| Xaya a întrebat:

Ajutor! Am mers sus cu un cotor de salata sa le dau rozatoarelor. Hamsterul obisnuieste seara sa isi infiga dintii in gratiile custii si sa le roada si atunci cand am mers la el era agatat ca de obicei acolo... S-a speriat de mine cand i-am intins salata si s-a tras repede de acolo chitaind de parca l-ar fi prins ceva. Era foarte stresat si eu m-am speriat fiindca nu stiam de ce a facut asa si crantanea dintii. L-am luat rapid in baie la lumina sa ma uit si am observat ca nu mai are jumatate din dintii de sus... Mai poate sa manance normal? O sa ii creasca la loc dintii?

6 răspunsuri:
| Xela90 a răspuns:

E ca copii normali cand e mic le creste inapoi, daca e adult stii ce se intampla ramane asa toata viata fara,, dinti,,

Bula
| Bula a răspuns:

Saracul hamster roade gratiile custii fiindca nu primeste altceva de ros.
Da-i sa manance si multi morcovi si alte radacinoase, probabil ii vor creste la loc dintii.

| wpAbby a răspuns:

Posibil,de plictiseala roade cusca, sau este stresat, ofera-i mai multa atentie.

| Xaya explică (pentru Bula):

Ii dau o groaza de legume si chestii care le plac lor dar totusi roade gratiile pentru ca vrea sa evadeze. Asa face de fiecare data cand o mut in alta cusca chiar daca ii dau destul de des drumul sa exploreze camera (ii agat orice fir de curent si acot totul din priza sa nu se prajeasca)

| Xaya explică (pentru wpAbby):

Nu roade cusca din lipsa de atentie vrea doar sa evadeze. Celalalt era deja evadat si pierdut prin subsol cand am postat intrebarea. Eu ii las liberi prin camera cu porcusorii de guineea dar sunt animale foarte active si n-am ce sa le fac... Eu nu mi-as fi luat hamsteri i-am primit cadou dar deja m-am atasat de ei si nu pot sa ii dau mai ales ca s-au imprietenit cu porcii de guineea si ar fi pacat sa ii despart...

| wpAbby a răspuns (pentru Xaya):

Stiu cum e, si eu am avut un hamster dar l-am donat si in primele doua zile mi-a fost dor de el dar dupa m-am gandit ca este intr-un loc mai bun unde acei oameni au mai multa grija de el.