| Victoria_Plesa_1947 a întrebat:

Ajutooor! am 2 hamsteri de o saptamana,unul e sanatos tun dar celalalt are blana murdara si nu mai mananca! cand sta in cusca se ascunde,nu merge,iar cand il las in camera liber umbla peste tot! Credeam ca are boala cozii umede,doar ca nu are coada umeda,deci nu prea cred,in rest,toate simptomele:blana murdara,ochi inchisi,oboseala,lipsa poftei de mancare,nu bea apa... uite,acum stau si sciu,cu el in mana si imi umbla pe brate,nu mai inteleg nimic! NU RASPUNDETI DUPA URECHE! SA IMI RASPUNDA CEI CARE AU MAI TRECUT PRIN ASTA,DAR ORICUM, TOATE RASPUNSURILE SUNT BINEVENITE§ FUNDA SI MULTUMESC§§§

1 răspuns:
| Deea092 a răspuns:

Posibil să aibă nevoie de mai mult spaţiu. o cuşcă mai mare. sau dacă vrei să salvezi nişte bănuţi, taie o cutie şi fă un loc de joacă să îl poţi lăsa să se plimbe cât vrea prin camera ta. https://www.youtube.com/watch?v=UFahY6tx6gU. ea îţi arată cum. şi joacă-te cu el să se obişnuiască cu tine puţin mai mult pentru că e nou, îl ai doar de o săptămână. :) în legătură cu blana murdară, probabil este doar puţin ciufulită deoarece s-ar putea să fie puţin mai bătrânel. de asta nici nu prea bea apă sau mănâncă. nu-ţi face griji, o să fie bine! doar ai grijă de el şi nu încerca să îi faci băiţă că ei se spală singuri. şi nu uita să faci acelaşi lucru şi cu celălalt, nu îl neglija. :) succes.