| Georgian22 a întrebat:

AJUTOOR.SAlutare, am o problemă cu un caine de al meu. Ieri nu avea nimic, azi cand m-am dus in tarc sa-i dau de mâncare, il vad ca tremura ca de frig, plin de sange pe picioare. Cand ma uit mai atent, din gura, ii curgea bale cu sange, apoi el se chinuie sa dea cu lăbuta crezând ca are ceva blocat in gura, cand nu am văzut in viata mea asa ceva. limba lui ii s-a umflat extrem extrem de mult, circa 4 cm stanga dreapta, marca si maxilarul e putin afecat, ca ss vad maselele intrate in gingie. Are limba cat o palma si miroase extrem de urat, a materie. ma sperie teribil, l-am bagat la caldura intr o camera, si a mai revenit, incearca sa manance da nu deschide gura, 1 cm, 2 maxim. De la ce oare? Si a muscat limba, sa taiat. suntem si perioada asta si nu am gasit veterinar disponibil. Va rog ajutati-ma cu o parere. ps pot sa i fac injectie daca trebuie, ii face un vecin

Răspuns Câştigător
| Bariel a răspuns:

Incearca sa i inspectezi gura si membrele, posibil sa l fi penetrat vre un obiect care o fi ramas blocat. In aceast caz il scoti tu, sau chemi pe cineva care are experienta medicala sa l sustraga si apelezi telefonic un veterinar sa ti subscrie ceva antibiotic. Cainii au o capacitate buna de vindecare, al meu a fost impuscat in picior, vraiste a fost piciorul... s-a vindecat complet in cateva luni de unul singur

1 răspuns:
| Mirel4412 a răspuns:

Nu putem sti ce s-a intamplat, poate a inghitit ceva ascutit sau s-a taiat, ori are o infectie urata. Doar medicul veterinar stie ce sa-i faca, doar o injectie nu cred ca e suficienta pentru ce ai descris tu.