poate ca ii este cal, fei baie sau pune cuburi de gheata pe ea sau bag-o in frigider, o scuze n-are aer.Incearca dar fara frigider. FUNda?
Unii vad ca chiar ma credeti proasta.
Voi credeti ca eu nu stiu ca ii trebuie motan.
Dar nu vreau pui, ce sa fac cu ei? Parintii mei oricum nu prea sunt de acord cu ea. Si nu inteleg ce este asa de amuzant. Voi ma credeti copil tembel?
Buna comparatie RazviXd, chiar m-ai flatat x-(
Doar Ancaaa a inteles cu adevarat intrebarea.
Multumesc totusi si pentru jigdirile aduse la adresa mea.
Mai astept raspunsuri
Puteai sa zici de la inceput ca stii ca ii trebuie un motan si ca nu vrei pui, ca asa nu mai primeai asa raspunsuri.
De unde esti?
Eu imi doresc pisici pentru ca numai am deoarece pisica mea a murit de batranete . Cand va fata le-as putea lua eu. Daca vrei ca pisica ta sa nu faca pui atunci o duci la veterinar si o castreaza.atunci va putea sa se joace cu motanii fara sa mai poata face pui vreodata.Dar chiar daca vei vrea ca pisica ta sa faca pui si apoi sa-i dai v-a trebuii dupa ce pisica fata sa tina puii pentru 5 saptamani, ca sa-i alapteze .
O seara placuta :*
La imperecheat cu ea.Tu cand o sa fii in calduri o sa te bagi in apa rece? Doamne, cum sa nu stii ca ii trebuie un motan, si sa nu ii mai dai pastile
Deci ori veterinar si castrat.Ori, daca e crescuta in casa scoate-o afara.Sau daca nu. La produs cu ea!
La produs cu ea )))
Va rooogggg ajutati-ma pisica fiului meu e in calduri:si am incercat totul periatul jucatul baie...si n-a dat rezultate
ce sa fac ca sa o calmezz va rog ma innebunit!
Cate raspunsuri imbecile ai primit, uff. Unii/unele ar trebui sa fie ei/ele castrate ca sa nu se mai umple tara asta de imbecili. Cea mai buna solutie pentru a evita intrarea periodica în calduri a pisicii tale este sterilizarea. Ea este ideala mai ales daca nu ai o pisica de rasa, nu vrei sa ai pui de pisica sau, pur și simplu, nu vrei sa-ti mai chinui animalutul. Foarte important de stiut este ca o pisica nu poate fi sterilizata daca deja este în calduri.Totusi, pentru calmarea unei pisici care este in calduri se poate apela la anumite solutii temporare. Tratamentul hormonal este sub forma de comprimate administrate oral sau sub forma injectabila. (dar atentie, aceste medicamente pot afecta sanatatea pisicii!) Produsele hormonale orale (comprimate, cuburi de zahar) contin in marea lor majoritate aceeasi substanta activa – megestrol acetat, avand eficacitate ridicata. Dezavantajele administrarii acestor produse sunt: numar relativ mare de administrari (timp de 8 zile); dupa tratament caldurile pot reaparea; procent mare de efecte adverse (colectie purulenta la nivel uterin – piometru, mastoza chistica ce poate evolua spre transformare tumorala).
Tratamentul injectabil, spre deosebire de tratamentul oral, are un rol preventiv, exercitand un efect progestagen retard.
Avantajele administrarii injectiei hormonale:
- intervalul mare dintre administrari (acesta poate ajunge la 5 luni);
- intreruperea totala a caldurilor pe durata tratamentului;
- procentul redus de aparitie a efectelor adverse (2-3%).
Folosirea baii pentru calmarea pisicilor care se afla in calduri este doar folclor. Cu ce poti sa o mai ajuti: Joaca-te cu ea, tine-o ocupata pentru ca in aceasta perioada are mai multa energie care trebuie epuizata. Mangaierile si periatul o mai calmeaza.
Pe cei care iti mai dau raspunsuri gen "cauta-i motan ha ha" probabil sunt si frustrati, probabil nu au avut niciodata contact sexual si nu au auzit niciodata de prezervativ sau anticonceptionale. ( nici la oameni, daramite la pisici :/ ) Sfat pentru ei: Asa sa faceti, sariti pe prima femela/primul mascul care va iese in cale si inmultiti-va fratilor la nesfasit si bolile sexuale sa le transmiteti mai departe ce "pana" mea, doar sunteti "extrem de educati" in acest sens.
Si pisica mea a intrat in calduri,, Uite un sfat. daca nu vrei sa o castrezi sau sa aiba pui poti sa o dai la motan si ii pui un fel de chilot pe ea si nu o sa prinda..si asa iese si ea din calduri!
Mmmm eu am o pisica de un an de zile iar prima data cand a fost in caldurii i-am bagat fenuu in cur) am spalatoo dar degeaba du-te la un cabinet veterinarrr si ii spui si iti va da niste pastile pe care trebuie sa le dai odata la 24 de ore
Si eu am problemute cu pisica mea, e a doua oara cand e in calduri si mieune si tine curuletul in sus, o ajuta pastilutele chiar daca nu sunt prea bune pentru ea, pentru moment nu am ce ii face, ii e mai rau fara ele (fara ele nu poate sa doarma ).Nu ma asteptam sa o apuce asa de repede la 4 luni dupa prima mieuneala (nu am mai avut pisica si nu stiam la cat timp o apuca si mi s-a parut si prea mica sa o duc la doctor sa o castreze). Am citit pe mai multe site-uri si aparent trebuie castrata, alta sansa nu exista. Am mai citit pe undeva ca, o daca cu imbatranirea, cere din ce in ce mai des motan. Cautam un remediu mai natural, nu prea vreau sa ii dau pastile, dar nici la medic nu o pot duce cat timp e in calduri. Dar dupa ce o trece zapaceala o voi duce la doctor, e mai bine si pentru ea si pentru noi, sper doar sa dau de un doctor bun (nu prea am incredere in doctorii nostri, nu sunt in stare sa faca o operatie la oameni, d-apoi la animale )